Το Μήνυμα των Αγγέλων για την Πέμπτη Διάσταση

Απόδοση Σπύρος Μακρής

Αγαπητοί φίλοι, κάθε ένας από εσάς είστε συν-δημιουργοί αυτής της 5ης διάστασης που έχετε επιλέξει. Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας για να σκεφτείτε τη νέα αυτή πραγματικότητα. Η φαντασία σας είναι η μεγαλύτερη πηγή δημιουργίας.

Συχνά η φαντασία σας δημιουργεί όπλα εναντίον σας. Είναι το πεπρωμένο σας να αλλάξετε αυτό το θέμα και να χρησιμοποιήσετε τη δική σας δύναμη της συνειδητής δημιουργίας για να δημιουργήσετε τον κόσμο στον οποίο θέλετε να βρίσκεστε και να ζήσετε.

Πώς φαίνεται αυτός ο κόσμος; με τι μοιάζει; Καταλάβετε, όμως, ότι εσείς είστε ο νέος “σχεδιαστής”. Τι είναι καινούργιο, διαφορετικό και ιδιαίτερο για τον κόσμο που θέλετε να δημιουργήσετε; Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες. Προβάλετε τις αλλαγές που θέλετε να δείτε και χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες για να επεξεργαστείτε την πραγματικότητά σας.

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του δημιουργικού σας νου για να δείτε τον κόσμο σε ένα όραμα αγάπης. Δημιουργήστε ένα υγιές, χαρούμενο όμορφο μέρος για να ζήσετε όλοι! Δημιουργήστε την πραγματικότητα που πάντα επιθυμούσατε να κατοικήσετε ξεκινώντας από τις σκέψεις σας, αφήνοντάς σας να εμπνεύσουν τις ενέργειες σας και τις πράξεις σας. Ο καθένας σας είναι ένας ισχυρός καταλύτης για την αλλαγή.

Ως τώρα, υπήρξε μεγάλη κατανάλωση ενέργειας που ξοδεύτηκε για να φανταστείτε και να δημιουργήσετε εκείνα που δεν θέλατε, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις ανάγκες που σας δημιούργησαν κάποιοι άλλοι. Πολύ δελεαστικά εμφυτεύματα σκέψης εισήχθησαν και εξακολουθούν, ενδεχομένως, να εισάγονται συνεχώς στη γραμμή του οράματός σας για να σας οδηγήσουν στην εξουσία του αρνητικού μηχανισμού που συνεχίζει να δημιουργεί τον κόσμο όπως το βλέπετε τώρα.

Σταματήστε να εστιάζετε σε αυτό που δεν θέλετε! Είστε αθώοι. Επιτρέψτε τη δημιουργική σας δύναμη να πειραματιστεί και να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να βγείτε από το σημερινό Matrix που παρακμάζει.

Χρησιμοποιήστε τώρα το μυαλό σας για να αναρωτηθείτε και να αντιληφθείτε ότι είστε γεμάτοι από όλες τις όμορφες δυνατότητες που μπορείτε να ονειρευτείτε.

Αφήστε στην άκρη ό,τι αρνητικό δεν θέλετε να σας εμπνεύει και οραματιστείτε το αντίδοτο και το αντίθετο από εκείνο που δεν σας επιτρέπει να συνεχίσετε να υπάρχετε στον κόσμο σας. Είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε τη συνείδησή σας για να δημιουργήσετε κάτι πιο επιθυμητό, ​​ευχάριστο ικανοποιητικό και χαρούμενο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έχετε δει τι δεν θέλετε. Τώρα δημιουργήστε την πραγματικότητα που θα επιλέξετε! Έχετε πάντα την εξουσία μέσα σας. Είστε μέλος της ομάδας μετάβασης. Τώρα είναι η στιγμή να δημιουργήσετε τη στροφή που αναζητάτε.

Επίσης, οι ενέργειες του σύμπαντος ευθυγραμμίζονται τώρα με τις προθέσεις σας για να σας βοηθήσουν σε ένα τεράστιο μετασχηματισμό που δεν έχει δει ποτέ σε όλες τις εποχές ως τώρα. Ο καθένας σας είναι καταλύτης. Σκεφτείτε συλλογικά το νέο πλέγμα και δημιουργήστε. Τώρα είναι η ώρα και είστε αυτός που περιμένατε και είστε ΕΝΑΣ.

Από τώρα και στο εξής, είναι οι όμορφες δυνατότητες που πρέπει να εστιάσετε, να φανταστείτε, να προχωρήσετε και να εκδηλώσετε. Σταματήστε τις αρνητικές σκέψεις για κοινωνικές αδικίες, πολέμους ή φήμες για πόλεμο, την περιβαλλοντική κρίση και τις οικονομικές συγκρούσεις. 

Ανακατευθύνετε το μυαλό σας στην ειρήνη, τη χαρά και την αγάπη που σας περιμένουν για να ταξιδέψετε. Αυτό είναι το γενεσιουργό δικαίωμα σας.

diadrastika από Elise Cantrell στο In5D.com / Image by Larisa Koshkina from Pixabay