Φυλές Εξωγήινων που Αγωνίζονται να Αποκτήσουν τον Έλεγχο της Γης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Χιλιάδες παρατηρήσεις, θεάσεις και ισχυρισμοί για απαγωγές από εξωγήινους και τους ιπtάμενους δίσκους τους αναφέρονται σχεδόν καθημερινά, σε όλο τον κόσμο. Ποιος είναι ο σκοπός αυτών των εμφανίσεων;

Θέλουν μας να μας συμβουλέψουν, να πάρουν αποφάσεις για εμάς, να πειραματιστούν επάνω μας, να μας προστατέψουν, να παίξουν μαζί μας, να μας καταστρέψουν; Είναι σκοτεινά όντα ή φωτεινά;

Σε προηγούμενες αναφορές μας περιγράψαμε φυλές εξωγήινων που είναι φιλικές προς την ανθρωπότητα και τον πλανήτη μας. Είναι εκείνοι που διαθέτουν την τεχνολογία και την σοφία οπότε έχουν όλη την καλή διάθεση να την προσφέρουν στους ανθρώπους, αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς, φυσικά και πάντα υπό προϋποθέσεις, ώστε να μην πέσουμε αφελή θύματα άλλων ειδών εξωγήινης προέλευσης που θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν τα οφέλη μας υπονομεύοντας την ελευθερία μας.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν μόνοι οι λεγόμενοι “καλοί” εξωγήινοι που θέλουν το καλό μας χωρίς πλαντάγματα. Υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να αποκτήσουν τον έλεγχό μας. Για ποιο λόγο;

Ο ένας βασικός λόγος θα μπορούσε να είναι για να μας υποδουλώσουν, να μας χρησιμοποιήσουν προς δικό τους όφελος. Φυσικά, υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι που δεν είναι και οι καλύτεροι για εμάς τους ανθρώπους.

Ένας άλλος, πολύ βασικός και κύριος λόγος, θα μπορούσε να είναι απλά για να έχουν τον έλεγχο επάνω μας ώστε να είμαστε υπό την εποπτεία και προστασία τους, αλλά, ωστόσο με τους δικούς τους νόμους.

Παρακάτω είναι μερικά από τα λιγότερο σκοτεινά όντα που θα μπορούσαμε να βρούμε.

1. Οι Σείριοι – The Sirians

Μας χαιρετούν από το σύστημα Sirius B. Οι Σείριοι είναι τόσο προηγμένοι όσο είναι και αρχαίοι σαν πολιτισμός. Σε όλη την ιστορία τους, έχουν μεταδώσει τις γνώσεις τους σε ανθρώπινους πολιτισμούς της επιλογής τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Υποστηρίζεται ότι προίκισαν τους αρχαίους Αιγυπτίους με ιατρικές και αστρονομικές πληροφορίες και ότι οι μεγάλες πυραμίδες και οι μεγάλοι ναοί οικοδομήθηκαν με τη βοήθειά τους.

Οι Μάγιας είχαν επίσης μια ιδιαίτερη σχέση με τους Σείριους, οι οποίοι μοιράστηκαν τις πληροφορίες και τις γνώσεις τους μέσα από τον αινιγματικό πολιτισμό τους, στη Νότια Αμερική. Πιστεύεται ότι οι εξωγήινοι που προέρχονται από τον Σείριο Β, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην εξαφάνιση των Μάγια, οι οποίοι άφησαν πίσω τους διαπιστευμένα αντικείμενα όπως τα κρυστάλλινα κρανία.

Ένας άλλος επίγειος πολιτισμός για τον οποίο, επίσης, υπάρχει ισχυρισμός ότι επωφελήθηκε από την παρουσία των Σείριων ήταν οι Ατλάντες. Όπως λέγεται, κατά τη διάρκεια του Κατακλυσμού, τότε που βυθίστηκε η Ατλαντίδα, οι Σείριοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγηση των επιχειρήσεων διάσωσης.

Άλλοι πολιτισμοί που επηρεάστηκαν από τους Σείριους, ήταν η αξιοσημείωτη περίπτωση της φυλής Dogon στη Δυτική Αφρική.

Παρόλο που οι Σείριοι είχαν πολύ περισσότερη δράση στον πλανήτη μας, κατά τη διάρκεια του παρελθόντος, στις μέρες μας έχουν αποσυρθεί. Ωστόσο, υποστηρίζεται ότι διαδραματίζουν έναν πιο λεπτό ρόλο μέσω προγραμμάτων ανταλλαγής τεχνολογίας.

Αναφέρονται συχνά σε ό,τι έχει σχέση με την έρευνα περί κρυφών ή “εξωτικών” όπλων καθώς και με τον πειραματισμό ταξιδιών στο χρόνο.

Βρίσκονται σε αυτή τη λίστα των εξωγήινων που αγωνίζονται για να αποκτήσουν τον έλεγχο της Γης, όχι γιατί θέλουν το κακό μας, όσο για τις διακρίσεις που έχουν κάνει ανάμεσα σε επίγειους ανθρώπινους πολιτισμούς τους οποίους είχαν υπό τον έλεγχό τους, αν και οι προθέσεις τους ήταν καλές. ……. Συνεχίζεται εδώ:

diadrastika / Image by GeorgeB2 from Pixabay