Ρώτησαν τον Πούτιν Εάν Είναι Εξωγήινος και ο Ρώσος πρόεδρος Απάντησε

Σίγουρα δεν είναι μία ερώτηση που περίμενε να ακούσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, εκτός φυσικά αν είναι ενήμερος σχετικά με τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίες που κυκλοφορούν για τον ίδιο, άλλες υπέρ και άλλες εναντίον του, ανάμεσά τους και εκείνες που τον θέλουν να ζει αιώνες τώρα, ή να συνεργάζεται με εξωγήινους για παίρνει την τεχνολογία τους. -d-

Κάθε χρόνο ο πρόεδρος της Ρωσίας απαντά σε «Απευθείας Γραμμή» στα ερωτήματα των πολιτών. Μια ερώτηση που ξεχώρισε στη σημερινή τετράωρη συνέντευξη ήταν και η εξής: «Πείτε αλήθεια, είστε εξωγήινος;».

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε σήμερα σε δεκάδες ερωτήσεις των Ρώσων πολιτών, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας συνέντευξης.

Τα ερωτήματα που ετέθησαν στον Ρώσο πρόεδρο, αφορούσαν σε μια σειρά από θέματα, εγχώριου και διεθνούς ενδιαφέροντος, όπως αναφέρει το sputniknews.gr

Τα ζητήματα που έθιξαν οι πολίτες αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στις διεθνείς εξελίξεις και στην εξωτερική πολιτική της Ρωσίας σε κρίσιμα θέματα, ενώ άλλοι έσπευσαν να απευθύνουν ερωτήματα άλλου ενδιαφέροντος στον Ρώσο πρόεδρο.

Μεταξύ αυτών, όπως αναφέρει το sputniknews.gr, υπήρχε και μία ερώτηση για το εάν ο Πούτιν είναι εξωγήινος.

Πράγματι, προς το τέλος της τετράωρης συνέντευξης, ο πρόεδρος της Ρωσίας κλήθηκε να απαντήσει εάν προέρχεται από άλλον πλανήτη. 

Ο ίδιος διαβεβαίωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι δεν είναι εξωγήινος, λέγοντας πως έχει αποδείξεις και μάρτυρες τους συγγενείς και τα παιδιά του.

Διαβάστε επίσης: Πούτιν: Ποιος θα γίνει ο «Κυρίαρχος του Κόσμου»

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε το απόσπασμα στο 3.56.00:

LIVE: Russian President Vladimir Putin Holds Annual ‘Direct Line’ Q&A Session

Image by DimitroSevastopol from Pixabay