Ανέκδοτο: Στο κρεβάτι 100 €, στον καναπέ 50 €, στο πάτωμα 25 €

Ανέκδοτο: Στο κρεβάτι 100 €, στον καναπέ 50 €, στο πάτωμα 25 €

Αφού τελείωσε το πανεπιστήμιο ένας ωραίος νεαρός δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Δεν είχε καθόλου χρήματα ούτε για να πληρώσει το ενοίκιο. Τι να κάνει, τι να κάνει;… Του ήρθε, λοιπόν, μια φαεινή ιδέα!

Έγραψε έξω από την πόρτα του σπιτιού του με μεγάλα γράμματα:

  • Στο κρεβάτι: 100 €
  • Στον καναπέ: 50 €
  • Στο πάτωμα: 25 €

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Μια καλοστεκούμενη γριούλα περνώντας έξω από την πόρτα του, σταμάτησε και διάβασε την αγγελία. Χωρίς να χάσει χρόνο, γύρισε γρήγορα στο σπίτι της, μάζεψε όλες τις οικονομίες της και γρήγορα έσπευσε πίσω στο σπίτι του νεαρού.

Του χτύπησε το κουδούνι. Εκείνος άνοιξε την πόρτα και εκείνη του χαμογέλασε πονηρά, του έδειξε με νόημα την ταμπέλα και άνοιξε τις χούφτες της με ένα σακουλάκι σουπερμάρκετ γεμάτο με τα λεφτά που είχε συγκεντρώσει σε κέρματα και χαρτονομίσματα

Βλέποντας αυτήν και τα χρήματα, ο νεαρός αισθάνθηκε αμήχανα στην αρχή, αλλά πάντως μέτρησε τα χρήματα και διαπίστωσε ότι ήταν ακριβώς 100 €!Τώρα έπρεπε να κάνει εκείνο που έγραφε η ταμπέλα που ο ίδιος είχε φτιάξει.

Την χτύπησε φιλικά στην πλάτη και της είπε να περάσει στα ενδότερα. Έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα και την ρωτάει ενώ είχε αρχίσει να ξεκουμπώνει το πουκάμισό του:

– Στο κρεβάτι βέβαια, ε;

Χαμογελώντας η γριά του είπε:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Όχι, βέβαια! Τρελός είσαι;

Ο νεαρός απόρησε και η γιαγιάκα του εξήγησε:

– Τέσσερις φορές… στο πάτωμα !!!!!

diadrastika.com