γυναίκα με κοντό φόρεμα
Image by lenmdp from depositphotos

Ανέκδοτο: Ποιο σημείο επάνω μου σου αρέσει καλύτερα; Ρώτησε η γυναίκα του κάτω διαμερίσματος

Ένα παλικάρι, όμορφο γεροδεμένο, νοίκιασε ένα διαμέρισμα σε μία πολύ καλή περιοχή. Αφού έγινε η μετακόμιση, κατέβηκε στην είσοδο για να βάλει το όνομά του στο κουδούνι.

Λίγο πριν βγει, ανοίγει μια πόρτα ενός διαμερίσματος στο ισόγειο και βγαίνει μια πανέμορφη κοπέλα φορώντας μια ξεκούμπωτη ρόμπα. Του χαμογελάει, της χαμογελάει κι εκείνος και πιάνουν την κουβέντα.

Καθώς συζητούν, η ρόμπα της κοπέλας ανοίγει περισσότερο και το παλικάρι αντιλαμβάνεται πως η γυναίκα δεν φοράει το παραμικρό. Κοκκινίζει, ιδρώνει και καταβάλει απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατήσει το βλέμμα του στα μάτια της.

Εκείνη, όμως, καταλαβαίνει την έξαψη που του έχει δημιουργήσει και χωρίς καθυστέρηση τον πιάνει από το χέρι και του λέει:

– Ας μπούμε στο διαμέρισμά μου. Ακούω κάποιον να έρχεται. Δεν είναι σωστό να μας δει μαζί.

Μπαίνουν μέσα και η γυναίκα πετάει τη ρόμπα κάτω, ακουμπάει στην πόρτα και του λέει:

– Λοιπόν, ποιο νομίζεις πως είναι το καλύτερο σημείο στο σώμα μου;

Το παλικάρι, σκουπίζει το μέτωπό του, ξεροκαταπίνει και τελικά απαντάει:

– Εεε, νομίζω πως είναι τα αυτιά σου!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Τι γλυκούλης! αποκρίνεται εκείνη ξαφνιασμένη αλλά στη συνέχεια περνάει στην επίθεση: Τα αυτιά μου! Καλά, είσαι τυφλός; Δεν βλέπεις τα υπέροχα στητά στήθη μου, τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς μου, την τορνευτή λεκάνη μου, το αψεγάδιαστο δέρμα μου; Πως στο καλό λες πως το καλύτερο μέρος του σώματός μου είναι τα αυτιά μου;

Εκείνος, ένιωσε πολύ ηλίθιος με την απάντηση που της έδωσε, ωστόσο άρχισε να της εξηγεί:

– Ε, να ξέρεις… Κάθε φορά που λέω σε μία γυναίκα “τι ωραία μεγάλα μάτια που έχεις”, μετά τρώω μία τσαντιά στο κεφάλι, από το πουθενά!

Image by lenmdp from depositphotos.com