Ανέκδοτο: Η σύζυγος βρίσκει ένα ραβασάκι στην τσέπη του άντρας της

Ανέκδοτο: Η σύζυγος βρίσκει ένα ραβασάκι στην τσέπη του άντρας της

Μια μέρα, ένας σύζυγος γυρνάει στο σπίτι κατά το απόγευμα και λέει στη γυναίκα του:

– Καλή μου, έχω ένα meeting για τη δουλειά στις 10 το βράδυ, αλλά δε θα πάω… Μου φαίνεται ότι με εκμεταλλεύονται!!

Στη γυναίκα του πέρασε μία σκιά υποψίας, ότι της έλεγε ψέματα και πως δεν είχε κανένα meeting, αλλά ότι θα συναντούσε κάποια γκόμενα. Δεν ήταν, βέβαια, εκατό τοις εκατό σίγουρη. Έδειξε, όμως, ότι νοιάζεται γι’ αυτόν και τον πείθει πως η δουλειά είναι σημαντική και ότι έπρεπε να πάει.

Τότε, ο σύζυγος πάει να κάνει ένα ντουζάκι για να είναι έτοιμος και σκέφτεται:

– Ήταν εύκολο να τη κοροϊδέψω!

Η σύζυγος, όμως, όσο ο άντρας της ήταν στο μπάνιο, άρχισε να τσεκάρει όλα του τα πράγματα: το πορτοφόλι, το τσαντάκι, το σακάκι, τα μηνύματα στο κινητό κτλ. Κάποια στιγμή βρίσκει ένα χαρτάκι-ραβασάκι με το παρακάτω κείμενο:

«Μωρό μου, σε περιμένω για να φάμε τη γαλοπούλα με τη λευκή σάλτσα που έχουμε πει…»

Η γυναίκα επιβεβαίωσε τις υποψίες της και ξαναβάζει το χαρτάκι εκεί που ήταν.

Όταν ο άντρας βγαίνει από το μπάνιο, βλέπει την γυναίκα του ξαπλωμένη στο κρεβάτι, σε μία στάση πολύ προκλητική. Ήταν σκέτη φωτιά. Δεν μπορούσε να αντισταθεί. Χωρίς να χάσει χρόνο την πλησιάζει και αρχίζουν τις περιπτύξεις. Η γυναίκα του, όμως, τον περιποιήθηκε για τα καλά. Το έκαναν ξανά και ξανά σε όσες στάσεις που δεν τις είχαν κάνει ποτέ ούτε μέσα σε μία ολόκληρη χρονιά!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όταν τελείωσαν, ο τύπος μισοπεθαμένος, αποκοιμιέται. Όταν πλησίαζε η ώρα του “meeting”, η γυναίκα τον ξυπνάει. Εκείνος, όμως, ήταν πτώμα και δεν ήθελε να πάει. Τελικά η σύζυγος τον πείθει να πάρει τα πόδια του να σηκωθεί και να πάει…

Τέλος πάντων, ο άντρας σηκώνεται και παρά την εξάντληση, ντύνεται και φεύγει. Όταν έφτασε στο σπίτι της ερωμένης του, δεν είχε συνέλθει καθόλου από την κούραση, οπότε της λέει:

– Μωρό μου, είχα μία πολύ κουραστική μέρα στη δουλειά. Δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Κυριολεκτικά. Θα κάνω μόνο ένα ντουζάκι και θα ξεκουραστώ λίγο και θα σε πάρω αγκαλίτσα να δούμε κάποια ταινία.

Η ερωμένη συμφώνησε, αλλά οι υποψίες μέσα της είχαν πάρει φωτιά. Έτσι, μπαίνοντας εκείνος στο μπάνιο, η ερωμένη αρχίζει να τσεκάρει το πορτοφόλι, το τσαντάκι, το σακάκι, τα μηνύματα στο κινητό, τις τσέπες του παντελονιού, οπότε βρίσκει ένα χαρτάκι που γράφει:

Σου στέλνω τη γαλοπούλα.
Η λευκή σάλτσα έμεινε σπίτι.
Η Σύζυγος

diadrastika.com