3 παπάδες με Luis Vuitton μιλούν για το παγκάρι

Συναντιούνται τρεις παπάδες, από τρεις διαφορετικές ενορίες σε ένα παρεκκλήσι. Αφού παρακάρουν τα αυτοκίνητά τους εκεί κοντά, ο ένας την Μερσεντές, ο άλλος το SUV και ο τρίτος την Τζάγκουαρ, παίρνουν την τσάντα τους και βαδίζουν προσεκτικά προς το εκκλησάκι.

Μπαίνουν μέσα, καλημερίζονται και ακουμπούν τις τσάντες τους, όλες Luis Vuitton στο τραπέζι, κάθονται και αρχίζουν να συζητούν. Ανάμεσα σε άλλα αρχίζουν να μιλούν για το πως κατανέμουν τα έσοδα των εκκλησιών τους.

Λέει ο πρώτος παπάς:

– Εγώ πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα και όσα έρθουν κορώνα είναι του Θεού και τα δίνω για τις ανάγκες της εκκλησίας και όσα έρθουν γράμματα είναι δικά μου.

Λέει με τη σειρά του ο δεύτερος παπάς:

– Και εγώ πετάω τα νομίσματα στον αέρα και όσα σταθούν όρθια είναι του Θεού και της εκκλησίας, ενώ όσα πέσουν στο πλάι, είτε είναι κορώνα είτε γράμματα, είναι σαφώς δικά μου.

Και στο τέλος ο τρίτος παπάς δηλώνει:

– Εγώ κύριοι συνάδελφοι, κάνω το ίδιο που κάνετε και εσείς με πιο απλές διαδικασίες για να μη χάνουμε και χρόνο. Πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα. Όσα θέλει, τα κρατάει ο Θεός και όσα πέσουν κάτω είναι δικά μου!

από το koolnews.gr / Image by Clker-Free-Vector-Images from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.