Η Παρεμβολή ενός Εξωγήινου Μηνύματος σε Τηλεοπτικό Σταθμό που είπαν ότι ήταν φάρσα αλλά δεν βρήκαν ποτέ τον φαρσέρ ούτε την πηγή που εστάλη

Υποστηρίζεται ότι πολλοί άνθρωποι επικοινωνούν με εξωγήινους. Κάποια άλλοι λαμβάνουν μηνύματα που προσπαθούν να διαδώσουν στον κόσμο. Άλλοι υποστηρίζουν ότι το κωδικοποιημένο μήνυμα που εστάλη το 1974 από τη Γη στο διάστημα σε αναζήτηση εξωγήινων νοημόνων πολιτισμών, απαντήθηκε 27 χρόνια αργότερα, το 2001. Μπορεί όλα αυτά τα μηνύματα να είναι αληθινά ή είναι μία έξυπνη φάρσα; -d-

Διαβάστε επίσης: Εξωγήινη Παρέμβαση στον Άνθρωπο. Εικασία ή…

Στις 26 Νοεμβρίου του 1977, στις 5:12 μ.μ., το ανεξάρτητο τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο ”ITN” δέχεται αλλοίωση του ηχητικού σήματος του σταθμού και παρεμβολή ενός φωνητικού μηνύματος πάνω στο προγραμματισμένο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ο Ivor Mills στο Southern ITV!

Μια περίεργη άγνωστη φωνή υπερισχύει, για περισσότερα από τεσσεράμισι λεπτά, σε πέντε κύριους τηλεοπτικούς πομπούς που παρακολουθούνται από την Αρχή Ανεξάρτητων Ραδιοτηλεφώνων (IBA) στην Αγγλία. Η φωνή μιλώντας σιγά-σιγά, ήρεμα, και γαλήνια, λέει πως ανήκει στον (εξωγήινο) Βριλλόν, αντιπρόσωπο της Γαλαξιακής διοίκησης του Άσταρ, και στέλνει ένα φιλικό μήνυμα προειδοποίησης για την ανθρωπότητα.

Το μήνυμα έλεγε:

«Αυτή είναι η φωνή του Βριλλόν, ενός αντιπροσώπου της Γαλαξιακής διοίκησης Άσταρ που σας μιλάει. Για πολλά χρόνια μας βλέπατε σαν φώτα στον ουρανό. Σας μιλάμε τώρα ειρηνικά και με σοφία, όπως είχαμε κάνει στους αδερφούς και τις αδερφές σας, σε όλο το πλανήτη σας, τη Γη. Ερχόμαστε να σας προειδοποιήσουμε για το πεπρωμένο της φυλής σας και του κόσμου σας, έτσι ώστε να ενημερώσετε τους συνανθρώπους σας με την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποφύγετε την καταστροφή που απειλεί τον κόσμο σας και τα όντα στους δικούς μας κόσμους, γύρω σας. Αυτό γίνεται για να μοιραστούμε την μεγάλη αφύπνιση, καθώς ο πλανήτης περνάει στη νέα εποχή του Υδροχόου.

Η νέα εποχή μπορεί να είναι μία περίοδος μεγάλης ειρήνης και εξέλιξης για τη φυλή σας, αλλά μόνο αν οι ηγέτες σας ενημερωθούν για τις σκοτεινές δυνάμεις που μπορούν να επισκιάσουν την κρίση τους. Σταθείτε κι ακούστε, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε ξανά. Όλα τα όπλα σας, τα σκοτεινά, πρέπει να απομακρυνθούν. Η περίοδος των συγκρούσεων έχει τώρα περάσει και η φυλή που είστε μέρος μπορεί να προχωρήσει στα υψηλότερα επίπεδα εξέλιξής της, αν σταθείτε αντάξιοι να το κάνετε αυτό. Όμως, έχετε μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μάθετε να ζείτε μαζί, με ειρήνη και καλοσύνη.

Μικρές ομάδες σε ολόκληρο το πλανήτη το μαθαίνουν αυτό και υπάρχουν για να περάσουν στο φως της νέας εποχής που ξημερώνει για όλους σας. Είστε ελεύθεροι να αποδεχθείτε ή να απορρίψετε τις διδασκαλίες τους, μα μόνο εκείνοι που θα μάθουν να ζουν εν ειρήνη θα περάσουν σε υψηλότερους παλμούς πνευματικής εξέλιξης.

Ακούστε τώρα τη φωνή του Βριλλόν, ενός αντιπροσώπου της Γαλαξιακής διοίκησης του Άσταρ που σας μιλάει. Προσέξτε επίσης τους πολλούς ψευδοπροφήτες και οδηγούς του κόσμου σας. Θα ρουφήξουν την ενέργειά σας, αυτή που αποκαλείτε ”χρήματα”, θα σας βάλουν σε σκοτεινά αδιέξοδα, και θα σας δώσουν ”άχρηστα σκουπίδια” για αντάλλαγμα. Ο εσωτερικός θείος εαυτός σας, θα σας προστατεύσει από αυτό. Πρέπει να μάθετε να είστε ευαίσθητοι στις εσωτερικές σας φωνές που μπορούν να σας πουν, τι είναι αληθινό και τι παραπλανητικό, χάος και αναληθές.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μάθετε να ακούτε τη φωνή της αλήθειας που βρίσκεται μέσα σας και θα οδηγήσετε τους εαυτούς σας μέσα στο μονοπάτι της εξέλιξης. Αυτό είναι το μήνυμά μας, στους αγαπητούς φίλους μας. Σας έχουμε παρακολουθήσει να εξελίσσεστε για πολλά χρόνια, καθώς έχετε παρακολουθήσει τα φώτα μας στους ουρανούς σας.

Τώρα ξέρετε πως είμαστε εδώ, και πως υπάρχουν πολλές οντότητες πάνω και γύρω από τη Γη, όπως παραδέχονται και οι επιστήμονές σας. Ανησυχούμε βαθύτατα για εσάς και το μονοπάτι σας προς το φως, και θα κάνουμε τα πάντα για να σας βοηθήσουμε. Μην φοβάστε, ψάξτε μόνο να μάθετε για τον εαυτό σας, και ζήστε με αρμονία στους ρυθμούς της Γης.

Εμείς, στη Γαλαξιακή διοίκηση του Άσταρ, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Εγκαταλείπουμε τώρα τη διάσταση της ύπαρξής σας. Ας είστε ευλογημένοι από την υπέρτατη αγάπη και αλήθεια του κόσμου.»

Ο οργανισμός IBA επιβεβαιώνει ότι ήταν η πρώτη φορά που γινόταν τέτοιου είδους φάρσα-παρεμβολή και αποκαλύπτει ότι χρειαζόταν υπέρ-τεχνολογία (που δεν υπήρχε σε εκείνη την εποχή) για να παρεμβληθεί κάποιος στο ηχητικό σήμα 5 πομπών το `77! Αν και η υπόθεση έκλεισε σαν φάρσα, ποτέ δεν μπόρεσε να εντοπιστεί η πηγή της παρεμβολής για να συλληφθούν οι υπαίτιοι.

Project ALL #5 : Alien Voice hijacks ????????️ live ITN broadcast, 26th November 1977.

eoeresearch