Πως να “Αγγίξουμε” την Δύναμη του Σύμπαντος και να κάνουμε όλες τις επιθυμίες μας πραγματικότητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Σύμπαν είναι μια πολύ ισχυρή δύναμη και εκεί βρίσκεται το κλειδί για τα πάντα σε αυτή την ζωή. Κι ενώ φαίνεται τόσο εύκολο να το αποκτήσουμε, αφού είμαστε κι εμείς μέρος του σύμπαντος, οι περισσότεροι δεν τολμούν ή δεν ξέρουν πως να το κάνουν.

Το να αγγίξουν και να ξεπεράσουν τα όριά τους, είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο. Ωστόσο, έχει αρκετά να κάνει με την σωστή νοοτροπία που έχετε και την σωστή θέση που βρίσκεστε στο πνευματικό σας ταξίδι, ώστε να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε.

Ακούγεται δύσκολο, αλλά είναι κάτι που δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει όταν έχετε αποφασίσει να εργαστείτε για την ανάπτυξη των ικανοτήτων σας.

Στην συνέχεια, ακολουθούν κάποιες συμβουλές οι οποίες θα σας δώσουν μια καλύτερη ιδέα για το πώς να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε, έτσι ώστε να μπορέσετε να εκδηλώσετε όλα όσα θέλετε και χαρείτε αυτά που επιθυμείτε.

Κάντε ένα βήμα τη φορά και σύντομα θα αρχίσετε να διαπιστώνετε τεράστια διαφορά στη ζωή σας.

Διαβάστε επίσης: Νόμος της έλξης. Πως να προσελκύσουμε το Καλό αντί για το Κακό

Γνωρίστε τον εαυτό σας και τι πραγματικά επιθυμείτε. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε αν αυτό που πιστεύετε πως θέλετε είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και, κυρίως, αν θα σας οδηγήσει στα αποτελέσματα που ψάχνετε.

Προσδιορίστε τυχών ενεργειακά εμπόδια που μπορεί να σας κλείνουν το δρόμο. Πολλές φορές αναζητούμε το προφανές αλλά υπάρχουν εμπόδια στον δρόμο μας που δεν συνειδητοποιούμε. Πρέπει να τα προσπεράσουμε. Όμως, επειδή δεν πρόκειται για φυσικά εμπόδια αλλά για πνευματικά ή και ενεργειακά, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο να τα εντοπίσετε κάνοντας διαλογισμό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο συναισθηματικός κόσμος μπορεί να είναι ένα από αυτά τα εμπόδια. Θλίψη, στεναχώρια, καταπίεση κλπ είναι μερικά εμπόδια που θα πρέπει να προσπεράσετε και να απαλλαγείτε.

Υιοθετήστε μια στάση ευγνωμοσύνης. Αν θέλετε να μπορέσετε να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας και αυτές με τη σειρά τους να παρουσιαστούν, χρειάζεται να είστε περισσότερο ευγνώμονες. Η ευγνωμοσύνη είναι ο “άγραφος νόμος” του Σύμπαντος, καθώς μπορεί να έχετε ήδη όσα χρειάζεστε οπότε με το να ζητάτε περισσότερα είστε ήδη αγνώμονες ως προς αυτά που σας έχουν προσφερθεί. Μην ξεχνάτε ποιοι είστε και από που προέρχεστε.

Αντικαταστήστε τις αρνητικές σκέψεις με θετικές. Αυτός είναι ένας μεγάλος κανόνας και μία πράξη που πρέπει να την εκδηλώνετε καθημερινά σε όλους τους τομείς στη ζωή σας. Όσο πιο θετικές σκέψεις έχετε, τόσο το καλύτερο. Αν κάτι σας βαραίνει πρέπει να το “γυρίσετε” σε κάτι θετικό.

Διαβάστε επίσης: Το Μυστικό για να Πετύχεις Οτιδήποτε Επιθυμείς

Ό,τι δίνετε παίρνετε. Πάντα πρέπει να το θυμάστε. Ό,τι κάνετε επιστρέφει πίσω σε εσάς. Αποφύγετε να αρνείστε να προσφέρετε κάτι σε κάποιον που το χρειάζεται. Πρέπει κι εσείς να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και περνάει από το χέρι σας, για να έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες σας.

Απομακρύνετε τους αρνητικούς ανθρώπους από την ζωή σας, γιατί το να κάνετε θετικές σκέψεις αλλά να περιβάλλεστε από τέτοιου είδους άτομα δεν ενδείκνυται. Οι αρνητικοί άνθρωποι, ακόμη κι αν έρχεστε σε επαφή μαζί τους για λίγο, μπορούν να σας αναστατώσουν, ενώ παράλληλα μπορεί να τραβούν ενέργεια από εσάς.

Πίστεψε στον εαυτό σου και στο Σύμπαν. Αν δεν πιστεύεις σε σένα τον ίδιο, στις δυνατότητες και τις ικανότητές τους, αλλά και στα αντίστοιχα πεδία του Σύμπαντος, τότε έχεις πολύ δρόμο ακόμα. Η αμφιβολία είναι τροχοπέδη για κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια.

Μίλησε με τη φωνή σου στο Σύμπαν. Μπορεί να πιστεύετε ότι η επικοινωνία με το Σύμπαν γίνεται εγκεφαλικά, με σκέψεις, τηλεπαθητικά, όμως, στην φωνή μας κρύβονται πολλά μυστικά. Πρώτα απ΄όλα είναι η δόνηση που εκπέμπει. Η χροιά, ο τόνος και πολλά άλλα στοιχεία δείχνουν τη δύναμη της επιθυμίας σας. Δεν είναι τυχαίο από την αρχαιότητα σε όλους τους πολιτισμούς ότι ο τρόπος επικοινωνίας με το θείον γινόταν και εξακολουθεί να γίνεται προφορικά, φωναχτά.

Μην είσαι ανυπόμονος. Ακόμα και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη. Φτιάχνεις ένα κέικ και το βάζεις στον φούρνο. Δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας έτοιμο να το φας. Χρειάζεται χρόνο να ψηθεί και μετά να κρυώσει. Έτσι και στο Σύμπαν, τίποτα δεν γίνεται μαγικά και με το χτύπημα των δαχτύλων. Χρειάζεται χρόνος και για το Σύμπαν να τα “μαγειρέψει” και να τα “ψήσει” ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα ολοκληρώσουν και θα εκδηλώσουν την επιθυμία σου.

Διαβάστε επίσης: Κάντε Πραγματικότητα τις Επιθυμίες σας με Ένα Ποτήρι Νερό

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και ένα σχετικό βίντεο: How to Manifest Whatever You Want Into Existence (Law of Attraction!) Powerful! / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika / Image by beate bachmann from Pixabay