Πως να Κάνω Επαφή με τους Πνευματικούς Οδηγούς μου

“Όλα αρχίζουν όταν αρχίσετε”

Ξεκινήστε έστω και αδέξια μη χάνετε άλλο χρόνο…

Διαλογισμός

Πάρτε τρείς βαθιές ανάσες. Χαλαρώστε.

Με τα μάτια κλειστά, φανταστείτε να στέκεστε σε έναν λόφο ο οποίος βλέπει τη θάλασσα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος θόρυβος εκτός από τα κύματα ή τον αέρα.
Μείνετε εκεί μέχρι να καθαρίσετε το μυαλό σας από οτιδήποτε καθημερινό. Αν ήχοι ή μουσική βοηθούν, τότε στην σκέψη σας τραγουδήστε στον εαυτό σας, για να έχετε γαλήνιες εικόνες.

Σιγά, σιγά φανταστείτε το πέπλο της διττότητας να σας πλησιάζει και να σταματάει περίπου ένα μέτρο μπροστά σας. Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε αυτό, τότε φωνάξτε το και θα έρθει. Είναι υποχρεωμένο να έρθει όταν το φωνάξετε.

Διαβάστε επίσης: Πνευματικοί Οδηγοί: Τι και Πως να Επικοινωνήσετε

Τότε τεντώστε και τα δύο χέρια προς τα έξω, σαν σε μια κίνηση υποδοχής των πνευματικών οδηγών σας που είναι από την άλλη πλευρά του πέπλου. Αυτό μπορείτε να το κάνετε στην πραγματικότητα ή να το φανταστείτε, αλλά κρατήστε τα χέρια σας τεντωμένα και περιμένετε.

Σε μερικά λεπτά θα νιώσετε τα χέρια σας να ζεσταίνονται ή να μουδιάζουν ελαφρά. Πιστέψτε το, είναι αλήθεια ότι κρατούν τα χέρια σας. Επιπροσθέτως θα έχετε ένα υπέροχο συναίσθημα που θα σας κάνει να δακρύσετε. Είναι συναίσθημα χαράς και γαλήνης. Το σύμπαν είναι πραγματικά εκεί και ενδιαφέρεται για σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στην πραγματικότητα, εκείνες τις στιγμές εσείς διαπερνάτε το πέπλο και « αγγίζετε » τους πνευματικούς οδηγούς σας. Οι πνευματικοί οδηγοί σας είναι αυτές οι οντότητες που ο σκοπός τους είναι να βρίσκονται όσο πιο κοντά σας γίνεται και σας αγαπούν πολύ.

Βρίσκονται εδώ για υπηρεσία αγάπης και θα είναι πολύ δεκτικοί και συγκινημένοι που θα επικοινωνήσουν με « το υπόλοιπο μέρος σας » Για πρώτη φορά φανταστείτε τα συναισθήματά τους όταν αντιληφθούν ότι εσείς τους σέβεστε αρκετά ώστε να επικοινωνήσετε μαζί τους γιατί πρέπει να ξέρετε πως γι’ αυτούς « εσείς είστε ο τιμώμενος » και σας υπηρετούν.

Σταματήστε και αφεθείτε σε αυτό το συναίσθημα, όσο σας κρατούν τα χέρια, διότι μέσα από τη φαντασία σας δημιουργείτε στην πραγματικότητα την ενέργεια σκέψης που επιτρέπει αυτή την καινούργια επικοινωνία. Οι σκέψεις δημιουργούν μια πολύ δυνατή ενέργεια και αυτή η εμπειρία είναι εξαιρετικά πραγματική, και όχι μόνο στο δικό σας μυαλό. Όσο βρίσκεστε σε αυτή τη κατάσταση, όλοι οι φόβοι για οτιδήποτε γήινο θα εξαφανιστούν και θα νιώσετε ένα « λουτρό αγάπης » που θα σας χαρίσει γαλήνη και σοφία για τα γεγονότα που πρέπει να αντιμετωπίσετε σε αυτή την ενσάρκωσή σας.

Σιγά, σιγά κινηθείτε και επιστρέφουμε ανοίγοντας τα μάτια μας

Η εποχή του τέλους! – Κρύων – Βιβλίο ένα
urantiacenter.gr / Image by Stefan Keller from Pixabay