εξωγήινος και ιπτάμενος δίσκος
Image by tawesit from depositphotos

Ανέκδοτο: Σκάει ένας Ιπτάμενος Δίσκος στο σπίτι ενός ζευγαριού και κατεβαίνουν δύο εξωγήινοι

Την ώρα που ένα αντρόγυνο κοιμάται ακούγεται από την ταράτσα ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Πετάγονται τρομαγμένοι από το κρεβάτι, παίρνει ο άντρας την καραμπίνα και πηγαίνουν επάνω να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βλέπουν έκπληκτοι ότι έχει προσγειωθεί στην ταράτσα τους ένα UFO κι αμέσως παθαίνουν την πλάκα τους.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν ανοίγει μια πόρτα και κατεβαίνει ένας εξωγήινος ο οποίος είναι θεογκόμενος. Η σύζυγος τον χαζεύει και της τρέχουν τα σάλια.

Ανοίγει και μια δεύτερη πόρτα από την οποία κατεβαίνει μια εξωγήινη κουκλάρα που ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν είχε δει ο σύζυγος. Τότε γυρνά στη γυναίκα του και της λέει:

– Είσαι να πας εσύ με τον εξωγήινο κι εγώ με την άλλη;

Εκείνη χωρίς να του απαντήσει καν, αρπάζει τον εξωγήινο και τον οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί όμως προς μεγάλη της έκπληξη διαπιστώνει πως αντί για το “εργαλείο” που φανταζόταν ότι θα είχε, τελικά, ο εξωγήινος την είχε γαριδάκι.

Προσπαθεί λοιπόν με νοήματα να του πει ότι την είχε πολύ μικρή. ο εξωγήινος καταλαβαίνει και στρίβοντας το αριστερό του αυτί την φτάνει στους 30 πόντους.

Η γυναίκα τρελαίνεται αλλά δεν της αρκεί. Πάλι με νοήματα του λέει “είναι πολύ λεπτό”. Εκείνος καταλαβαίνει και αμέσως στρίβει το δεξί του αυτί και της δίνει το απαιτούμενο πάχος.

Αυτό ήταν! Τον καβαλάει η σύζυγος και αρχίζει το νταβαντούρι μέχρι το πρωί. Μόλις βγαίνει ο ήλιος οι εξωγήινοι τα μαζεύουν, μπαίνουν στον ιπτάμενο δίσκο τους και εξαφανίζονται στο διάστημα.

Βγαίνει η γυναίκα απ την κρεβατοκάμαρα, ίσα που μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και πέφτει πάνω στον σύζυγο ο οποίος δείχνει κουρασμένος και απογοητευμένος.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Την ρωτάει εκείνος:

– Τι έγινε; Πως τα πήγες με τον εξωγήινο; – Άσε! Τα είδα όλα. Ήταν τέλειος και ήξερε κάτι απίθανα κόλπα! Εσύ με τη δικιά σου; Τι έγινε;

– Χάλια…! Δεν ήξερε να κάνει τίποτα. Όλο το βράδυ μου έστριβε τ’ αυτιά…

koolnews.gr / Image by tawesit from depositphotos.com