ναυτάκι

Ανέκδοτο: Γιατρέ μου πριν από 5 μέρες έπιασα τη γυναίκα μου με ένα ναύτη!

Πάει ένας παντρεμένος στον γιατρό και του λέει:

«Γιατρέ μου, δεν είμαι καθόλου καλά, πριν από 5 μέρες έπιασα τη γυναίκα μου με ένα ναύτη στο κρεβάτι μας…»

«Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό… Μα τι ακριβώς έγινε;» ρωτάει ο γιατρός

«Να, γιατρέ μου, γύρισα νωρίτερα στο σπίτι και τους βρήκα μαζί αγκαλιά να… ξέρεις… Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, έβγαλα το όπλο και πήγα να τον σκοτώσω»

«Αυτό είναι ακόμα πιο σοβαρό… Και τι κάνατε μετά;» ρωτάει ο γιατρός.

«”Μισό λεπτό”, μου λέει ο ναύτης, “πάμε να πιούμε ένα καφέ να το συζητήσουμε…” Πήγαμε για καφέ, λοιπόν, και μου εξήγησε πως είχε 5 μήνες να πάει με γυναίκα, πως δεν ήξερε πως ήταν παντρεμένη, μου ζήτησε και συγνώμη και τελικά δεν τον σκότωσα»

«Το ότι καταφέρατε και συγκρατηθήκατε είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό!» λέει ο γιατρός.

«Μετά από 2 μέρες γυρνάω πάλι σπίτι νωρίτερα και την βρίσκω με το διαχειριστή της πολυκατοικίας. Άρχισα να τρέμω από τα νεύρα μου… Έβγαλα το όπλο και πήγα να τον σκοτώσω. “Μισό λεπτό”, μου λέει ο διαχειριστής, “πάμε να πιούμε ένα καφέ να το συζητήσουμε”… Πήγαμε τα είπαμε, έχει και μικρά παιδιά και τελικά δεν τον σκότωσα.

Εχθές γυρνάω σπίτι και βρίσκω τη γυναίκα μου στο κρεβάτι με τον ταχυδρόμο. Έβρασα πάλι από τον θυμό μου… Έβγαλα το όπλο και πήγα να τον σκοτώσω. “Κάτσε μισό λεπτό”, μου λέει ο ταχυδρόμος. “Πάμε να πιούμε ένα καφέ να τα πούμε ψύχραιμα”. Πήγαμε, λοιπόν,, τα είπαμε, έχει πεθάνει και η γυναίκα του πρόσφατα και τελικά δεν τον σκότωσα ούτε αυτόν»

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα ακούει με βαθιά προσήλωση όλα αυτά ο γιατρός και του λέει:

«Πράγματι, είναι πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά όλα αυτά. Όμως, αυτό που αναρωτιέμαι εγώ είναι σε ποιο σημείο μπορώ να σας βοηθήσω, ως γιατρός που είμαι;»

Και λέει ο άλλος:

«Ξέρεις γιατρέ μου… Επειδή δεν είμαι συνηθισμένος, όλοι αυτοί οι καφέδες μου έχουν ταράξει το στομάχι…»

katharmata.net / Image by GraphicMama-team from Pixabay