Ανέκδοτο: Ο Κώστας πονά στο δεξί χέρι όταν το κάνει πάνω κάτω

Ανέκδοτο: Ο Κώστας πονά στο δεξί χέρι όταν το κάνει πάνω κάτω

Ο Κώστας βλέπει στον δρόμο έναν φίλο του, τον Δημήτρη. Μετά από διάφορες γενικολογίες του λέει.

– Άστα Δημήτρη είμαι χάλια. Έχω φοβερούς πόνους στον αγκώνα μου, όταν κάνω την κίνηση πάνω-κάτω. Πρέπει επειγόντως να δω ένα γιατρό.

– Κώστα, φίλε μου, έχω καλά νέα για σένα. Στο φαρμακείο, εδώ στη γωνία, έχει ένα μηχάνημα τρομερό. Με ένα μικρό δείγμα ούρων, μπορεί να σου διαγνώσει οτιδήποτε. Άλλωστε τι έχεις να χάσεις, 10 ευρώ στοιχίζει όλο κι όλο…

– Δημήτρη, με σώζεις. θα πάω! Γιατί όχι;

Πάει στο σπίτι του, γεμίζει ένα ουροδοχείο με λίγα ούρα και σπεύδει στο φαρμακείο με το θαυματουργό μηχάνημα. Ρίχνει στην υποδοχή τα ούρα του, βάζει και 10 ευρώ στην σχισμή χαρτονομισμάτων και περιμένει.

Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους καθώς επεξεργάζεται τα δεδομένα, μέχρι που τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που του γράφει:

– Πάσχεις από μια ασθένεια των τενιστών. Θα πρέπει να ξεκουράσεις το χέρι σου, να κάνεις θερμά λουτρά, να αποφύγεις το σήκωμα βαριών αντικειμένων. Σε δύο εβδομάδες θα είσαι καλύτερα.

Το ίδιο βράδυ, ο Κώστας, δεν μπορούσε να χωνέψει τις δυνατότητες αυτού του υπερσύγχροχνου μηχανήματος και ειδικά το πως είναι δυνατόν να κάνει τόσο ακριβή διάγνωση. Σκεφτόταν πόσο έχει προχωρήσει η επιστήμη και ξαφνικά του ήρθε μία φαεινή ιδέα: Αν θα μπορούσε να κοροϊδέψει το μηχάνημα!

Παίρνει λοιπόν λίγο νερό βρύσης, λίγα ούρα από το σκύλο του, ούρα από τη γυναίκα του και την κόρη του και τέλος βαράει και μια *αλ@κία, τα ανακατεύει καλά-καλά και τα πάει στο μηχάνημα… Βάζει το δείγμα στην υποδοχή, ρίχνει και 10 ευρώ και περιμένει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, καθώς επεξεργάζεται τα δεδομένα και τελικά, ύστερα από αρκετή ώρα, βγαίνει ένα χαρτάκι που του λέει

– Το νερό της βρύσης σου είναι πολύ σκληρό. Πάρε ένα φίλτρο νερού. * Ο σκύλος σου πάσχει από αβιταμίνωση. Δώσε του βιταμίνες. * Η κόρη σου παίρνει ναρκωτικά. Βρες μία κλινική αποτοξίνωσης. * Η γυναίκα σου είναι έγκυος. Έχει δίδυμα κορίτσια. Δεν είναι δικά σου. Βρες δικηγόρο. * Και, τέλος, αν δεν σταματήσεις να βαράς μ@λ@κί@, ο αγκώνας σου δεν θα γίνει ποτέ καλά.

destora.com