Ανέκδοτο: Βγήκε στο λιβάδι να μαζέψει σαλιγκάρια αλλά στην πορεία συνάντησε μία όμορφη κοπέλα

Ένα νεαρό ζευγάρι έχει οργανώσει δείπνο για τα στελέχη της εταιρείας που δούλευαν, για την επόμενη μέρα και η σύζυγος προετοιμάζει τα ανάλογα εδέσματα, όταν ανακαλύπτει ότι είχε ξεχάσει να πάρει σαλιγκάρια που ήταν τα αγαπημένα των περισσοτέρων από τα στελέχη.

Αγχωμένη ζητάει από τον άντρα της να βγει στο λιβάδι και να μαζέψει έναν κουβά. Τι να κάνει κι εκείνος – αν και χωρίς πολύ όρεξη – βγήκε με τον κουβά στο χέρι και αρχίζει το μάζεμα των σαλιγκαριών. Κάποια στιγμή, εκεί που πήγαινε, συναντάει στο λιβάδι μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Πρόσεξε ότι τον καλοέβλεπε όπως κι αυτός εκείνη, οπότε μη μπορώντας να αντισταθεί στον πειρασμό, μετά από λίγη ώρα βρέθηκαν στο σπίτι της κοπέλας, εκεί κοντά. Χωρίς να το καταλάβουν πως πέρασε η ώρα, το ξημέρωμα τους βρήκε μαζί στο κρεβάτι.

Ξύπνησε εκείνος και πανικόβλητος θυμήθηκε ότι έπρεπε να είχε γυρίσει ήδη από βραδύς στο σπίτι του με τα σαλιγκάρια. Σηκώνεται ντύνεται, παίρνει τον κουβά με τα σαλιγκάρια και τρέχει σπίτι του. Ήταν τόσο το άγχος του που ανεβαίνοντας τις σκάλες, σκόνταψε και του έπεσε ο κουβάς, με αποτέλεσμα τα σαλιγκάρια να σκορπίσουν παντού ολόγυρα.

Άκουσε τον θόρυβο η γυναίκα του και βγαίνει έξω γεμάτη νεύρα. Βλέπει τον άντρα της στην πόρτα και με άγριες διαθέσεις τον ρωτά:

– Πού ήσουν όλο το βράδυ;;

Ο σύζυγος κοιτάζει την γυναίκα του ψάχνοντας μία δικαιολογία. Μετά κοιτά τα σαλιγκάρια που έχουν γεμίσει την σκάλα, ύστερα κοιτάζει πάλι την γυναίκα του και ξανά πάλι τα σαλιγκάρια και τους λέει:

– Ελάτε παιδιά, ελάτε… Πάμε λίγο ακόμα… Σχεδόν φτάσαμε!

e-daily.gr / Image by Capri23auto from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.