Πέθανε τρεις φορές και είδε τα αγέννητα αδέλφια του στη μετά θάνατο ζωή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία τραγωδία συνέβη το 1997 στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο Landon Whitley ήταν 8 ετών όταν ο ίδιος και οι γονείς του βρέθηκαν σε ένα τρομερό ατύχημα με το αυτοκίνητο.

Το αγόρι πέθανε 3 φορές, καθώς τα συνεργεία διάσωσης εργάστηκαν για να τον σώσουν. Όταν επανήλθε, είχε έντονες αναμνήσεις από τον Άλλο Κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δύο αδελφών του που δεν είχε ξαναδεί και δεν ήξερε καν ότι υπήρχαν.

Η οικογένεια είχε ένα τρομερό δυστύχημα όταν το αυτοκίνητο ανατράπηκε και μετατράπηκε σε σωρό από μέταλλα εξαιτίας ενός άλλου που έπεσε πάνω τους.

Διαβάστε επίσης: Πως Είναι Δυνατόν οι Ψυχές να Επιλέγουν Γονείς και Οικογένεια;

Ο Άντυ, πατέρας του μικρού αγοριού πέθανε αμέσως. δεν μπορούσε να σωθεί, ενώ η μητέρα του Τζούλι ανέκαμψε γρήγορα. Το παιδί, όμως, πέθανε 3 φορές συνολικά καθώς το ιατρικό προσωπικό έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να τον σταθεροποιήσει. Ωστόσο, μόλις κατάφεραν να τον κρατήσουν ζωντανό, οι γιατροί δεν είχαν πολλές ελπίδες για το μικρό αγόρι.

Ο Landon διαγνώστηκε με τραυματισμό στο κεφάλι που θα τον καθιστούσε πιθανότατα ανάπηρο για όλη του τη ζωή. Έμεινε στο νοσοκομείο συνδεδεμένος με μηχανήματα, ώσπου μετά από αρκετές μέρες άνοιξε τα μάτια. Είχε πλήρη συνείδηση και μπορούσε να μιλήσει. Παρά το μεγάλο τραύμα στο κεφάλι, δεν είχε κάποια εγκεφαλική βλάβη!

Όταν η μητέρα του προσπάθησε να του πει για το τρομερό νέο του θανάτου του πατέρα του, ο Landon απάντησε:

“Ναι, ξέρω πού βρίσκεται. Τον είδα στον ουρανό.”

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Landon συνέχισε να λέει στη μητέρα του και για τους άλλους ανθρώπους που είδε στον Ουρανό. Όλοι ήταν άνθρωποι που είχαν πεθάνει. Αλλά το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν όταν ο μικρός είπε πως είχε συναντήσει τα δύο αδέλφια του, τα οποία δεν γνώρισε ποτέ στη Γη, ούτε καν είχαν γεννηθεί.

Η Julie, η μητέρα του Landon εξήγησε αργότερα, ότι είχε δύο αποβολές πριν γεννηθεί ο Landon. Αν αυτές δεν είχαν προκύψει τότε ο Landon θα είχε δύο αδέλφια. Όμως, αυτές οι δύο αποβολές ήταν δύο περιστατικά τα οποία δεν ανέφερε ποτέ στον μικρούλη Landon!

Όπως έγινε αντιληπτό στην πορεία, από τα λεγόμενά τους, ο Landon κάθε φορά που πέθανε, είχε διαφορετική εμπειρία στον ουρανό. Στην τελευταία του επίσκεψη, πήγε να συναντήσει τον Ιησού.

Διαβάστε επίσης: Έφηβος Πέθανε και Επανήλθε μετά από 20 λεπτά. Ακούστε τι λέει για Εκείνον που Συνάντησε

“Ο Ιησούς ήρθε σε μένα και μου είπε ότι πρέπει να επιστρέψω στη γη και να είμαι καλός Χριστιανός και να πω στους άλλους για αυτόν”, δήλωσε ο Landon και πρόσθεσε:

«Θέλω απλώς οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι ο Ιησούς είναι πραγματικός, υπάρχει ο Παράδεισος, υπάρχουν άγγελοι και να ακολουθήσουμε τον λόγο Του και την Αγία Γραφή και η ζωή βελτιώνεται στο τέλος» λέει ο Landon . “Έχω δει τον Ιησού. Ξέρω ότι είναι εκεί. Μου ζήτησε να κάνω αυτό – και αυτό το κάνω.”

Σήμερα, ο Landon ζει μια κανονική ζωή. Μετά το τρομερό συμβάν είχε μόνο ουλές στο κεφάλι του. Την ιστορία του είδαμε και διαβάσαμε στο godupdates.com

diadrastika / Image by suju-foto from Pixabay