Σημάδια ότι μπορούμε να «δούμε» πράγματα που άλλοι δεν μπορούν και ότι είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην ενέργεια

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι εμπίπτουν σε μία πολύ ειδική κατηγορία. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην ενέργεια και τα συναισθήματα τόσο των άλλων όσο και του περιβάλλοντος.

Έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τις ψυχικές και συναισθηματικές καταστάσεις των άλλων. Έχουν υψηλή κοινωνική νοημοσύνη και είναι πολύ καλοί στο να βοηθήσουν τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά τους.

Αυτή είναι η κατηγορία των ανθρώπων με ενσυναίσθηση

Το να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις ότι είσαι ευαίσθητος στην ενέργεια είναι σημαντικό. Τι γίνεται, όμως, αν κάποιες από τις σκέψεις ή τα συναισθήματά μας προέρχονται από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο μαζί μας; Ή από τους ανθρώπους που είναι μακριά, αλλά νοερά κοντά μας;

Διαβάστε επίσης: Σημάδια ότι είμαστε ψυχικά διορατικοί και λαμβάνουμε ψυχικά σινιάλα και αύρες ανθρώπων χωρίς να το συνειδητοποιούμε

Παρακάτω θα δείτε 8 από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά που έχουν ευαισθητοποιημένοι ενεργειακά και οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση:

Νιώθετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, ακόμη και όταν δεν είναι εκεί

Μπορείτε να “σηκώσετε” το ενεργειακό πεδίο άλλων και να “δείτε” κάτω από αυτό, ακόμη και όταν οι άλλοι δεν βρίσκονται γύρω σας. Μπορεί να είναι στην άλλη πλευρά της πόλης ή της χώρας, αλλά εξακολουθείτε να είστε σε θέση να λαμβάνετε τα συναισθήματά τους.

Μερικές φορές αναρωτιέστε: – “Είναι αυτά που αισθάνομαι, δικά μου συναισθήματα;”

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κάποιες φορές μπορεί να αισθάνεστε άσχημα εξαιτίας του ενεργειακού πεδίου κάποιου άλλου που είναι σε άσχημη ψυχολογία, αλλά δεν έχετε αντιληφθεί ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι πραγματικά δική σας.

Δεν σας αρέσουν οι πολυσύχναστες περιοχές

Προτιμάτε λίγο κόσμο, μικρές ομάδες και παρέες, ή να είστε μόνοι. Δεν έχετε αγοραφοβία, απλά υποσυνείδητα προσπαθείτε να αποφύγετε να “μαζέψετε” όλη την αρνητική ενέργεια των άλλων επάνω σας.

Διαβάστε επίσης: Πως να Αναπτύξετε τις Ψυχικές Ικανότητές σας Χωρίς να Περιμένετε μια Ζωή για να τα Καταφέρετε

Είστε ευαίσθητοι στο φως, τους ήχους, τις μυρωδιές και την αφή

Δεν σας πολυαρέσουν τα λαμπερά φώτα και η βαβούρα, ενώ έχετε μια έντονη αίσθηση γεύσης, αφής και όσφρησης. Το μυαλό και το σώμα σας συνδέονται και καθώς είστε πιο ευαίσθητοι σε όλες τις ενέργειες γενικά, είστε και στην ηλεκτρομαγνητική αλλά και σε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουν οι αισθήσεις σας.

Γνωρίζετε πράγματα από το πουθενά

Απλά «ξέρετε» για πράγματα, χωρίς να έχετε καμία λογική απόδειξη για αυτά. Με απλά λόγια, έχετε μια πολύ ισχυρή διαίσθηση και είστε σε θέση να ερμηνεύσετε καταστάσεις που σας δίνουν μια εικόνα για πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν.

Εάν είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια, μπορεί να είστε σε θέση να κοιτάξετε κάποιον και να δείτε αν είναι καλός ή κακός και αν πρέπει να τον αποφύγετε ή όχι.

Ένα προαίσθημα που σας βγήκε αληθινό, είναι μία μικρή απόδειξη των παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Μετρήστε τις Ψυχικές Ικανότητές σας Κάνοντας ένα Απλό Τεστ

Οι άνθρωποι σας λένε ότι είστε πολύ ευαίσθητοι

Οι άνθρωποι γύρω σας διαπιστώνουν ότι είστε πολύ ευαίσθητοι, ότι αισθάνεστε πολλά περισσότερα, ότι σκέφτεστε περισσότερο από το συνηθισμένο και ότι αντιλαμβάνεστε σε βαθύτερο επίπεδο.

Ξέρετε πότε οι άνθρωποι “αλλάζουν”

Είστε σε θέση να παρατηρήσετε την αλλαγή στο ενεργειακό τους πεδίο, όπως τον τόνο της φωνής τους. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, αλλά νιώθετε τις αλλαγές αυτές.

Σας είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε βία στην τηλεόραση

Αποφεύγετε κάθε είδους βία, είτε σε ταινίες είτε στα δελτία ειδήσεων, πόσο μάλλον στην πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει γιατί σας στενοχωρεί και συχνά μπαίνετε στην θέση του θύματος, ακόμα κι αν ξέρετε ότι σε μία ταινία δεν είναι πραγματικά όλα όσα συμβαίνουν.

Διαβάστε επίσης: «Ψυχικά σημάδια» ότι κάποιος μας σκέφτεται

Αποφεύγετε ενστικτωδώς τους ανθρώπους που κλέβουν την ενέργεια των άλλων

Αποφεύγετε τους ανθρώπους και τη σχέση σας με ανθρώπους που αποστραγγίζουν την ενέργεια από εσάς ή από άλλους. Δεδομένου ότι είχατε εμπειρίες με ενεργειακά βαμπίρ στο παρελθόν, ξέρετε πώς να τους προσδιορίσετε. Το ενεργειακό σας πεδίο αναπτύσσει ένα είδος ασπίδας και σας εμποδίζει ενστικτωδώς να συναντηθείτε μαζί τους.

Εν κατακλείδι, αν και μερικές φορές νιώθετε ότι κατέχετε τα κλειδιά της καρδιάς, της ενέργειας και των συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων στα χέρια σας, δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να τους εξουσιάσετε, αφού γνωρίζετε τα μυστικά τους. Είστε περισσότερο σαν ένα σφουγγάρι ενέργειας, παρά ένας εκμεταλλευτής της.

Έχετε δύναμη, θέληση και επιλογή. Μην φοβάστε να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά για να πάρετε πίσω τον έλεγχο του ενεργειακού σας πεδίου, αλλά και να βοηθήσετε άλλους που αντιλαμβάνεστε ότι έχουν ανάγκη.

consciousreminder.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika / Image by Bronisław Dróżka from Pixabay