Είδα τον Φύλακα Άγγελό μου που εμφανίστηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι είχε στο παρελθόν παραφυσικές εμπειρίες, βρέθηκε μπροστά σε κάτι νέο: έναν ψυχικό άγγελο.

Μερικές από τις παράξενες εμπειρίες του ήταν όταν είχε πάει στο όρος Shasta όπου είδε πολλά φώτα στην πλαγιά, οπότε σκέφτηκε ότι θα πρέπει να ήταν προβολείς αυτοκινήτων που στριμώχνονταν στο βουνό, αλλά δεν ήταν προβολείς, ούτε τέτοιου είδους φώτα. Επίσης, έχει δει orbs να περνούν από δίπλα του αργά και έφταναν σε ύψος γύρω στα 10 μέτρα. Όμως αυτό που του συνέβη τώρα, ήταν το κάτι άλλο.

Ο Adam βρισκόταν σε μια πολύ άσχημη στιγμή της ζωής του και πρόσφατα χώρισε με την σύντροφό του. Μια άλλη κοπέλα, επίσης, είχε περάσει από τη ζωή του, λίγα χρόνια πριν. Τώρα, είχε πέσει σε κατάθλιψη. Μια μέρα κάθισε στο πεζοδρόμιο και απλά άρχισε να κλαίει για σχεδόν μία ώρα. Μετά από λίγο ένα παράξενο πράγμα του συνέβη.

Από το πουθενά μια κυρία τον πλησίασε και τον άγγιξε στον ώμο και τον ρώτησε αν μπορούσε να τον βοηθήσει με κάποιο τρόπο. Η πρώτη του σκέψη ήταν: «Μην είσαι άλλος ένας ακόμα Χριστιανός που θέλει να προσευχηθεί για μένα», αλλά τελικά απάντησε: «Να με βοηθήσεις να μην κάνω χάλια τη ζωή μου;» ή κάτι τέτοιο, καθώς ήταν πολύ πικραμένος και συνάμα θυμωμένος.

Συνέχισαν να μιλάνε για κάμποση ώρα και ανάμεσα σε άλλα του είπε η παράξενη κυρία: «εντελώς τυχαία κάτι με προέτρεψε και με οδήγησε να φτάσω μέχρι εδώ, σε αυτό το χώρο και να περπατήσω κοντά σου. Παράξενο, σωστά;”

Τότε, η μυστηριώδης γυναίκα άρχισε να μιλάει για εκείνη και πώς έσπασε το πλευρό της και πώς έμαθε τόσο πολλά για τη ζωή μέσα από αυτόν τον τραυματισμό.

Διαβάστε επίσης: Ανακαλύψτε τον Προσωπικό σας Φύλακα Άγγελο στην Απλή Τεχνική του Paulo Coelho

Ξαφνικά, του λέει: “Το όνομά σας είναι Αδάμ, σωστά”; Εκείνος δεν το περίμενε, τα έχασε. Κι ενώ παραδέχτηκε ότι πράγματι αυτό ήταν το όνομά του, κοίταξε τριγύρω του να δει αν μήπως κάποιοι φίλοι του που κρυβόντουσαν σε κάποια σημεία, είχαν βάλει αυτή τη γυναίκα για να του κάνουν κάποια φάρσα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δεν είδε κάποια γνωστή φυσιογνωμία να κρύβεται στις γωνίες των στενών ή πίσω από τα δέντρα. Η παράξενη γυναίκα, όμως, συνέχισε να μιλάει:

«Θα αλλάξεις αυτόν τον κόσμο. Θα χρησιμοποιήσεις τα χαρίσματά σου και τα ταλέντα σου, για να φέρεις την αληθινή χαρά, την πρόοδο και την αλλαγή σε αυτόν τον κόσμο»!

Ο Adam την κοιτούσε σαν χαμένος, αλλά η μεγάλη έκπληξη ήρθε όταν η κυριολεκτικά παράξενη κυρία άρχισε να αναφέρεται σε μερικά άλλα πράγματα από την ζωή του, πράγματα πολύ προσωπικά που δεν μπορούσε να ξέρει με διαφορετικό τρόπο, ούτε να τα έχει μάθει από φίλους του ή συγγενείς του, ούτε από κανέναν. Εκτός, αν βρισκόταν ως μία αόρατη παρουσία μέσα στο σπίτι του, αλλά κάτι τέτοιο ήταν, φυσικά, αδύνατο!

Πως ήταν δυνατόν να τα ξέρει όλα αυτά; Ποια ήταν;

Τότε, εκείνη τον διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν η ίδια που του μιλούσε, αλλά ότι ο Θεός μιλούσε μέσα από αυτήν. Ο άνθρωπος έπαθε την πλάκα της ζωής του και δεν ήξερε αν έπρεπε να γελάσει με αυτό το τελευταίο που του ανέφερε. Πραγματικά, θα ξεκαρδιζόταν στα γέλια και θα του έφευγε και η κατάθλιψη και όλα – αν δεν του είχε περιγράψει προσωπικά πράγματα που μόνο ο ίδιος μπορεί να ήξερε και κανείς άλλος.

Διαβάστε επίσης: Πως Μπορούμε να Καλέσουμε τον Φύλακα Άγγελό μας και να Επικοινωνήσουμε Μαζί του

Όταν συνήλθε από την έκπληξη την παρακάλεσε να του πει το όνομά της κι εκείνη είπε πως την έλεγαν “Natalie” και στη συνέχει προσφέρθηκε να τον κεράσει κάτι να φάει, αλλά ο ίδιος δεν πεινούσε. Είχε ήδη φάει νωρίτερα, αλλά κι αν δεν το είχε κάνει, σίγουρα θα του είχε κοπεί η όρεξη με αυτή την αναπάντεχη και παράξενη εμπειρία.

Αν μπορούσε να καταλάβει καλά… συζητούσε με έναν άγγελο σε μορφή ανθρώπου; Ήταν ο φύλακας άγγελός του που εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή για να προλάβει, ίσως, κάποια μελλοντική τραγική πράξη του; Ό,τι κι αν ήταν, σίγουρα ήταν πράγματι μια παραφυσική εμπειρία! Άραγε, το έζησε ή το γέννησε το μυαλό του όλο αυτό το σκηνικό;

Αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Θεό που την έστειλε, αλλά και την ίδια την φύλακα άγγελό του που εμφανίστηκε μπροστά του σε μια στιγμή απόλυτης απελπισίας. Από τότε δεν την ξαναείδε ποτέ.

diadrastika / Image by S. Hermann & F. Richter from Pixabay