Γυναίκα Σκότωσε τον Φίλο της που Ανήκε σε Λατρεία Ερπετοειδών τα οποία τον Κυνηγούσαν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια ΗΠΑ, ειδοποίησε η ίδια το 911 και ενημέρωσε ότι πυροβόλησε τον φίλο της στο κεφάλι αφού εκείνος της το ζήτησε να το κάνει επειδή πίστευε ότι ο ηγέτης μιας λατρείας στην οποία ανήκαν ήταν ένα ερπετοειδές που έμοιαζε σαν άνθρωπος, ανέφερε η αστυνομία. Σύμφωνα με το περιφερειακό αστυνομικό τμήμα του Pocono και τα ΜΜΕ του Ιουνίου 2019, η Barbara Rogers συνελήφθη και κατηγορήθηκε για εγκληματική ανθρωποκτονία μετά τον πυροβολισμό του φίλου της στο κεφάλι Steven Mineo, ο οποίος πίστευε ότι ερπετοειδή με ανθρώπινη μορφή τον κυνηγούσαν.

Η 42χρονη Barbara Rogers δήλωσε στην αστυνομία ότι αυτή και ο φίλος της, ο 32χρονος Steve Mineo, ήταν μέλη μιας “λατρείας” που επικεντρωνόταν σε “εξωγήινους και απαγωγές” και ότι ξαφνικά, μια μέρα, ο φίλος της Mineo της ζήτησε να τον σκοτώσει. Η Rogers είπε ότι ήταν στο υπνοδωμάτιο με τον Mineo όταν της είπε να τον πυροβολήσει. Άρπαξε τα χέρια της γύρω από το όπλο που είχε ο ίδιος και της έλεγε να τραβήξει τη σκανδάλη. «Δεν είχα τον έλεγχο της κατάστασης που συνέβη, είχα χάσει την αυτοκυριαρχία μου στην κατάσταση αυτή», δήλωσε η Rogers στους δημοσιογράφους.

Το ζευγάρι ήταν οπαδοί του Sherry Shriner, τον οποίο η αστυνομία χαρακτήρισε ως ηγέτη μίας λατρείας στο Οχάιο που είχε να κάνει με εξωγήινους αλλά και το τέλος του κόσμου. Οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι η Barbara Rogers σκότωσε τον φίλο της, Steven Mineo, πυροβολώντας το στο μέτωπο στο διαμέρισμά του στην πόλη Coolbaugh Township, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Steven Williams από την περιφερειακή αστυνομία Pocono Mountain. Ο κ. Williams είπε ακόμα ότι ο φίλος της πίστευε ότι ο ηγέτης της λατρείας ήταν “ερπετοειδές” που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος, σύμφωνα με μια ένορκη δήλωση.

Η Barbara Rogers, κρίθηκε ένοχη για δολοφονία τρίτου βαθμού για τη δολοφονία του Steven Mineo το 2017 και στις αρχές Ιουνίου του 2019 καταδικάστηκε σε 15 με 40 χρόνια, σύμφωνα με την WNEP-TV και την BRC-TV. Προς το παρόν (Ιούνιος 2019)) δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία ερευνά και την υπόθεση της ύπαρξης της “λατρείας”, του κλαμπ των ερπετοειδών, σε παραφυσικό επίπεδο ή αν το προσπέρασε ως κάτι που δεν μπορεί να υπάρχει και να συμβαίνει.

Πολλές θεωρίες συνωμοσίας που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο μιλούν για τη φυλή των εξωγήινων ερπετοειδών που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε θεσμό και οργάνωση στον κόσμο, όπως ότι είναι παρόντες σε διάφορες κυβερνήσεις ή και θρησκείες αλλά και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ανθρώπινο έλεγχο. Άραγε ο 32χρονος, είχε σώας τα φρένας και ήξερε τι έλεγε, ή είχε παρασυρθεί από διάφορες φαντασιώσεις και ουσίες; Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα;

με πληροφορίες από washingtonpost.com και usatoday.com

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.