Η Λάμψη του Αστέρα που Σηματοδοτεί την Επιστροφή των Θεών και το Τέλος Αυτού του Κύκλου Ζωής, σύμφωνα με προφητείες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια ομάδα αστρονόμων με επικεφαλής τον Larry Molnar του Κολεγίου Calvin λέει ότι έχει προβλέψει πως θα υπάρξει μια μεγάλη αστρική έκρηξη που θα είναι ορατή από τη Γη, χωρίς τη χρήση οποιωνδήποτε τηλεσκοπίων ή οργάνων.

Αυτή η έκρηξη θα είναι ένα αληθινό «σημάδι», το οποίο σύμφωνα με αρχαίες αρχαίες προφητείες, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή των θεών, ή του Μεσσία, σύμφωνα με άλλες

Ο αστρονόμος Larry Molnar λέει ότι στον ουρανό, θα εμφανιστεί ένα νέο σούπερ φωτεινό αστέρι, ένα γεγονός που θα οφείλεται στη συγχώνευση δύο αστεριών και θα είναι ορατό από τη Γη, αλλά ανάμεσα σε οπαδούς και ειδικούς των UFOs και των εξωγήινων υπάρχει αναφορά για κάτι μεγαλειώδες που θα ζήσουμε.

Αυτό που θα συμβεί στην πραγματικότητα το 2022, θα είναι πως ένα δυαδικό αστέρι – δηλαδή δύο αστέρια το ένα σε τροχιά γύρω από το άλλο – θα γίνει ένα, θα ενωθούν. Θα είναι, άραγε, αυτή η αστρική έκρηξη αντάξια των καλύτερων ταινιών επιστημονικής φαντασίας;

Σύμφωνα με μια μελέτη του καθηγητή Larry Molnar του Κολλεγίου Calvin και των μαθητών του, σε συνεργασία με συναδέλφους του Παρατηρητηρίου Opache Point (Karen Kinemuchi) και το Πανεπιστήμιο του Ουαϊόμινγκ (Henry Kobulnicky), πρόκειται για ένα εξαιρετικό γεγονός, που ήταν δυνατόν να προβλεφθεί για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να μας προσφέρει την θέαση ενός συγκλονιστικού φαινομένου που θα μας επιτρέψει να παρατηρήσουμε την έκρηξη-ένωση δύο αστεριών αποκαλύπτοντας ένα από τα φωτεινότερα αστέρια που θα είναι ορατά στον ουρανό.

Το αστέρι θα είναι ορατό στον αστερισμό του Κύκνου και θα εμφανίζεται ως μέρος του Βόρειου Σταυρού. Το δυαδικό αστέρι που μας δίνει αυτή η παράσταση ονομάζεται CCI 9.832.227 και η μελέτη αυτού του έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τον καθηγητή Molnar από το 2013.

Ο Molnar και οι συνάδελφοί του τα τελευταία χρόνια συνεχίζουν να παρακολουθούν CCI 9.832.227 χρησιμοποιώντας το Very Large Array, το Infrared Telescope Facility και το διαστημικό σκάφος XMM-Newton.

Το 2022, λοιπόν, ο ουρανός που όλοι γνωρίζουμε θα αλλάξει: η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο αστέρια θα παράγει ένα “υπέρ άστρο”. Θα είναι η πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία όπου η δημιουργία ενός νέου αστεριού θα είναι ορατή με γυμνό μάτι, ένα γεγονός που, σύμφωνα με ορισμένους μελετητές είναι γραμμένη σε μια αρχαία προφητεία. Η προφητεία αυτή προέρχεται από τους ινδιάνους Χόπι που μιλούν για την επιστροφή των Kachinas, μέσω αυτής της έκρηξης στο διάστημα. 

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στους ουρανούς ένα νέο αστέρι θα εμφανιστεί στιγμιαία στον ουρανό που θα εκπέμψει ένα λευκό φως ορατό σε όλο τον πλανήτη Γη και “Θα νιώσετε ένα τόπο κατοικίας στους ουρανούς, στη γη, που θα πέσει με ένα μεγάλο βρυχηθμό. Θα μοιάζει με ένα αστέρι … Οι αυτόχθονες λαοί θα επιστρέφουν στο δρόμο τους προετοιμασίας για τις τελευταίες ώρες… τις τελευταίες μέρες … τις τελευταίες εποχές ».

Το τέλος όλων των τελετουργικών των Χόπι θα έρθει αυτό το φαινόμενο θα συμβεί και θα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου ζωής.

Ένας περίεργο συνδυασμός επιστημονικών ερευνών και γεγονότων σε συνδυασμό με αρχαίες ινδιάνικες προφητείες! Πως σας φαίνονται όλα αυτά; Παρακολουθείστε και το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

Binary stars will explode in 2022 lighting up the night sky?

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay