Με την επιλογή ενός Ουράνιου Συμβόλου μαθαίνουμε το μήνυμα του πνευματικού οδηγού μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι πνευματικοί μας οδηγοί είναι μη φυσικοί βοηθοί που μας φωτίζουν στο δρόμο μας. Συχνά μας παρέχουν πληροφορίες και μας αφήνουν σημάδια ως τρόπο παροχής καθοδήγησης. Ωστόσο, μερικές φορές τα σημάδια και τα μηνύματα είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν.

Για να μάθετε τι σας λέει ο πνευματικός σας οδηγός σε σχέση με την πορεία σας αυτές τις μέρες, επιλέξτε το ουράνιο σύμβολο που ξεχωρίζει περισσότερο για εσάς, από την παραπάνω εικόνα. Στη συνέχεια, διαβάστε την απάντηση που αντιστοιχεί.

Ουράνιο σύμβολο # 1

Μια βιταμίνη D, ή λίγο περισσότερη έκθεση στον Ήλιο, είναι η συνταγή για εσάς αυτές τις μέρες. Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο σε εσωτερικούς χώρους χωρίς τον ήλιο που λάμπει να ζεσταίνει το πρόσωπό σας.

Και δεν εννοούμε μόνο να τρέξετε στις παραλίες και να την βγάλετε σε μία ξαπλώστρα ή σε παιχνίδια στην ακρογιαλιά, αν είναι καλοκαίρι, αλλά και σε περισσότερες εξορμήσεις στην Φύση, όλες τις εποχές.

Λίγο η Φύση, λίγο ένας Ήλιος, λίγο η Θάλασσα και αρκετή Γείωση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το μυαλό, το σώμα και η ψυχή σας, τώρα. Εάν είναι δυνατόν, περάστε τουλάχιστον 20 λεπτά με μισή ώρα σε εξωτερικούς χώρους κατά τις επόμενες εβδομάδες. Η συμφόρηση που έχει κολλήσει στην αύρα σας θα πρέπει να εξανεμιστεί.

Ουράνιο σύμβολο # 2

Μη φοβάστε να είστε ανεξάρτητος στοχαστής. Μπορεί να συναντήσετε μια κατάσταση ή δύο, όπου οι σκέψεις, οι προοπτικές και οι πεποιθήσεις σας είναι εντελώς διαφορετικές από το υπόλοιπο πλήθος. Το γεγονός ότι υπάρχουν διαφορές απόψεων δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι κάνουν λάθος, ούτε βέβαια ότι είναι πάντα σωστοί.

Μερικές φορές, η δοκιμασία για μας είναι να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και να δώσουμε προσοχή στις εσωτερικές κινήσεις της ανώτερης γνώσης μας και να ακολουθήσουμε αυτή την εσωτερική πορεία.

Βρίσκεστε σε μια στιγμή όπου μπορείτε να δείτε τα πράγματα με σαφήνεια. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και δώστε προσοχή στα μηνύματα που υπάρχουν γύρω σας, αλλά κυρίως μέσα σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ουράνιο σύμβολο # 3

Η συμβουλή του πνευματικού σας οδηγού είναι να αναζητήσετε τη σοφή συμβουλή από κάποιον που θαυμάζετε, ο οποίος είναι σταθερός και έχει κάποια ουσιαστική εμπειρία ζωής στο θέμα με το οποίο παλεύετε.

Για παράδειγμα, αν έχετε οικονομικές δυσκολίες, θα ήταν καλύτερο να ζητήσετε τη συμβουλή από κάποιον που έχει ξεπεράσει τις δικές του οικονομικές προκλήσεις και ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και είναι σταθερός σε αυτόν τον τομέα.

Είναι ανεκτίμητο να αποκτά κανείς πληροφορίες από κάποιον που υπήρξε εκεί όπου θέλετε να φτάσετε και ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει την πρόκληση, καθώς και τη δική του συμπεριφορά και τα συστήματα πεποίθησης σε αυτόν τον τομέα!

diadrastika.com