Ανέκδοτο: Η αδελφή της γυναίκας μου που φοράει κολλητά σουπερ μίνι και στενές κοντές μπλούζες

Ανέκδοτο: Η αδελφή της γυναίκας μου που φοράει κολλητά σουπερ μίνι και στενές κοντές μπλούζες

Ένας άντρας αποκαλύπτει την περιπέτεια του:

«Είμαστε ήδη 2 χρόνια μαζί με την κοπέλα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μου βοήθησαν όσο μπορούσαν και όλοι μου οι φίλοι, μου έλεγαν πως είναι πολύ καλή ιδέα και πόσο τυχερός είμαι.

Η κοπέλα μου; Είναι ένα όνειρο! Αλλά υπάρχει κάτι που με ενοχλεί!

Αυτό το κάτι είναι η μικρή της αδερφή.

Η μέλλουσα κουνιάδα μου είναι 20 χρονών, φοράει κολλητά σουπερ μίνι και στενές κοντές μπλούζες. Σκύβει πάντοτε μπροστά μου και, κάπως έτσι, είχα την ευτυχία πολλές φορές,,, να δω τον εσωτερικό της κόσμο! Περίεργο, αλλά ποτέ δεν το έκανε μπροστά σε κάποιον άλλον!

Μια μέρα μου τηλεφωνεί και μου ζητάει να πάω σπίτι τους για να δούμε τις προσκλήσεις του γάμου. Όταν έφτασα ήταν μόνη της. Μου ψιθύρισε ότι αν και σύντομα παντρεύομαι εκείνη έχει αισθήματα για μένα εδώ και καιρό και ότι δεν νομίζει ότι μπορεί να τα ξεπεράσει. Μου είπε ότι ήθελε μανιασμένα να κάνει έρωτα μαζί μου μια φορά πριν παντρευτώ την αδερφή της.

Σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να πω λέξη…

Αυτή είπε ότι πάει στην κρεβατοκάμαρα και ότι αν ήθελα και εγώ να πάω επάνω μαζί της… ευχαρίστως!

Πάγωσα και την κοιτούσα να ανεβαίνει τις σκάλες. Νοητικώς βρισκόμουν ήδη στο δωμάτιό της πριν από εκείνη και ήδη είχα αρχίσει να κάνω εικόνα όλα όσα φανταζόμουν ότι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν μαζί της!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έμεινα εκεί για μια στιγμή και μετά ένιωσα τα χέρια μου να ψάχνουν το σώμα μου. Ύστερα, έτρεξα στην πόρτα. Την άνοιξα και περπάτησα με γρήγορα βήματα προς το αμάξι μου.

Φτάνοντας, είδα πως ο μέλλον πεθερός μου στεκόταν πίσω από το αμάξι και με δάκρυα στα μάτια με αγκάλιασε και είπε:

– Χαίρομαι που πέρασες αυτό το μικρό τεστ, με την μικρή αδερφή της μέλλουσας γυναίκας σου. Είμαι σίγουρος ότι η κόρη μου δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερον άντρα από σένα. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, γιε μου!

Τον αγκάλιασα κι εγώ! Τι άλλο να έκανα; Ώστε μου είχαν στήσει μία μικρή δοκιμασία για να δουν πόσο πιστός θα ήμουν. Ευτυχώς!… Ευτυχώς που όταν ψάχτηκα κατάλαβα πως είχα αφήσει τα πpoφuλακτικά στο αμάξι, διαφορετικά θα μας είχαν κάνει τσακωτούς!

mypad.gr / Image by Clker-Free-Vector-Images from Pixabay