Ανέκδοτο: Γκομενάκι στέλνει γράμμα σε φαντάρο να χωρίσουν κι εκείνος της απαντά

Ανέκδοτο: Γκομενάκι στέλνει γράμμα σε φαντάρο να χωρίσουν κι εκείνος της απαντά

Ο Κώστας μια μέρα ήταν σκοπιά στην πύλη. Όταν τελείωσε την βάρδιά του, παίρνει ένα γράμμα από τον ταχυδρόμο. Με χαρά αναγνωρίζει στον φάκελο τον γραφικό χαρακτήρα της κοπέλας του Ιωάννας.

Γεμάτος χαρά ανοίγει το φάκελο, διαβάζει και το χαμόγελό του παγώνει με αυτά που διάβασε:

“Αγαπημένε μου Κώστα, Είμαστε μαζί 3 χρόνια. Και το ξέρεις πόσο σε αγαπώ! Δεν μπορώ να αντέξω όμως το ότι είσαι μακριά μου. Για αυτό πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Έτσι και αλλιώς, σε μερικές στιγμές αδυναμίας, σε απάτησα. Συγχώρεσε με, αλλά έτσι είναι καλύτερα και για τους δύό μας. Σε παρακαλώ να μου στείλεις πίσω όλες τις φωτογραφίες μου που έχεις. Γεια, Ιωάννα”

Κυριολεκτικά του έπεσε το γράμμα από τα χέρια και κοιτούσε αποσβωλομένος το κενό για αρκετή ώρα. Ασυναίσθητα συνειδητοποίησε ότι είχε πάει και χωθεί σε ένα λουφαδόρικο σημείο, όπου κανείς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Είχε καπνίσει 2 πακέτα τσιγάρα και είχε ρίξει το κλάμα της ζωής του. Κάποια στιγμή, προσπαθώντας να ηρεμήσει, πάει στο θάλαμο, και φωνάζει όλες τις σειρές να έρθουν γιατί ήθελε μία χάρη.

Τους ζητάει να του δώσουν όσες φωτογραφίες μπορούν, από γκόμενες, αδερφές, θείες, ξαδέρφες και πάει λέγοντας. Μαζεύει καμιά 80αριά φωτογραφίες και τις βάζει σε ένα μεγάλο φάκελο.

Μετά πάει στο κρεβάτι του και γράφει το εξής γράμμα:

“Αγαπητή Ιωάννα, Επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ακριβώς είσαι, σε παρακαλώ, διάλεξε την δικιά σου φωτογραφία και στείλε τις υπόλοιπες πίσω. Κώστας”

koolnews.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.