Η εξέλιξη της ανθρωπότητας και η επίσημη επαφή μας με το Γαλαξιακό Συμβούλιο

“Μέσα στα επόμενα 13 χρόνια θα γίνει μία ηλιακή έκλαμψη η οποία θα μετατοπίσει την συνείδηση των ανθρώπων. Οι σημειώσεις στα έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια (Smart Glass Pads) των επιστημόνων των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων περιγράφουν πως όλα αυτά τα ηλιακά γεγονότα θα συμβούν στο χρονικό παράθυρο 2018-2023 / 24.

Ήδη μόλις πριν 5 μήνες στις 26 Μαρτίου του 2019 η προεδρία Τραμπ κατόπιν εντολής της Διαστημικής Συμμαχίας υπέγραψε εκτελεστική εντολή (executive order) για την κινητοποίηση ολόκληρου του κυβερνητικού μηχανισμού των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση μεγάλου ηλεκτρομαγνητικού παλμού από τον ήλιο ακριβώς εδώ. (πηγή: whitehouse.gov)

Η συνείδηση μας αλληλεπιδρά με την ύλη και την διαμορφώνει όπως επίσης διαμορφώνει τα σώματα μας και το περιβάλλον γύρω μας. Μόλις μετατοπιστεί με την ηλιακή έκλαμψη θα αρχίσει να αλληλεπιδρά με τα σώματά μας και να τα κάνει πιο ενεργειακά.

Μετά την πρώτη ηλιακή έκλαμψη θα συμβεί και η πρώτη πολύαναμενόμενη επίσημη επαφή μας με το Γαλαξιακό Συμβούλιο. Αυτή η πρώτη επαφή θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις ενεργειακές δονήσεις των ανθρώπων και θα τους προετοιμάσει για την διαστατική τους ανέλιξη.

Τα παρακάτω γράφει: Kyriakos Ascension Galactic Council

Η ενημέρωση του Γαλαξιακού Συμβουλίου σε κάθε πλανήτη γίνεται πάντα σε πρώτη φάση στην παγκόσμια γλώσσα του εκάστοτε πλανήτη από επιλεγμένους βάση της ψυχικής καταγωγής Γήινους αντιπροσώπους του που γνωρίζουν την παγκόσμια γλώσσα για να επιτευχθεί η βέλτιστη δυνατή ενημέρωση για να φτάσει η αλήθεια σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, σε όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές.

Σε δεύτερη φάση κατεβαίνει το Γαλαξιακό Συμβούλιο με παγκόσμιους μεταφραστές πριν τη διαστατική μετατόπιση του κάθε πλανήτη και ενημερώνει πως να προφυλαχτούν και να μεταφερθούν με βιόσφαιρες βάση της ελεύθερης βούλησης τους όσες ψυχές επιθυμούν να συνεχίσουν να ζουν σε νέο τρισδιάστατο πλανήτη.

Ο λόγος για τον οποίο γίνεται με αυτόν τον τρόπο η ενημέρωση σε κάθε πλανήτη είναι γιατί πρέπει πάντα να γίνεται σεβαστή από το Γαλαξιακό Συμβούλιο η ελεύθερη βούληση των ψυχών που δεν επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια και γι αυτόν το λόγο σε πρώτη φάση δεν πρέπει να τους επιβληθεί (βάση του Συμπαντικού κανόνα της μη παρέμβασης στην ελεύθερη βούληση των ψυχών).

Ένα πράγμα έχει σημασία: Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ η οποία μπορεί να επιτευχθεί μέσω της αποκάλυψης της αλήθειας. Είναι αναγκαίο επιτέλους ο κόσμος να μάθει ποιος είναι ο εχθρός για να μπορέσει και να τον αντιμετωπίσει. Χρειάζεται ο κόσμος να μάθει πως η Γη είναι πλέον ελεύθερη και τα εναπομείναντα ερπετά στην επιφάνεια της Γης δεν έχουν πλέον καμία ελπίδα επιβίωσης.  Χρειάζεται ο κόσμος να μάθει ποια είναι η πραγματική φύση και καταγωγή του ανθρώπου και ποιο είναι το αληθινό μέλλον του για να μπορέσει να εξελιχθεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η στιγμή της εξέλιξης είναι ΤΩΡΑ αυτή την στιγμή και όποιος λαμβάνει αληθινή γνώση τώρα η πνευματική του ουσία ή αλλιώς η ψυχή του εξελίσσεται όσο δεν είχε εξελιχθεί σε όλες μαζί τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του στην Γη.

Η αληθινή γνώση μας έρχεται απευθείας από το Γαλαξιακό Συμβούλιο που αποτελείται από το “Συμβούλιο της Ανδρομέδας” και τα “Οντα των Σφαιρών” με τον Τόλεκ τον Κόρευ και τον Άλεξ Κολλιέρ απλά να αναμεταδίδουν το μήνυμα ως γήινοι αντιπρόσωποι και αναμεταδότες.

Όποιος δεν λαμβάνει αυτή την αληθινή γνώση ΤΩΡΑ δεν εξελίσσεται στην παρούσα φάση ούτε έχει την δυνατότητα να προετοιμαστεί η ψυχή του κατάλληλα για την μετάβαση της ανθρωπότητας στην 4η διάσταση, με αποτέλεσμα να δένεται όλο και περισσότερο με την πραγματικότητα της 3ης διάστασης της κατακτημένης φυλής στην οποία ζει και να απομακρύνεται από την πραγματικότητα η οποία έρχεται.

Στόχος του Γαλαξιακού Συμβουλίου είναι όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές να μπορέσουν να προετοιμαστούν γι αυτή την μετάβαση. Εδώ έρχεται και ο ρόλος μας όσων ήδη έχουμε λάβει αυτό το μήνυμα να το αναμεταδιδόσουμε σε όλες τις υπόλοιπες ψυχές για να μπορέσουν να εξελιχθούν και να προετοιμαστούν νωρίτερα.  Διότι όλη αυτή η γνώση ούτως η άλλως θα γνωστοποιηθεί στην ανθρωπότητα από το Γαλαξιακό Συμβούλιο λίγο πριν την διαστατική μετατόπιση της Γης έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα όλες οι ψυχές να μπορέσουν να επιλέξουν εάν θέλουν να παραμείνουν στην Γη και να μεταβούν στην 4η διάσταση ή εάν επιθυμούν να συνεχίσουν την ζωή τους σε άλλο πλανήτη 3ης διάστασης στον οποίο θα μεταφερθούν με βιόσφαιρες KyriakosAscension.GalacticCouncil.

Αυτή η ενημέρωση θα συμβεί λίγο πριν την διαστατική μετατόπιση της Γης, από μέλη ανθρώπινης μορφής του Γαλαξιακού Συμβουλίου τα οποία θα κατέβουν στην Γη και θα ενημερώσουν με παγκόσμιους μεταφραστές όλη την ανθρωπότητα ότι πρόκειται να συμβεί διαστατική μετατόπιση και ότι δίνεται η δυνατότητα στους ανθρώπους να επιλέξουν να μείνουν ή να μεταβούν σε νέα παρθένο πλανήτη 3ης διάστασης .

Εκείνη την στιγμή όσες ψυχές από επιλογή τους δεν προετοιμάστηκαν και δεν εξελίχθηκαν λόγω του ότι αρνήθηκαν ή αγνόησαν την αλήθεια ή ταυτίστηκαν με υλικά αγαθά, συγκεκριμένα συστήματα πίστης και την τεχνητή νοημοσύνη της 3ης διάστασης θα επιλέξουν λόγω του φόβου και της ανασφάλειας που θα αισθανθούν για την νέα πραγματικότητα που έρχεται, να μεταβούν στις βιόσφαιρες του Γαλαξιακού Συμβουλίου.

Εκεί λοιπόν στο ταξίδι τους προς την νέα Γη βλέποντας με το πέρασμα του χρόνου να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο ο βιολογικός θάνατος του φυσικού σώματος τους και βλέποντας παράλληλα αυτούς που μείνανε στην τετραδιάστατη πλέον Γη να μην πεθαίνουν και να εξελίσονται, θα βιώσουν τις συνέπειες (ή το αρνητικό κάρμα αν θες) της επιλογής της ψυχής τους να μην εξελιχθεί νωρίτερα κάτι το οποίο θα είναι κάτι το τρομερά επώδυνο συναισθηματικά μέσα τους.

Υπολογίζεται πως πάνω από το 50% του πληθυσμού των ψυχών θα επιλέξουν να μεταβούν στην νέα γη και ο λόγος είναι πως η διαστατική μετατόπιση χαρακτηρίζεται από το Γαλαξιακό Συμβούλιο με την λέξη “imminent” δηλαδή ως επικείμενη, κάτι που πρόκειται να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήδη έχουμε πάρει παράταση χρόνου με την ρύθμιση της κοσμικής και ηλιακής ενέργειας που γίνεται από τις βιόσφαιρες για να έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε.

COREY GOODE ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (SOLAR FLASH) ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (ΑSCENSION)…(βίντεο)

  *ENGLISH NARRATION AND GREEK SUBTITLES/ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΡΕΪ ΓΚΟΥΝΤ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ.  SOURCE/ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/KyriakosAsce…ORIGINAL AND FULL CONTENT GOES TO COREY GOODE ON/ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΕΥ ΓΚΟΥΝΤ: https://spherebeingalliance.com/ ACADEMY OF INNER LIGHT FACEBOOK COMMUNITY PAGE:http://www.facebook.com/academyofinne…FACEBOOK AUTHOR PAGE:http://www.facebook.com/academyofinne…BLOG:http://www.academyofinnerlight.com AMAZON AUTHOR PAGE:https://www.amazon.com/Katerina-Kosta…

gateoflight / Image by Gerd Altmann from Pixabay