Αγαλματίδιο της θεάς Αφροδίτης, στον πλανήτη Άρη, εντόπισε ερευνητής όπως ισχυρίζεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία εκπληκτική ανακάλυψη ισχυρίζεται ότι έκανε το κανάλι ArtAlienTV του YouTube και, πράγματι, είναι αρκετά εντυπωσιακό το μικρό εύρημα που εντόπισε στον πλανήτη Άρη.

Όπως ισχυρίζεται στην περιγραφή του, και όπως μπορούμε να δούμε κι εμείς στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, το επίμαχο αντικείμενο -αν και διαβρωμένο – μοιάζει να είναι ολοκάθαρα ανθρωπόμορφο, με δύο χέρια και πόδια, κορμό και, φυσικά, κεφάλι. Αδιόρατα ξεχωρίζει και το στήθος σε φιντετσάτες καμπύλες.

Πίσω από το κεφάλι μοιάζει να υπάρχει μία τιάρα, σαν ανοιχτή βεντάλια, αλλά γνωρίζοντας τον μύθος της θεότητας από την ελληνική μυθολογία καθώς και από καλλιτεχνικές απεικονίσεις σε διάσημους πίνακες, θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο κοχύλι.

Άραγε, είναι πραγματικό ή μία παρειδωλία που μπερδεύει το μυαλό; Όπως και να έχει, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το αντικείμενο παραπέμπει κατευθείαν σε ανθρωπόμορφο άγαλμα και, μάλιστα, από την ελληνική παράδοση.

Και πρέπει να είναι μεγάλη σύμπτωση που συναντούμε ένα ακόμα πιθανό εύρημα πιθανής ελληνικής καταγωγής στον πλανήτη Άρη, ανάμεσα σε μία κεφαλή του Απόλλωνα, την κεφαλή του Δία, ολόσωμο άγαλμα ελληνικής τεχνοτροπίας και πολλά άλλα παρόμοιας φύσεως που μοιάζουν φιλοτεχνημένα από κάποιο νοήμων χέρι.

Το μέγεθός του αντικειμένου φτάνει τις 4 ίντσες, δηλαδή περίπου γύρω στα 10 εκατοστά. Άραγε, αν πράγματι είναι ένα μικρό αγαλματίδιο, πόσες χιλιάδες ή πόσα εκατομμύρια χρόνια μπορεί να βρίσκεται εκεί… ξεχασμένο;…

Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί. Ποια είναι η γνώμη σας;

Goddess Figurine Found on MARS – Stunning Statuette – ArtAlienTV

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika