Πιλότος που τον «απήγαγαν εξωγήινοι» του έδωσαν ένα μήνυμα για την Γη και τους ανθρώπους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η ιστορία του Rafael Pacheco Pérez είναι μια από τις πιο περίεργες που συνέβησαν στο Μεξικό και σχετίζεται με όντα από άλλους πλανήτες, καθώς υποτίθεται πως ο νεαρός πιλότος έχει απαχθεί από εξωγήινους, οι οποίοι του αποκαλύπτουν ένα σημαντικό μυστικό κατά τη διάρκεια της πτήσης του.

Αυτό το περίεργο γεγονός συνέβη στις 21 Ιουνίου 1976, όταν ο πιλότος Ραφαέλ Πατσέκο Πέρεζ, φοιτητής πτήσεων στην πόλη του Μεξικού, έκανε την πρακτική του, περίπου στις 08:00. Προς έκπληξη όλων, εκείνη την ημέρα το αεροπλάνο και ο πιλότος του “χάθηκαν” για σχεδόν μια ώρα. Αυτό κινητοποίησε τόσο τους συσπουδαστές του όσο και τον εκπαιδευτή του, οι οποίοι ξεκίνησαν μία έρευνα. Λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν τον νεαρό άνδρα σε μία βάση στο Ακαπούλκο.

Διαβάστε επίσης: Η απαγωγή από εξωγήινους που συντάραξε την Ιταλία

Αυτό εξέπληξε άπαντες, αφού για τον μελλοντικό αεροπόρο ήταν η πρώτη του φορά στο Texcoco ενώ το αεροπλάνο που πετούσε είχε ταχύτητα μεταξύ 70, 80 και 120 κόμβων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έφτανε τόσο γρήγορα στο αεροδρόμιο όπου βρέθηκε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο περίεργο. Εκείνο που φαίνεται συναρπαστικό, όπως δείχνει να αποδεικνύεται είναι ότι ώρες μετά από αυτό το απίστευτο γεγονός, ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας του αερολιμένα άκουσε τη συζήτηση μεταξύ του πύργου ελέγχου και του πιλότου.

«Μιλάει επειδή έχει εντολή να το κάνει. δηλαδή, αυτή είναι η φωνή του, μιλάει, αλλά όχι από τη δική του ελεύθερη βούληση. Τον χρησιμοποιούν ως μικρόφωνο».

Σύμφωνα με ισχυρισμούς, αυτές οι οντότητες που «απήγαγαν» τον πιλότο και τον μετέφεραν πολύ γρήγορα αλλού, είχαν και ένα μεγάλο μήνυμα για τους κατοίκους του πλανήτη μας, το οποίο καταλήγει:

«Δεν έχει μεγάλη σημασία, ούτε από πού είμαστε, ούτε από πού προερχόμαστε, αρκεί να ξέρετε ότι είμαστε όντα αυτού του σύμπαντος στο οποίο ανήκετε. Ο πλανήτης μας απέχει πολλά έτη φωτός, αλλά αυτό επαναλαμβάνεται πριν φανεί μπερδεμένο: είμαστε φυσικά ίσοι με εσάς, επαναλαμβάνω ότι όλες οι φυλές στο σύμπαν είναι φυσικά ίσες. Είμαστε φυσικά ίσοι με εσάς. Όλες οι φυλές του σύμπαντος είναι φυσικά ίσες. Δεν είστε μόνοι».

Όταν ο νεαρός πιλότος προσγειώθηκε, έγινε δεκτός από την αστυνομία και τις υγειονομικές αρχές, οι οποίες τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του Ακαπούλκο για να αναλύσουν τη φυσική και διανοητική του κατάσταση. Παραδόξως, συνειδητοποίησαν ότι δεν είχε πάρει καμία ουσία που θα μπορούσε να αλλάξει το μυαλό ή τη διαύγεια του.

Διαβάστε επίσης: David Jacobs. Γιατί οι Εξωγήινοι Απαγάγουν Γήινους

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σήμερα, η ιστορία του Rafael Pacheco Pérez εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο περίεργες που συνέβησαν στο Μεξικό και υποτίθεται – καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί – ότι είχε να κάνει με όντα από άλλους πλανήτες. Το μυστήριο δεν λύθηκε ποτέ. Κατά συνέπεια, όπως αντιλαμβάνεστε, τα πράγματα είναι πολύ περίεργα. Και αυτός είναι ένας λόγος που το όλο περιστατικό διχάζει πολύ κόσμο για την αξιοπιστία των όσων αναφέρθηκαν. Δείτε και το σχετικό βίντεο με τίτλο: Piloto abducido por alienígenas.

diadrastika / Image by StockSnap from Pixabay