Η απαγωγή από εξωγήινους ενός άντρα που συντάραξε την Ιταλία

Το φαινόμενο των απαγωγών από εξωγήινους και τα UFOs δεν είναι κάτι καινούργιο. Πολλές περιπτώσεις έχουν αναφερθεί ως αληθινές, όπως για παράδειγμα η απαγωγή από εξωγήινους σε πόλη του Μισισιπή.

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι Εξωγήινοι Δεν Φανερώνονται

Φυσικά, η επιστήμη και οι σκεπτικιστές απορρίπτουν αυτές τις ειδήσεις, καθώς τα στοιχεία που παρουσιάζονται ως αποδείξεις δεν τα παραδέχονται ή απλά δεν υπάρχουν επειδή πρόκειται για μία προσωπική εμπειρία και μαρτυρία η οποία δεν μπορεί να αξιοποιηθεί περισσότερο από έναν ισχυρισμό.-d-

Ο Πιερ Φορτουνάτο Ζανφρέττα γεννήθηκε το 1952 στη Νόβα Μιλανέζε, Δήμος της Επαρχίας Μόντσα και Μπριάντσα, στη Λομβαρδία. Ο Ζανφρέττα απασχόλησε την ιταλική κοινή γνώμη το 1979, καθώς αποτέλεσε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, θύμα απαγωγής από εξωγήινους.

Η περίπτωση του Ζανφρέττα αποτελεί μία από τις καλύτερα τεκμηριωμένες υποθέσεις απαγωγής από εξωγήινους που είχαν ποτέ καταγραφεί στην Ιταλία. (Υπάρχει και σχετικό βιβλίο με τίτλο: The Zanfretta Case: Chronicle of an Incredible True Story)

Διαβάστε επίσης: Εξωγήινη Παρέμβαση στον Άνθρωπο. Εικασία ή…

Ο ίδιος εργαζόταν ως νυχτοφύλακας και τα γεγονότα που ανέφερε συνέβησαν κατά τη διάρκεια μίας βάρδιάς του. Η περίπτωση είχε λάβει τέτοιες διαστάσεις, ώστε θα παρουσιαζόταν και στην ιταλική τηλεόραση. Ο Ζανφρέττα, με τη βοήθεια γιατρού και υπό συνθήκες ύπνωσης, θα περιέγραφε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια εκείνης της νυχτερινής βάρδιας.

«Είχαν κίτρινα τριγωνικά μάτια, πράσινο δέρμα και στις παρειές τους είχαν αγκάθια. Όταν μιλούσαν, ένα πράσινο φως έβγαινε από το στόμα τους», ανέφερε κατά τη διάρκεια της ύπνωσης, η οποία καταγράφηκε τηλεοπτικά.

Ο γιατρός που διενήργησε την ύπνωση, προκειμένου να εξεταστεί η ορθότητα των ισχυρισμών του Ζανφρέττα, ανέφερε αργότερα ότι ήταν πολύ ικανοποιημένος από το τεστ, καθώς επίσης πίστευε πως ο Ζανφρέττα δεν ψευδόταν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

«Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αντικειμενικά έζησε τη συγκεκριμένη εμπειρία», ανέφερε τονίζοντας ο γιατρός.

Διαβάστε επίσης: Σας Έχουν Απαγάγει Εξωγήινοι και Δεν το Θυμάστε; Ποια Είναι τα Συμπτώματα

*Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 13/01/1979. Στο strangepress.gr μπορείτε να δείτε το σχετικό απόκομμα καθώς και οπτικό υλικό. Image by LionFive from Pixabay