Η μάχη για τη Γη: Οι Σκοτεινές Δυνάμεις, οι Πύλες, τα Σφαιρικά Διαστημόπλοια, ο Πούτιν και ο Τραμπ

το 1ο μέρος που μπορείτε να διαβάσετε στο: Η μάχη για τη Γη: Η νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων και γιατί ο πλανήτης μας παίζει ένα σημαντικό ρόλο στα κοσμικά γεγονότα. Ακολουθεί το 2ο μέρος:

Απόδοση Μετάφραση Βίκυ Χρυσού

2ο μέρος

Jo Conrad: Η μάχη όμως είναι εντελώς επίκαιρη. Συνέβη μόλις τώρα. Θα έπρεπε να δουμε τώρα και στη Γη να αλλάζουν πράγματα, όπως στην πολιτική. Παίζει λίγο τρελό. Έχει κανείς την εντύπωση πως όλα περιστρέφονται τρελά εκεί. Είναι επειδή οι σκοτεινοί προσπαθούν να διατηρήσουν εκεί ακόμη την ενέργειά τους; Γιατί δε βλέπουμε τίποτε στην πολιτική; ή βλέπουμε πολύ λίγα;

Harald Thiers: Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κατ’ αρχήν πως πρόκειται για μια μάχη που αφορά ολόκληρο το γαλαξία μας. Γιατί θα πρέπει να δούμε για παράδειγμα αλλαγές στην πολιτική ζωή της Γερμανίας, όταν το ζήτημα αφορά ολόκληρο το γαλαξία; Αυτή η μάχη, μας το δίνει σαν πληροφορία η ίδια πηγή, δεν έχει λήξει ακόμη. Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις βρίσκονται όπως και πριν σε διάφορα μυστικά σημεία. Μολονότι μεγάλες βάσεις υποδομών τους σε ολόκληρο το γαλαξία έχουν καταστραφεί, ωστόσο πολλοί είναι ακόμη παρόντες και προσπαθούν να γυρίσουν τον τροχό, να υπερασπιστούν πράγματα. Κι όσο είναι ακόμη εδώ δεν πρόκειται να λάβει χώρα αυτή η πολύ μεγάλη αλλαγή που περιμένουμε και να δηλώσουν επίσημα οι φωτεινές δυνάμεις την τελική νίκη επί των σκοτεινών δυνάμεων.

Ωστόσο υπήρξε, σύμφωνα με δήλωση του Τόμμυ Γουίλιαμς περίπου μια εβδομάδα μετά, από τις 21 μέχρι τις 23 του Σεπτέμβρη μια τεράστια γιορτή στο εσωτερικό της Γης. Ο πολιτισμός, οι φωτεινές δυνάμεις στο εσωτερικό της Γης γιόρτασε επί τριημέρου επειδή το μυστικό σχέδιο των σκοτεινών δυνάμεων, το SSP, νικήθηκε πλήρως, κατατροπώθηκε. Τρεις ημέρες γιορτή για τη νίκη. Αυτό σημαίνει προφανώς κάτι. Διότι ο στρατός των σκοτεινών, που ήταν 50, 100 ή και 200 χρόνια μπροστά τεχνολογικά σε σχέση με το συμβατικό στρατό, με ιπτάμενους δίκσους και διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα που κινούνται μέσα από πύλες… Οι Αμερικανοί έχουν την τεχνολογία των Πυλών, ανακάλυψα την πατέντα στην Ασία, όπου αναφέρεται πως οι Ρώσοι περιγράφουν πως να δημιουργήσει κανείς Πύλες. Οι Αμερικάνοι πήραν τη γνώση, απέλυσαν τους επιστήμονες… έχω προμηθευτεί όλα τα έγγραφα… Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία αυτή στη Συρία.

Jo Conrad: Ναι; Πύλες;

Harald Thiers: ναι, μέσω Πυλών μεταφερόταν πέρα δώθε (στην Αμερική). Όλα είναι πλέον εδώ.

Jo Conrad: Γι΄αυτό είναι γενικά τόσο δύσκολο να διαβλέψει κανείς ποιος είναι εναντίον τίνος…

Harald Thiers: Μέσω των Πυλών κατάσχεσαν και οι φωτεινές δυνάμεις το χρυσό των σκοτεινών δυνάμεων. Κι αυτό ακριβώς έγινε. Ο Τραμπ πήγε τότε στο Βιετνάμ, για να συναντήσει τότε τον Κιμ …, στη δεύτερη επίσκεψη του εκεί, μολονότι στην πραγματικότητα ήθελε να συναντηθεί εκεί με τον αρχηγό των BlackWater, τον Έρικ Π.., ή τον απεσταλμένο του και να διαπραγματευτούν πράγματα με τον Ρότσιλντ, και κατά την επίσκεψη εκείνη επισκέφτηκαν 4 υπόγειες βάσεις. Επρόκειτο για τεράστιες αποθήκες που θα έπρεπε να είναι γεμάτες με χρυσό και ήταν όλες τους άδειες. Στεκόντουσαν εμπρός από εντελώς άδειες αίθουσες. Οι φωτεινές δυνάμεις είχαν προφανώς αδειάσει τα πάντα. Αποϋλοποίησαν και απομάκρυναν τα πάντα. κατάσχει και απομακρύνει όλο το περιεχόμενο μέσα από Πύλες.

Jo Conrad: Τους λείπει σαν να λέμε το back up του πλούτου τους. Δεν μπορούν να ισχυριστούν πως έχουν απλά χαρτονομίσματα, αφού αυτά δεν καλύπτονται πλέον με τίποτε. Βέβαια η κάλυψη με χρυσό έχει καταργηθεί, ωστόσο παίζει κάποιο ρόλο όταν βλέπουμε πως δεν έχουν καμία κάλυψη.

Harald Thiers: Ναι. Και ο Πούτιν προσπαθεί, φρόντισε να αποκτήσει back up με χρυσό. Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι με έμφαση. Αλλά σχετικά με τη Ρωσία υπάρχει και ένα βίντεο, όπου βλέπουμε πως λείπουν μερικά κιλά χρυσός σε κάποιο υπόγειο καταφύγιο και δεν βρίσκουν εξήγηση πως εξαφανίστηκε. Τα βίντεο από τις κάμερες φύλαξης δεν έδειξαν τίποτε και μετά πήραν και έπαιξαν τα ίδια βίντεο σε υπέρυθρες και άλλες συχνότητες και τότε είδαν πως μέσα σε αυτό το υπόγειο καταφύγειο ανοίγει μια πύλη, εμφανίζονται κάποιες οντότητες, αποϋλοποιούνται μερικά κομμάτια, μερικά κιλά χρυσού, που παίρνουν μαζί τους και φεύγουν ξανά μέσα από την πύλη που κλείνει πίσω τους. Μέσω αυτών δείχνουν στις σκοτεινές δυνάμεις πως δεν έχουν πλέον καμία πιθανότητα. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε ενάντια σε κάτι τέτοιο. Δεν μπορούν ούτε να συλλάβουν κάποιον που μπαίνει μέσα από μια πύλη κτλ.

Jo Conrad: Στην τελευταία εκπομπή είπες πως στο τέλος του καλοκαιριού θα το βλέπαμε πλέον στον τομέα των τραπεζών… για να το εξηγήσουμε άλλη μια φορά… Ειπώθηκε πως θα τους στερηθεί η ενέργεια τους, των σκοτεινών δυνάμεων, τα χρήματα, και πως αυτά θα τεθούν στη διάθεση των ανθρώπων, των καλοπροαίρετων, και πως θα βλέπαμε κάποια στιγμή πως οι τράπεζες αρχίζουν να ταρακουνιούνται καθώς θα πρέπει πλέον να πάρουν την απόφαση ή να συμμετέχουν προς τη θετική κατεύθυνση, υπέρ της ανθρωπότητας ή θα ισοπεδώνονταν. Μπορεί κανείς να δει ήδη κάτι να λαμβάνει χώρα εκεί;

Harald Thiers: Ναι. Αφενός οι τράπεζες απολύουν προς το παρών κατά χιλιάδες τους υπαλλήλους τους. Χιλιάδες συνεργάτες απολύονται. Πολλά καταστήματα κλείνουν. Από την άλλη πλευρά έχω την πληροφορία από φίλο υψηλά ιστάμενου Ελβετού τραπεζίτη, πως δεν τους επιτρέπεται να δίνουν πλέον δάνεια. Μονάχα πολύ πολύ περιορισμένα. Επειδή ακριβώς επιτρέπεται να δίνουν χρήματα μόνον εάν έχουν οι ίδιοι ανάλογη κάλυψη. Μέχρι τώρα

Jo Conrad: Μέχρι τώρα βασικά δεν χρειαζόταν να έχουν τίποτε και έδιναν απλά δάνεια. Έτσι οι άνθρωποι χρεωνόντουσαν.

Harald Thiers: Το Global Currency ήταν από την πλευρά των σκοτεινών δυνάμεων ακόμη ένα θέμα, για το οποίο ο Τόμμυ Γουίλιαμς λέει, πως για να το πετύχουν θα έπρεπε να διαθέτουν συγκεκριμένα ποσά χρημάτων, που δεν έχουν. Ωστόσο οι σκοτεινοί προσπάθησαν να το πετύχουν μέσω του Λουξεμβούργου, διότι το Λουξεμβούργο, του Γκλοντ Γιούγκερ μας λέει προφανώς κάτι, διότι λοιπόν το Λουξεμβούργο έχει ακόμη χρήματα, δεν είναι χρεωμένο όπως όλα τα άλλα κράτη και έτσι μπόρεσαν να ξεκινήσουν ένα μικρό Global Currency. Δηλαδή το να μπορούν οι άνθρωποι να δίνουν εκεί τα χρήματα τους και να αποκτούν αυτές τις υψηλές αξίες που τους προσφέρουν και υπόσχονται οι σκοτεινοί σε όσους συμβαδίζουν μαζί τους. Ωστόσο αυτό πιθανόν να είναι fake διότι δεν θα μπορέσει να περάσει ένα μεγάλο clobal currency. Ο Τομμυ Γουίλλιαμς λέει πως έχουν δοκιμάσει όλα τα μέσα και έχουν αποτύχει σε όλα. Οι φωτεινές δυνάμεις μπόρεσαν να εμποδίσουν κάθε τους ενέργεια εκτός μίας εξαίρεσης: κι αυτό είναι η συνέχιση ανάληψης χρημάτων. Αυτό μπορούσαν μέχρι τώρα να το εμποδίσουν οι σκοτεινοί, διότι οι διευθυντές των τραπεζών με εντολή των Ρότσιλντ και ΣΙΑ, αν κάνουν πως αλλάζουν πλευρά, θα μπορούσαν να δολοφονηθούν, να συλληφθούν, να γίνουν θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων, όσο υπάρχουν ακόμη όλοι αυτοί οι στρατιωτικοί που ανήκουν στη σκοτεινή πλευρά. Δεν έχει προς το παρών επί της Γης υποστήριξη υλοποίησης η ΚΙΜ και ο στρατός ισχυρίζεται πως συνεργάζονται μόνο με την ΚΙΜ…

Jo Conrad: Kimberly … η οποία σε αυτό το Σύμφωνο Ειρήνης για τη Γη τοποθετήθηκε ως εκπρόσωπος της Ανθρωπότητας, επειδή μέσω του DNA της αντιπροσωπεύει την ανθρωπότητα, την αρχική, αρχέγονη ανθρωπότητα… Έτσι το κατανοώ… Και έτσι μέσω αυτού του κβαντικού υπολογιστή έχει πρόσβαση… Για να το εξηγήσουμε για τους θεατές μας που δε γνωρίζουν σχετικά… και έτσι βλέπουμε λοιπόν μια αναστάτωση και στις τράπεζες. Επίσης υπήρξε και μια έρευνα στο Βατικανό, εσωτερική, όσων αφορά τις τράπεζες του Βατικανού.  Βλέπουμε δηλαδή πως όντως κάποια πράγματα είναι σε αναστάτωση.

Harald Thiers: Ακριβώς. Κινούνται πάρα πολλά πράγματα κατά την άποψη μου, αλλά βήμα προς βήμα. Το ένα μετά το άλλο. Οι φωτεινές δυνάμεις δεν επιθυμούν κανένα είδος κατάρρευσης. Δεν θέλουν χάος, δεν θέλουν να συμβούν πόλεμοι μέσα στις πόλεις κι έτσι συμβαίνουν όλα αργά, βήμα βήμα, ενώ παράλληλα σφίγγουν όλο και περισσότερο τη στρόφιγγα των σκοτεινών δυνάμεων. Ίσως είναι καλό να γυρίσουμε λιγάκι πίσω στο θέμα της μάχης. Ήμουν όπως είπα στη Susanne Kreht του Lichtsprache, και ο συνεργάτης της έλαβε ένα τηλεφώνημα από το Thüringen, οι οποίοι του δήλωσαν τηλεφωνικά πως υπήρξαν θεατές αυτής της μάχης, πως δηλαδή έβλεπαν πως τα διαστημόπλοια διατρέχαν τον ουρανό σε σχήματα ζικ ζακ…  όχι όπως τα αεροπλάνα… Μπορούσαν δηλαδή να παρατηρήσουν τα γεγονότα. Ολόκληρος ο ουρανός ήταν γεμάτος από κίνηση κτλ.

Την πιο ενδιαφέρουσα όμως είδηση την έλαβα από έναν άντρα που μου τηλεφώνησε από το Schwarzwald και είδε το βραδάκι στον ουρανό λάμψεις και έμεινε έκπληκτος και συνέδεσε αυτό που έβλεπε με όσα άκουσε σε κάποια εκπομπή μου. Έτσι μου τηλεφώνησε. Του είπα εντάξει, ακούγεται ενδιαφέρον, ας το συζητήσουμε με ηρεμία, να σου πάρω μια συνέντευξη, να τη βιντεοσκοπήσουμε ώστε να το προσφέρουμε στη διάθεση του κοινού. Πράγματι του πήρα μια συνέντευξη επί μιαμιση ώρα, μου έδωσε και την έγκριση να δημοσιεύσω το υλικό και όπως αποδείχτηκε δεν είχε να κάνει τίποτε με καιρικά φαινόμενα, αλλά επρόκειτο για διαστημόπλοια, μακρόστενα διαστημόπλοια, τεράστια σε μέγεθος, τα οποία εξερράγησαν. Τον ρώτησα πόσο μεγάλα ήταν. Αν ήταν στο μέγεθος ενός φωτεινού άστρου, όπως το βλέπουμε στον ουρανό, σαν κουκίδα. αν ήταν λίγο μεγαλύτερα… πως θα έπρεπε να το φανταστούμε.

Τον ρώτησα διότι και ο Klaus Οκιτοκ(;)… είχε επίσης παρατηρήσει κάποτε μια ανάλογη έκρηξη, μια κυκλική έκρηξη, μια αστραπή φωτός, και είχε περιγράψει πως μπορούσε να τοποθετήσει τέσσερις μέσα σε αυτό τον κύκλο το τεντωμένο του χέρι. Ένα τόσο τεράστιο κύκλο. Έτσι τον ρώτησα και αυτόν πως το είδες; Μου απάντησε πως ήταν μακρόστενα στο σχήμα, πολύ μεγάλα σε μήκος. Αν τέντωνες το χέρι σου, πόσες φορές θα χωρούσε μέσα σε αυτό το μήκος; τον ρώτησα, πως να το φανταστούμε; Μου απάντησε πως θα μπορούσε να τοποθετήσει 5 φορές το χέρι του μέσα σε αυτή την απόσταση. Και παρατηρούσε για πάνω από μία ώρα τον ουρανό. Στο διάστημα αυτό μέτρησε 2000 αστραπές φωτός. Και δεν υπήρχε τίποτε σχετικό με καιρικά φαινόμενα. Τον ρώτησα από που ερχόταν; Μπορούσε να δει κανείς τους επιτιθέμενους; Όχι, όλα ήταν αόρατα. Προφανώς ήταν από ανώτερες διαστάσεις, οι οποίες για εμάς ήταν αόρατες, αλλά μπορούσε να παρατηρήσει στο φυσικό επίπεδο αυτές τις εκρήξεις, κατά τις οποίες καταστρέφονταν τέτοια τεράστια διαστημόπλοια. Και βλέπω εδώ συνδέσεις με τα μακρόστενα ιππτάμενα σκάφη που είχαν κατασκευάσει οι ΝΑΖΙ, τα λεγόμενα “σκάφη Ανδρομεδα”, κι αν οι σκοτεινές δυνάμεις συνέχισαν να τα εξελίσσουν κατά τα τελευταία 50, 60, 70 χρόνια τότε θα έχουν καταφέρει να κατασκευάσουν σκάφη με μέγεθος δέκα, είκοσι ή και πενήντα χιλιομέτρων, που έχουν επίσης αυτό το μακρόστενο σχήμα και εξερραγόταν στον ουρανό.

Οι φωτεινές δυνάμεις από τις Πλειάδες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, είχαν φέρει εδώ το στρατιωτικό τους στόλο μέσω αστρικών πυλών… προφανώς εκεί στις Πλειάδες υπήρχε ακόμη ένα μέρος από αυτό το ποσοστό των 13% φωτεινών δυνάμεων, οι οποίοι κατά τις τελευταίες χιλιετίες συνέχιζαν να εξελίσσονται τεχνολογικά. Αυτοί ήρθαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου με 4 μεγάλα μητρικά διαστημόπλοια, με διάμετρο 400ων χιλιομέτρων στη Γη (* στο σημείο αυτό -στο 26:22”- δείχνει μια φωτογραφία στην οθόνη, όπου φαίνεται σε χρώματα πορτοκαλί και τυρκουάζ ένας πελώριος φωτεινός κύκλος στον ουρανό, δίπλα από μια σφαίρα που μοιάζει με πλανήτη) και με 2 εκατομμύρια ιπτάμενα διαστημικά σκάφη, ιπτάμενους δίσκους δηλαδή, με διάμετρο ενός μιλίου, δηλαδή 1,7 χλμ. Με όλο αυτό το στόλο ήρθαν στη Γη, στο δικό μας ηλιακό σύστημα για να βάλουν τάξη, να κάνουν ξεκαθάρισμα.

Jo Conrad: Σαν το Star Wars, Δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε…

Harald Thiers: Και αυτή η μάχη διεξήχθη ανάμεσα σε 250 εκατομμύρια φωτεινές δυνέμεις, εξ αυτών μόνον 100.000 άνθρωποι. 250 εκατομμύρια φωτεινοί, όπου συμμετείχαν και αυτοί εκ του εσωτερικού της Γης, οι Πλειάδειοι κτλ, ενάντια σε 1,5 εκατομμύρια σκοτεινών δυνάμεων. 1,5 δισεκατομμύρια. Και η μάχη έλειξε μέσα σε 4 ώρες! Όταν διεξάγεται πόλεμος διαρκεί συνήθως μήνες για να κατακτήσει κανείς μόλις λίγα χιλιόμετρα γης κι εδώ μέσα σε 4 ώρες έθεσε το 1/6ο των δυνάμεων, 250 εκατομμύρια προς 1,5 δισεκατομμύρια, 6πλλάσιες δυνάμεις δηλαδή, σε σαχ ματ.

Jo Conrad: ακούγεται φανταστικό! Δυσκολευόμαστε ίσως να το αντιληφθούμε, αλλά φυσικά έχουμε και ταινίες που δείχνουν ανάλογες σκηνές.

Jo Conrad: Έχουμε και αυτό το βίντεο από την Τουρκία, όπου βλέπουμε ένα τέτοιο τεράστιο διαστημόπλοιο, που μοιάζει σαν το φεγγάρι, πολύ σιμά στη Γη, σαν μια φωτεινή σφαίρα, που κατά την άποψη μου πρέπει να αποτελεί διαστημικό σκάφος όπου ζουν πολλές γενιές. Μπροστά από αυτό το σκάφος βλέπει κανείς μια λευκή τελεία, που προφανώς είναι ένα μικρό διαστημόπλοιο, ένας ιπτάμενος δίσκος, που προστατεύεται από τη μεγαλύτερη σφαίρα, και εμφανίζονται 3 επιτιθέμενοι από πάνω δεξιά (* στην οθόνη εμφανίζεται σχετική εικόνα -27:33”- που προσπαθούν να επιτεθούν στο μικρό σκάφος (τη λευκή τελεία), τους οποίους όμως απομακρύνει χρησιμοποιώντας φωτεινή ασπίδα.

Το ίδιο έχουμε και μέσω του Καζακστάν, όπου από πάνω βλέπουμε να υπάρχει και μια πύλη ανοιχτή. Και εκεί βλέπουμε την τεράστια σφαίρα, που προφανώς είναι διαστημόπλοιο. Υποθέτω πως τα μητρικά σκάφη των φωτεινών δυνάμεων είναι σφαιρικά, φαίνονται σαν πλανήτες δηλαδή. Και οι ιπτάμενοι δίσκοι, έλαβα πριν λίγες μέρες κάποιες φωτογραφίες, που ελήφθησαν πάνω από την Τουρκία, όπου φαίνονται 5 UFO πάνω από την Κρακοβία, συγνώμη, πάνω από την Πολωνία λήφθησαν οι φωτογραφίες, όχι πάνω από την Τουρκία, (*σχετική φωτο στο 28:25”) όπου διακρίνει κανείς τρείς κυκλικούς σχηματισμούς στο κάθε ένα, που προφανώς έχουν κάποια λειτουργία προωθητική/τεχνολογική. Είναι εδώ! Ξεκάθαρα είναι εδώ! Όποιος ανοίξει τα μάτια του μπορεί να το δει.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, από τον οποίο έχω πάρει συνέντευξη, η οποία είναι διαθέσιμη προς όλους, είναι για μένα απόλυτα αξιόπιστος. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να θεωρήσουμε πως ο άνθρωπος δολοπλοκεί ή πως δεν είναι στα καλά του. Είναι συνταξιούχος και τον ρώτησα με τι ασχολιόταν στο παρελθόν επαγγελματικά, επειδή είναι ιδιαίτερα ενήμερος και διέβλεψε την όλη κατάσταση διαφθοράς και μου απάντησε πως ήταν αστυνομικός. Επί μία δεκαετία ήταν αστυνομικός και παραιτήθηκε επειδή δεν μπορούσε να το αντέξει συνειδησιακά. Μπορεί να τα ακούσει όλα αυτά κανείς στο σχετικό βίντεο. Υπάρχει και το ηχητικό αρχείο… αυτό ήταν το ένα…

Και μετά έχω μια πολύ πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, από χθες το πρωί, και μάλιστα…

συνεχίζεται στο 3ο μέρος…

Συνέχεια από μια απομαγνητοφώνηση του βίντεο που προηγήθηκε στην αναρτηση από το vickytoxotis με τίτλο Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων: Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα και

Απόδοση Μετάφραση Βίκυ Χρυσού
2ο μέρος (15:45-29:07”)

vickytoxotis / Image by Stefan Keller from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.