Κώδικας Μυστηρίων: Υπέδαφος Αμφίπολη, εξωγήινοι, Τάλως

Στο πρώτο μέρος της τηλεοπτική εκπομπής του Σαββάτου 19/10/2019 ο καθηγητής Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρος Παπαμαρινόπουλος, βρίσκεται στον Κώδικα Μυστηρίων του Βασίλη Μπαντίδη.

Όμως, πριν προχωρήσουμε στο βίντεο, εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ένα σχόλιο από έναν χρήστη που άφησε στο κανάλι και πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να το αναπαράγουμε:

Τα πολυχρωμα ψάρακια μου ζουν στο ενυδρείο τους αλλά δεν το γνωρίζουν. Πιστεύουν ότι ζουν στον ωκεανό. Όταν θέλω να παίξω, κάνω μικρά κύματα γύρω γυρω στο νερό με το δάχτυλό μου.

Φυσικά, τα ψάρακια πιστεύουν ότι είναι η μεγαλύτερη καταιγιδα που έπληξε τον ωκεανο τους, όπου ζουν. Όταν τα τρεφω πιστεύουν ότι τους τροφοδοτεί εξ ουρανου  μια ανώτερη δύναμη.

Το ενυδρείο βρίσκεται στο δωμάτιό μου και μπορώ να δω τι κάνουν κάθε στιγμή χωρίς αυτα να καταλαβαινουν την παρουσία μου. Το δωμάτιό μου είναι στο σπίτι μου που έχει πολλά άλλα δωμάτια. Το σπίτι μου είναι στη γειτονιά μου που έχει πολλά άλλα σπίτια. Η γειτονιά είναι μέρος της πόλης στην οποία ζω. Η πόλη έχει επίσης πολλές άλλες γειτονιές. Η πόλη είναι μέρος της χώρας που μένω.

Και ο πλανήτης είναι γεμάτος από πόλεις που ανήκουν σε άλλες χώρες με δισεκατομμύρια σπίτια και δισεκατομμύρια γειτονιές και πολλά τρισεκατομμύρια δωμάτια και απειρα ενυδρεία με  ψάρακια των ειδων και χρωμάτων .. * Με συγχωρείτε ωκεανούς εννοούσα *…..

Ένα απλό “σενάριο επιστημονικής φαντασίας”

Εδώ και πολλά χρόνια κάποιοι αλλάζουν τον πλανητη ωστε να γίνει αφιλοξενος για το ανθρώπινο είδος αλλά φιλοξενος για το δικό τους είδος και για την δική τους επιβίωση.

Αλλάζουν το έδαφος και το υπεδαφος το νερό τον αέρα που αναπνέουμε και  το κλιμα παγκοσμιως  με διαφορα χημικα εχουν μεταλλαξει την τροφη μάς. επηρεαζουν ακόμα και τον τρόπο που λειτουργει ο ανθρωπινος εγκεφαλος σε διαφορα ερεθίσματα και το πως αντιδρούμε  στο σχεδιο τους να μας ελέγχουν απόλυτα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έχουν αρχισει να αλλαζουν το DNA μας. Έλέγχουν τα εμβόλια και τα φάρμακα που δηθεν προστατευουν την υγεια μας αλλα  δηλητιριαζουν το σωμα μασ.ελεγχουν ακομα και τα ναρκωτικα που ριχνουν στις μαζες . γενικα αλλάζουν  την υπόσταση μάς ως ανθρώπινο είδος . ελεγχουν τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στην εξουσία  αλλα και μεταξυ μας.

Αλλάζουν ιδιαίτερα τον βιολογικο τρόπο αναπαραγωγής μας και τον βιολογικο μας προσανατολισμο ωστε να μην υπαρχουν φύλλα.

Γενικά αλλάζουν τον πλανητη και το ανθρώπινο γένος. Δημιουργουν κατι μεταξυ μελλοντικου υβριδικού  ανθρωπου  και μηχανης, ώστε να μπορούν να μάς χρησιμοποιούν ως ανταλλακτικά ως υπηρέτες σκλαβους και ως πειραματοζωα.

Άρχισαν δίνοντας τεχνογνωσία στους  νικητες του τελευταίου μεγάλου πολέμου  ώστε να αναπτύξουν υπεροπλα και την εππιροη τους πανω στις διαφορες χωρες .ομως  αυτη την χαρη την  ανταλαξαν με επίκυριαρχία.πανω στον  πλανητη και στους ανθρωπους γενικως.

Δυστυχως εκολαφτηκε το αυγο του φιδιου ..το να μην θες να πιστέψεις  κάτι ,αυτο δεν το κάνει να μην είναι αλήθεια. Μήπως ζούμε σε ενα μεγάλο εργαστήριο και άπλως είμαστε πειραματόζωα αλλά δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε;

Μηπως αυτο που νομιζουμε  ως δασος, ειναι μονο ενας κηπος; και το δασος ειναι τοσο ατελειωτο που ποτε δεν θα μπορεσουμε να υπολογισουμε τις διαστασεις του;

Σεβαστά οσα μας λετε, αλλα ειναι μονο αυτα που αυτοι μας δινουν ως πληροφοριες και σχεδια τους. Το τι συβαινει πισω απο τις κουρτινες, δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα, ούτε και το βρίσκεις στο ιντερνετ….

Παρακολουθήστε το βίντεο από το κανάλι ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ του YouTube και την εκπομπή Κώδικας Μυστηρίων με τον Βασίλη Μπαντίδη και τον καθηγητή Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Σταύρο Παπαμαρινόπουλο:

Κωδικας Μυστηρίων (20/10/2019). :Υπέδαφος Αμφίπολη-Εξωγήινοι-Τάλως

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay