Είναι η Φωτό από ένα Κάτοικο του Πλανήτη Άρη; (video)

[20/09/2018 - 15:07]

Είναι η Φωτό από ένα Κάτοικο του Πλανήτη Άρη;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι γεγονός πως στον πλανήτη Άρη πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες -αν όχι χιλιάδες, φωτογραφίες στις οποίες παρουσιάζονται παράδοξα αντικείμενα, τα οποία αν τα είχαμε στα χέρια μας, θα γεμίζαμε ένα μεγάλο μουσείο.

Σύμφωνα με το ArtAlienTV κανάλι του YouTube, ένα ακόμα αντικείμενο έρχεται να ταράξει τα νερά στην επιφάνεια του Άρη, καθώς ένα κομμάτι βράχου, το οποίο φωτογράφισε το Cusriosity από τρεις διαφορετικές γωνίες λήψης, έχει την όψη ενός τρομακτικού κεφαλιού.

Είναι εκπληκτικό ότι πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να διακρίνει στο ημιπροφίλ “κεφάλι” ένα μέτωπο, μάτι, αυτί, ζυγωματικά, μύτη, στόμα και πηγούνι! Βέβαια, είναι λίγο “άγριο”:

Επίσης σε αυτές τις τρεις εικόνες του Rover υπάρχουν πολλά κομμάτια που θα μπορούσαν να αντιστοιχούν σε μέρη αγαλμάτων καθώς και άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα.

Άραγε, αυτό το “κεφάλι” είναι πραγματικά κάτι που θα μπορούσαμε να αποδεχτούμε ως κρανίο κάποιου αρειανού, ή μήπως είναι παρειδωλία, όπως πολλοί από τους σκεπτικιστές θα υποστηρίξουν;

Από την άλλη, είναι απορίας άξιο, γιατί βρίσκουμε συνήθως μόνο κεφάλια και σχεδόν ποτέ το υπόλοιπο σώμα. Η απάντηση θα μπορούσε να είναι πως τα κεφάλια είχαν την ευκαιρία και την τύχη να κυλήσουν στο έδαφος και να σωθούν, ενώ το υπόλοιπο σώμα απλά διαλύθηκε σε κομμάτια που, ίσως και αυτά διασκορπίστηκαν.

Εσείς, τι πιστεύετε ότι συμβαίνει με αυτό το κεφάλι; Είναι ενός Αρειανού; Ή μήπως απλά ένα κομμάτι πέτρας που -όπως περιέργως και τόσα – δίνει την εντύπωση ενός ταλαιπωρημένου γλυπτού και τίποτα περισσότερο;

Δείτε το “κεφάλι” σε τρεις διαφορετικές γωνίες από τη NASA που αποτύπωσε το Curiosity Rover ή/και παρακολουθείστε το βίντεο με τις αναλύσεις που ακολουθεί αμέσως μετά:

Οι βελτιώσεις της εικόνας, στο βίντεο, εμφανίζονται πάντα δίπλα στις επίσημες και αυθεντικές εικόνες ώστε να φανεί ότι δεν πρόκειται για παραπλανητικό υλικό.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Scary Martian & Statues – Mars Museum Pieces – ArtAlienTV

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ