Ανέκδοτο: Βλέπει ένας στον ύπνο του ότι ικανοποιεί τις δύο καλύτερες γυναίκες του πλανήτη

Ανέκδοτο: Βλέπει ένας στον ύπνο του ότι ικανοποιεί τις δύο καλύτερες γυναίκες του πλανήτη

Ένας τύπος είχε μεγάλο πρόβλημα με τον ύπνο του και τα όνειρα που έβλεπε. Δεν μπορούσε να απολαύσει τον ύπνο του, αλλά και στον ξύπνιο του ήταν πτώμα. Το συζητάει με ένα φίλο του κι εκείνος του λέει να πάει σε ένα ειδικό γιατρό που κάνει θαύματα.

Πάει ο τύπος στον γιατρό και αρχίζει να του εξηγεί το πρόβλημά του:

— Γιατρέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω. Εδώ και ένα μήνα βλέπω κάθε νύχτα το ίδιο όνειρο. Μόλις με παίρνει ο ύπνος ονειρεύομαι ότι οδηγώ μια νταλίκα από την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη. Ταξιδεύω όλη τη νύχτα! Ξυπνάω το πρωί και είμαι τέζα. Πλέον φοβάμαι να κοιμηθώ κι αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

— Ναι, σε καταλαβαίνω, του λέει ο γιατρός.

— Τι μπορούμε να κάνουμε; ρωτάει ο τύπος.

– Φίλτατε, η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ στις μέρες μας. Θα σου δώσω ένα ειδικό ηλεκτρονικό σκουφάκι και θα κοιμάσαι με αυτό. Θα είναι συνδεδεμένο με μία τεχνητή νοημοσύνη. Με αυτό τον τρόπο θα μπορει να επεμβαίνει στα όνειρά σου. Το πρόβλημα, βέβαια, δε θα λυθεί τελείως, μέχρι η τεχνητή νοημοσύνη να εντοπίσει ακριβώς το πρόβλημα και να αποφασίσει πως να το χειριστεί. Όμως θα οδηγείς πλέον μόνο μέχρι τη Λάρισα. Στην συνέχεια, θα επεμβαίνει η τεχνητή νοημοσύνη στο όνειρο σου και θα οδηγεί εκείνη τη νταλίκα από τη Λάρισα μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Έτσι και έγινε. Φόρεσε ο τύπος το σκουφάκι, είδε στον ύπνο του ότι οδηγούσε μέχρι Λάρισα και μετά εμφανίστηκε η τεχνητή νοημοσύνη και συνέχισε την οδήγηση. Το πρωί, ήταν πιο ξεκούραστος και περίμενε με ανυπομονησία την συνέχεια, ώστε να μην οδηγεί ούτε καν μέχρι την Λάρισα.

Μετά από καιρό ο τύπος συνάντησε ένα φίλο του που είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα.

— Τι σου συμβαίνει; τον ρώτησε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

— Να, εδώ και ένα μήνα, βλέπω κάθε νύχτα το ίδιο όνειρο. Μόλις με παίρνει ο ύπνος έρχονται οι δύο καλύτερες και ομορφότερες γυναικάρες του πλανήτη. Μέχρι να ικανοποιήσω την μια, μου την πέφτει η άλλη. Όλη τη νύχτα γίνεται αυτή η δουλειά. Ξανά και ξανά. Ξυπνάω το πρωί και είμαι σαν ζόμπι. Βρίσκομαι στα όρια της ολικής κατάρρευσης.

Ο τύπος, εξηγεί στον φίλο του την δική του θεραπεία με το σκουφάκι και τον στέλνει στον ίδιο γιατρό. Μετά από δυο εβδομάδες, οι δύο φίλοι συναντιούνται ξανά, οπότε ακολουθεί ο εξής διάλογος:

– Τι έγινε; Εντάξει, με τον γιατρό και το σκουφάκι; Σταμάτησες να βλέπεις αυτά τα όνειρα;

– Κοίτα… Σχεδόν εντάξει.

– Δηλαδή; Για εξήγησέ μου.

– Να, μου έδωσε ο γιατρός το σκουφάκι και συμφωνήσαμε μόλις μου την πέφτουν οι γυναίκες, να τις ικανοποιώ και τις δύο από μία φορά, αλλά μετά να επεμβαίνει στον ύπνο μου η τεχνητή νοημοσύνη και να αναλαμβάνει εκείνη την συνέχεια.

– Πολύ καλό αυτό, φίλε μου. Και… ικανοποιημένος με δύο… και ξεκούραστος το πρωί!

Ο φίλος του, όμως, δεν είχε την ίδια άποψη και του εξηγεί:

– Ναι, αλλά ξέρεις. Μόλις ικανοποιήσω τις δύο γυναίκες και μετά αναλαμβάνει η τεχνητή νοημοσύνη, μετά μου δίνει μια νταλίκα και την πάω κάθε βράδυ Λάρισα – Θεσσαλονίκη!

diadrastika.com