Απαγωγή από εξωγήινους στον Βόλο. Μια επίσημα καταγεγραμμένη μαρτυρία

Απαγωγή από εξωγήινους στον Βόλο. Μια επίσημα καταγεγραμμένη μαρτυρία

Υπάρχει μια επίσημα καταγεγραμμένη μαρτυρία που μπορούμε να πούμε πως είναι η πιο γνωστή στην χώρα μας κι αυτό συνέβει στο Βόλο το 1990. Πρωταγωνίστρια είναι η γυναίκα ενός Έλληνα βουλευτή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της -σε γνωστό ερευνητή του χώρου και αργότερα σε τηλεοπτική εκπομπή-το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς είδε τέσσερις με πέντε φορές στον ουρανό κάποια περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα, όμως, μόνο μία από αυτές ήταν μαζί με άλλα άτομα που επίσης τα είδαν.

Έβλεπε περίεργα όνειρα στα οποία πετούσε μέχρι την εξώσφαιρα της Γης, όπου βρίσκονταν κάποια σκάφη διαφόρων σχημάτων. Μάλιστα, κάποιες φορές έμπαινε μέσα σε αυτά χωρίς να νιώθει φόβο και συναντούσε περίεργα πλάσματα που έκαναν διάφορα τεστ. Η οικογένειά της ήταν αρκετά αυστηρή, οπότε δεν μοιράστηκε όσα έβλεπε με κανέναν. Τον Νοέμβριο είχε βρεθεί με φιλικό της πρόσωπο στον Βόλο. Βγήκε στο μπαλκόνι και είδε ένα δυνατό φως στον ουρανό.

Διαβάστε επίσης: David Jacobs. Γιατί οι Εξωγήινοι Απαγάγουν Γήινους

Γυρίζοντας από το δείπνο, βγήκε ξανά στο μπαλκόνι, είδε το φως στο ίδιο ακριβώς σημείο και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο με τη φίλη της -είχαν κλείσει ένα δωμάτιο- στην οποία δεν ανέφερε τίποτα. Το βράδυ, ξύπνησε έντρομη και αισθάνθηκε έντονα μια παρουσία στο δωμάτιο. Η φίλη της κοιμόταν και η πόρτα παρέμενε κλειδωμένη. Βγήκε στο μπαλκόνι και το φως δεν υπήρχε στον ουρανό. Ωστόσο, κοιτάζοντας ακριβώς από πάνω της, πάγωσε, βλέποντας ένα σκάφος να πετάει σε χαμηλό ύψος.

Η ίδια δήλωσε ότι «Λιποθυμώ, νιώθω κάποιον να με σκουντάει. Ανοίγω τα μάτια μου. Είναι η φίλη μου που μου λέει να σηκωθώ να πάρουμε πρωινό και να φύγουμε. Κοιτάζω έξω, έχει ξημερώσει για τα καλά. Κοιτάζω το ρολόι μου. Δείχνει 08:00. Διαπιστώνω αργότερα ότι το πανάκριβο, ακριβείας ρολόι μου πηγαίνει μισή ώρα πίσω. Νιώθω κατάκοπη, πονάει το σώμα μου, έχω πονοκέφαλο και ιλίγγους. Σηκώνομαι και βλέπω ότι είμαι γυμνή. Η φόρμα που φορούσα όταν έπεσα για ύπνο βρισκόταν ριγμένη σε μια πολυθρόνα απέναντί μου. Ξαφνιάζομαι. Πηγαίνω στο μπάνιο. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Έχω τα χάλια μου.

Τα μαλλιά μου είναι κολλημένα από τον ιδρώτα, τα μάτια μου με τσούζουν μόλις κοιτάζω το φως του μπάνιου που είναι πάνω από τον καθρέφτη. Μυρίζω ολόκληρη φαρμακίλα. Το δέρμα μου κολλάει σαν να ήταν αλειμμένο με ζελέ – έμοιαζε με αυτήν την ουσία που βάζουν για το υπερηχογράφημα. Κάνω εμετό. Μετά, κάνω ντους και συνέρχομαι για λίγο». Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε και το σχετικό απόσπασμα από την ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΡΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, καλεσμένοι οι Γιάννης Σκέλας και Μάκης Ποδότας

Για τον ΕΟΕMaria Germantzidou / Image by SoundTrackUniverse from Pixabay
Επικοινωνείτε στο: [email protected]

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.