Την Ύπαρξη Μυστικού Στρατού στον Πλανήτη Άρη Αποκαλύπτει η Δισέγγονη του Αιζενχάουερ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Επίσημες φωτογραφίες από το Curiosity, το Opportunity, το Spirit Rovers και δηλώσεις αξιωματούχων, φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην πιθανότητα να υπάρχει μία κάποια μυστική επανδρωμένη στρατιωτική αποστολή  στον Άρη, ενδεχομένως σε συνεργασία με κάποιο απόρρητο και κρυφό διαστημικό πρόγραμμα…

Τον Μάρτιο του 2014, ο «Captain Kaye», του οποίου το πραγματικό όνομα είναι ο Randy Cramer, έρχεται να αποκαλύψει ότι είχε περάσει 17 χρόνια στον Άρη ως πεζοναύτης Ειδικού Τμήματος  (Marine Special Section (ss)) ως μέρος ενός top secret προγράμματος που ονομαζόταν Mars Defense Force.

Ο Randy Cramer εντάχθηκε σε αυτή την πολύ ειδική και λεπτεπίλεπτη επιχείρηση με σκοπό την διατήρηση της ειρήνης με τα πανέξυπνα και αυτόχθονα ερπετοειδή αλλά και των εντομοειδών ζωυφίων (insectoid -Mantid) πολιτισμών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο cramer και η ομάδα του, σε συμμαχία με τους ερπετοειδήε του Άρη και τα Mantids, αγωνίστηκαν και κατάφεραν με επιτυχία να αποτρέψουν μια απόπειρα εισβολής Δράκων-Ερπετοειδών (Draco reptilians), από την πολική περιοχή του Άρη.

Ο λόγος πίσω από την πιθανή στρατιωτική παρουσία στον Άρη είναι να προστατεύσουν μία μυστική “αποικία γονιδιακής δεξαμενής” στον Άρη, την οποία ο Cramer αποκαλεί πολιτισμό Breakaway και ουσιαστικά έχει να κάνει με την Εναλλακτική Λύση 3 (Alternative 3).

Το σχέδιο της Breakaway ή Εναλλακτική 3, έχει ως σκοπό την εξάλειψη της ανθρωπότητας που κατοικεί στην επιφάνεια της Γης και την αντικατάστασή της από την προαναφερόμενη μυστική αποικία στον Άρη, τα γονίδια αυτών που την αποτελούν έχουν επιλεγεί και προτιμηθεί από την Ελίτ της Γης.

Τα μέσα προσβολής και εξαφάνισης των ανθρώπων περιλαμβάνουν πολέμους, βιολογικούς,  τεκτονικούς και περιβαλλοντικούς (HAARP και chemtrails-αεροψεκασμούς), Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα και άλλα τοξικά μέσα.

Ο Capten Randy Cramer δήλωσε ότι μιλά υπό έγκριση ενός μυστικού μηχανισμού που ιδρύθηκε το 1953 από τον Πρόεδρο των Dwight Eisenhower που είχε σκοπό να προειδοποιήσει τους αμερικανούς πολίτες σε περίπτωση η κυβέρνησή τους τεθεί σε κίνδυνο, αποτύχει ή ξεπεραστεί.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ανοησίες και αποκυήματα της φαντασίας του Cramer.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια δημόσια δήλωση της Laura Magdalene Eisenhower, όλα ανατρέπονται. Η δισέγγονη του πρώην Προέδρου Dwight David Eisenhower, ανέφερε την στρατολόγησή της από τον Απρίλιο του 2006 έως τον Ιανουάριο του 2007, σε ένα μυστικό σχέδιο αποικισμού του Άρη.

Ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του Randy Cramer.

Η κα Αϊζενχάουερ είπε ότι ο σκοπός της μυστικής αποικίας στον Άρη ήταν να παράσχει έναν πολιτισμό επιβίωσης για το ανθρώπινο γένος σε περίπτωση προγραμματισμένων (όπως το HAARP ή βιολογικών όπλων) ή φυσικών καταστροφών και κατακλυσμών, ηλιακές εκλάμψεις κλπ, τα οποία θα μπορούσαν να ερημώσουν τη Γη.

Αν, στις μέρες που ζούμε, λάβουμε υπόψη μας όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, (πόλεμοι, κατευθυνόμενες αρρώστιες, αεροψεκασμοί, μεταλλαγμένα, ισχυροί σεισμοί -τεχνητοί και φυσικοί-, ηφαιστειακές εκρήξεις, κλπ) τότε, ενδεχομένως, βρισκόμαστε σε μία προγραμματισμένη μείωση του πληθυσμού της ανθρώπινης φυλής (σε συνδυασμό με φυσικές και τεχνητές μεθόδους).

Σε αυτή την περίπτωση, οι δηλώσεις του Randy Cramer, της Laura Eisenhouwer, παρέα με τις φωτογραφίες από τον Άρη οι οποίες εμφανίζουν μία πιθανή στρατιωτική παρουσία στον Άρη, αυξάνουν τις πιθανότητες να περιέχουν μεγάλες δόσεις αλήθειας…

Δείτε και τα σχετικά βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Laura Eisenhower’s Mars Recruitment Story Confirmed by Satellite Photos,CNN,TIME

Dead Marine, Battle Tank and Gun Found On Mars?

diadrastika.com