Απλό τεστ αποκαλύπτει την ψυχολογική μας κατάσταση

Για την αξιολόγηση ενός ανθρώπου, οι ψυχολόγοι χρησιμοποιούν συχνά τεστ προσωπικότητας, που περιλαμβάνουν διφορούμενες εικόνες ή κηλίδες μελάνης. Στόχος τους είναι να πάρουν απαντήσεις που μπορεί να αποκαλύπτουν πτυχές της προσωπικότητας του ατόμου. Παρακάτω θα μπορέσετε να κάνετε ένα τεστ, που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή. Κοιτάξτε την πιο πάνω εικόνα για 10 δευτερόλεπτα και συγκρατήστε τι είδατε πρώτα. Τελειώσατε; Τώρα μπορούμε να πάμε στις ερμηνείες.

#1 Είδατε μια σπηλιά: Σας είναι δύσκολο να κάνετε κάτι εκτός των συνηθισμένων. Είστε ένας ήρεμος άνθρωπος που προσπαθεί να δει μόνο την καλή πλευρά των πραγμάτων. Λόγω της εσωτερικής δύναμης και της αισιοδοξίας σας, οι αρνητικές καταστάσεις δεν σας ασκούν πίεση. Οι άνθρωποι σαν εσάς συχνά καλούνται για βοήθεια ή συμβουλές. Υποστηρίξτε τους αγαπημένους σας και μοιραστείτε τη θετική σας ενέργεια μαζί τους.

#2 Είδατε UFO: Φαίνεται να είστε πάντα στα πρόθυρα κατάρρευσης και έτοιμοι να εκραγείτε. Η αρκετή ευαισθησία σας στο άγχος, οδηγεί σε προβλήματα υγείας όπως η αϋπνία ή οι συχνοί εφιάλτες. Μην κρατάτε τα συναισθήματά σας καταπιεσμένα όλη την ώρα και μην αφήνετε τίποτα να σας ενοχλεί. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ημικρανίες, ναυτία και άλλες επιπλοκές.

#3 Είδατε το πρόσωπο ενός εξωγήινου: Έχετε την τάση να δημιουργείτε προβλήματα από το οτιδήποτε. Η συνήθειά σας να αγχώνεστε, σας οδηγεί συχνά στο να νιώθετε πίεση. Θα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε και να σταματήσετε να σπαταλάτε ενέργεια σε αβάσιμες ανησυχίες. Όταν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, προσπαθήστε να τη δείτε από μια άλλη οπτική γωνία. Για να διευκολύνετε την καταπολέμηση του στρες, δοκιμάστε να κάνετε ασκήσεις αναπνοής, που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή από τη μύτη και εκπνεύστε αργά από το στόμα.

newside.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.