Το Μήνυμα των Αγγέλων για την χρονιά που διανύουμε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχει έρθει και έχεις φτάσει και εσύ! Μια χρονιά που είχε αφετηρία του τον καθόλου τυχαίο αριθμό 20/20! Το 2020 ήταν ένα έτος οραματισμού και σαφήνειας που έγινε το κατώφλι για ένα έτος ανοίγματος, πύλης.

Είναι ένα άνοιγμα, μία πύλη προς την Αλήθεια. Ανοίγοντας, θα βλέπετε με πλήρη σαφήνεια την αλήθεια που υπήρχε γύρω από σας και μέσα σας, την αλήθεια ότι είστε έτοιμοι τώρα να δείτε για τον εαυτό σας και τον κόσμο και την ετοιμότητα να ενεργήσετε σε αυτόν. Αυτό το φαινομενικά “μικρό πράγμα” αλλάζει τα πάντα για σας και για τον πολιτισμό σας και την κοινωνία, στο σύνολό της.

Μόλις δείτε τα πράγματα όπως είναι, δεν θα μπορείτε πλέον να τα ξε-δείτε. Μόλις μάθετε, δεν θα μπορείτε να ξε-μάθετε. Το 2020 ήταν ένα έτος αποφασιστικής δράσης και επικοινωνεί πολλά για τις επόμενες χρονιές, σε όσους θέλουν να δουν τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Από τα Μηνύματα των Αγγέλων του 2020 τα οποία έλαβαν πολλοί προικισμένοι μέσω channeling, ξεχωρίσαμε τούτο. Μόλις είστε ξεκάθαροι στο μονοπάτι προς τα εμπρός, στρέφεστε τολμηρά προς αυτή την κατεύθυνση με νέο θάρρος, πάθος, αλλά και αποφασιστικότητα. Καθώς προχωράτε ο καθένα ατομικά, θα διαπιστώσετε πως το ίδιο θα συμβαίνει και συλλογικά.

Όπως ένα παιχνίδι “Kerplunk” ή “Jenga”: με την κίνηση ενός μικρού κομματιού – όπου εσύ είσαι το ένα κομμάτι -, έρχεται μια τεράστια αλλαγή. Αυτή είναι η μαζική αφύπνιση για την οποία προετοιμάζεστε. Όλοι θα δουν τι έχει κρυφτεί από την καθαρή θέα, αλλά η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και η αλήθεια θα σας αφήσει ελεύθερο.

Αφού απελευθερωθείτε, θα αισθανθείτε σαν ένα μικρό παιδί που θα αφήσει την άκρη της πισίνας και τελικά θα κολυμπήσει στο νερό. Θα την αισθανθείτε απεριόριστη, παιχνιδιάρικη, διασκεδαστική, τεράστια και γεμάτη με δυνατότητες.

Τελικά, θα μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε τι υπάρχει “εκεί έξω”, εκεί όπου φαινόταν κάποτε τρομακτικό, μόνο και μόνο για να μάθετε ότι είναι ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό μέρος που πραγματικά είναι σαν ένα παιχνίδι και ότι οι φόβοι σας ήταν πολύ υπερτιμημένοι!

Θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι αγώνες σας, οι αγωνίες σας και οι δυσκολίες που έχετε συναντήσει, υπήρξαν πραγματικά για να σας διδάσκουν πώς να κολυμπήσετε σε αυτή την πισίνα.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε όταν φτάσετε σε αυτό το “νέο μέρος” είναι να ξέρετε ότι όπου κι αν προσγειωθείτε, θα έχετε τα εργαλεία και τους πόρους για να πάρετε ό, τι θα έχετε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή για να κάνετε τα πάντα να λειτουργούν για σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Απλά πρέπει να πιστεύεις. Η πίστη στον εαυτό σου είναι απαραίτητη. Αυτό είναι το πραγματικό Χρυσό Εισιτήριο. Μπορείς να μετακινήσεις βουνά, εάν πιστεύεις στις δυνάμεις σου. Απλά, το μόνο “βουνό” που πρέπει να μετακινήσεις είσαι, εσύ. Απλά κινήσου.

Δημιουργήστε τη ζωή που θέλετε με αυτό που υπάρχει στη διάθεσή σας. Ακριβώς όπως ένας σεφ που πρέπει από τη λήψη τυχαίων συστατικών να δημιουργήσει ένα γκουρμέ γεύμα, έτσι και εσείς μπορείτε να πάρετε αυτό που έχετε και να “μαγειρέψετε”, να επινοήσετε, να δημιουργήσετε, να φανερώσετε αυτό που θέλετε να συνειδητοποιήσετε χρησιμοποιώντας τη θετικότητα και την πρόθεση να το μετατρέψετε σε κάτι πραγματικά φοβερό. Η ενέργεια και η ύλη είναι ένα.

Έχετε ένα καθαρό εκμαγείο, μια νέα δεκαετία, μια νέα ενέργεια, μια νέα ζωή. Κάντε αυτό που θέλετε. Παρακολουθήστε όλα τα πράγματα που “μεταστοιχειώνονται” για εσάς, για τους αγαπημένους σας, για τον κόσμο. Έχετε φτάσει στο σημείο ανατροπής! Ετοιμαστείτε! Είναι αυτό που περιμένατε τόσο καιρό!

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay