Δημιουργήστε χώρο για τους Αγγέλους

Η Pamela Kribbe επικοινωνεί την Μητέρα Μαρία

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί, όμορφοι άντρες και γυναίκες, είμαι η Μαρία. Δεν είμαι μόνη μου εδώ, έχω αγγέλους δίπλα μου. Είναι οι δικοί σας άγγελοι, φωτεινά όντα που συνδέονται με τον καθένα σας. Νιώστε την ευγένεια τους, είναι εδώ για εσάς.

Όλοι σας έχετε αγγέλους φωτός γύρω σας που θέλουν να σας στηρίξουν στο μονοπάτι σας πάνω στη Γη. Κάντε χώρο γι αυτούς τους αγγέλους! Αφήστε τους να σας περιβάλουν με έναν πολύ ευγενικό, ανάλαφρο κραδασμό.

Νιώστε πώς η ενέργεια σ’ αυτόν τον χώρο φωτίζεται από την παρουσία τους. Θέλουν τόσο πολύ να σας δώσουν κάτι, να σας αφήσουν να μοιραστείτε στο φως της Εστίας, τις σφαίρες που ανήκετε, την ατμόσφαιρα του φωτός απ’ όπου ήρθατε. Αφήστε αυτούς τους αγγέλους να σας θεραπεύσουν.

Είμαστε σ’ έναν μεγάλο κύκλο γύρω σας και θα θέλαμε να διώξουμε ένα μέρος από τον πόνο και το βάρος που συχνά βιώνετε στην καθημερινότητα σας. Η ζωή πρέπει να είναι πιο εύκολη, πιο χαρούμενη και ευγενική, και αυτό αρχίζει με την αγάπη για τον εαυτό σας.

Το πρώτο βήμα είναι να αφήσετε τον εαυτό σας να βοηθηθεί παίρνοντας την ενέργεια του φωτός και της ευγένειας και της θεραπείας που τώρα σας προσφέρονται. Φανταστείτε ότι ανοίγετε όλα τα κύτταρα του σώματος σας και ότι αυτά αναπνέουν μέσα στην αγάπη και στην θεραπεία. Να το κάνετε αυτό πολύ συνειδητά, και να λέτε στον εαυτό σας: «Μπορώ να λάβω αυτή την ενέργεια και να την αφήσω να ρέει από το στέμμα του κεφαλιού μου σαν ένα ζεστό ντους γύρω μου, ας αρχίσει λοιπόν από εκεί.»

Αυτή η ενέργεια είναι η ύψιστη δόνηση, δεν προσπαθεί να σας εξαναγκάσει με κανέναν τρόπο. Απλώς θέλει να σας δώσει άνεση, χαρά και ευχαρίστηση. Αφήστε αυτή την ενέργεια να ρέει μέσα από εκείνον τον ήσυχο χώρο στο κέντρο του κεφαλιού σας, το εσωτερικό σας «μάτι» που γίνεται ακίνητο και λαμπερό.

Εγκαταλείψτε τις υπερβολικές σκέψεις, δείτε εκείνη την ατελείωτη ροή σκέψεων στο κεφάλι σας σαν κάτι από το οποίο μπορείτε να αποσυνδεθείτε, σαν κάτι που δεν είναι απαραίτητα δικό σας. Μπορείτε να είστε σ’ εκείνον τον ήσυχο χώρο στο μέσον του κεφαλιού σας αφήνοντας την αγγελική ενέργεια να ρέει μέσω αυτού και να καταλαμβάνει τον χώρο που κατείχαν πριν οι αχρείαστες σκέψεις. Κάνετε κάτι πολύ σημαντικό για τον εαυτό σας με το να είστε απλώς παρών μέσα στο σώμα σας με την επίγνωση σας: στρέφεστε προς τον εαυτό σας και αφήνετε, απελευθερώνετε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αφήστε εκείνη την αγγελική ενέργεια να κατέβει από τον λαιμό σας στην καρδιά σας και να γεμίσει το σβέρκο, τους ώμους και το στήθος σας. Αφήστε το να συμβεί από μόνο του, και παρότι μπορεί να μη νιώσετε τίποτα στην αρχή, προσπαθήστε να νιώσετε την χαρά των αγγέλων. Να θυμάστε την ελευθερία, την αγάπη για ζωή, την ζωντάνια του πνεύματος των ουράνιων σφαιρών, και γεμίστε την καρδιά σας μ’ αυτήν. Αφήστε στην άκρη όλες τις έγνοιες και να είστε απόλυτα στο τώρα. Αφήστε την ενέργεια να ρέει ακόμα πιο βαθιά ανοίγοντας την περιοχή της κοιλιάς σας, και μάθετε ότι οποιονδήποτε χώρο ανοίγετε για να λάβετε αυτή την ενέργεια θα γεμίζει αμέσως με την ευγενή δόνηση της αγάπης.

Μπορείτε να ακούτε τους αγγέλους να τραγουδάνε για εσάς. Σας γνωρίζουν και σας αγαπάνε άνευ όρων. Δεν πρόκειται για μία απρόσωπη αγάπη, γνωρίζουν ποιοι είστε – αυτοί είναι οι δικοί σας άγγελοι. Βλέπουν που είστε κουρασμένοι, ή πληγωμένοι, ή πότε νιώθετε βάρος – τα γνωρίζουν όλα αυτά. Τολμήστε να εμπιστευθείτε αυτή την αγάπη και αφήστε την να σας περιλούζει, να ρέει ακόμα πιο χαμηλά από το τσάκρα της βάσης σας, τα ισχία και τους μηρούς σας, μέχρι το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Νιώστε πώς οι άγγελοι στηρίζουν ευγενικά τα γόνατα σας και μεταδίδουν την ενέργεια κάτω μέσα στη Γη. Συντονιστείτε με την μεγάλη τους επίγνωση. Δεν βλέπουν με όρους του σωστού ή του άδικου, δεν έχουν πραγματικά καμία κριτική για το τι κάνετε ή δεν κάνετε στην καθημερινή σας ζωή, θέλουν μόνο να σας αγαπούν και να σας υπενθυμίζουν ποιοι πραγματικά είστε και την αγάπη που αξίζετε.

Τώρα σας ζητάω να πάτε ακόμα πιο βαθιά μέσα σας, στην καρδιά σας, και να βιώσετε εκεί ότι είστε ένας άγγελος, ότι είστε ένας από αυτούς. Γνωρίζετε την ενέργεια της αγάπης από μέσα σας, διότι την έχετε μάθει και την έχετε ζήσει. Υπήρξατε σε σφαίρες έξω από τη Γη όπου γνωρίσατε απόλυτα την ενέργεια της αγάπης, και στηριχθήκατε απ’ αυτήν και νιώσατε την επιθυμία να μοιραστείτε εκείνη την αγάπη με όλες τις άλλες ζωντανές υπάρξεις.

Όπως αυτοί οι άγγελοι σας δίνουν τώρα άνευ όρων το φως τους, είστε κι εσείς ένας τέτοιος άγγελος. Προσπαθήστε να αποδεχτείτε αυτό το γεγονός και πείτε «ναι» σ’ αυτό. Μετά νιώστε έναν σπόρο βαθιά μέσα στην καρδιά σας, ένα φύτρο του αγγελικού φωτός που είστε. Στην ανθρώπινη συνειδητότητα σας, αυτό μπορεί να εκληφθεί σαν κάτι πολύ ντελικάτο, ένας πολύ στοργικός σπόρος, αλλά η αγγελική ενέργεια είναι ουσιαστικά άφθαρτη, δεν μπορεί να καταστραφεί από καμία δύναμη. Είναι το «αίμα» του ίδιου του σύμπαντος, από το οποίο όλα είναι φτιαγμένα.

Η ενέργεια των αγγέλων και της αγάπης επιτρέπει την ελευθερία και όχι την βία, και ως εκ τούτου μερικές φορές φαίνεται σαν να έχει καταστραφεί, ή εκδιωχθεί. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι αυτή η περίπτωση, διότι η αγγελική ενέργεια είναι πάντα παρούσα και έτοιμη να βοηθήσει όταν της ζητηθεί. Νιώστε πώς ξέρετε στα βάθη της ύπαρξης σας ότι είστε άτρωτοι και άφθαρτοι, και ότι επειδή είστε αγάπη, τίποτα δεν μπορεί να σας συμβεί.

Νιώστε την δύναμη της αγάπης. Η αγάπη κινείται μέσα από τις άμυνες του φόβου και της αντίστασης, διότι η αγάπη αναγνωρίζει την ισότητα των αντιθέτων. Η αγάπη δεν δημιουργεί κριτική, ούτε διαχωρισμό και διττότητα, αλλά πάντα συνδέει και ενώνει. Η αγάπη φαίνεται να είναι εύθραυστη, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο, διότι αυτό που διαχωρίζεται από την αγάπη είναι, στην πραγματικότητα, πολύ εύθραυστο. Ζει στην μοναξιά και στον φόβο, και γι αυτό πρέπει συνεχώς να αμύνεται.

Φοβάστε την αγάπη σας, φοβάστε να δείχνετε την πιο βαθιά σας ομορφιά στον κόσμο, και έτσι κρύβεστε και αμύνεστε πίσω από τους τοίχους που έχετε κτίσει. Αλλά αυτό είναι που σας κάνει ευάλωτους, διότι πάντα πρέπει να αμύνεστε και να προστατεύετε τον εαυτό σας. Αν τολμήσετε να σταθείτε μπροστά στο μεγαλείο της δικής σας αγάπης, θα είστε άτρωτοι. Κινείστε μαζί με το σύμπαν αντί εναντίον του. Όλοι οι θεϊκοί νόμοι που ισχύουν στον κόσμο συμφωνούν με τον νόμο της αγάπης, που είναι ο ύψιστος νόμος. Αν βαδίζετε σύμφωνα μ’ εκείνον τον νόμο, τίποτα δεν μπορεί να σας συμβεί.

Μεγαλώσατε τόσο μαθημένοι να ζείτε μέσα σε αμυντικά τείχη με βάση την χωριστικότητα, που σχεδόν χρειάζεστε εκείνη την χωριστικότητα για να λειτουργήσετε. Δεν μπορείτε να επιτρέψετε ακόμα εντελώς εκείνη την ενωτική συνειδητότητα της αγάπης – και αυτό είναι εντάξει. Αλλά σας ζητώ να αφήσετε τώρα εκείνα τα μέρη του τείχους που έχουν γκρεμιστεί, και που είναι ώριμα για την αρχέγονη δύναμη της αγάπης, έτσι ώστε η αγάπη να μπορέσει να βρει τον δρόμο της πιο ελεύθερα στην ζωή σας. Το μόνο πράγμα που η αγάπη ζητά από εσάς είναι να απελευθερώσετε, να εγκαταλείψετε το παλιό, και να το αφήσετε να φύγει με ευγνωμοσύνη για το πώς σας υπηρέτησε στο παρελθόν.

Νιώστε την θεραπευτική ενέργεια των αγγέλων που προσφέρεται εδώ να ρέει ξανά γύρω σας, και δείτε αν έχετε μία αίσθηση, ή διορατικότητα, ή ένα αίσθημα για το τι θα μπορούσατε να εγκαταλείψετε στην ζωή σας, τι θα ήταν απελευθερωτικό για εσάς να ελευθερώσετε. Μπορεί να μπορείτε να εγκαταλείψετε μια ιδέα που εξακολουθεί να επιστρέφει και να σας παρενοχλεί ή να απαιτεί πράγματα από εσάς. Ή θα μπορούσε να είναι μία σχέση, μία φιλία, ή το εργασιακό περιβάλλον το οποίο είναι ώρα να εγκαταλείψετε και να ψάξετε για κάτι καινούργιο. Αφήστε απαλά αυτό το κάτι καινούργιο να αποκαλυφθεί.

Τελικά, νιώστε την ενέργεια της αγάπης να γεμίζει την αύρα σας, το ενεργειακό πεδίο γύρω σας, και μεγαλώστε την τόσο όσο νιώθετε ότι είναι σωστό για εσάς. Μπορεί να δείτε καθαρά, διαφανή χρώματα στην αύρα σας, ή ίσως να νιώσετε μόνο ευγένεια και αναλαφρότητα. Είναι αρκετό το ότι επιτρέπετε να απελευθερωθεί το παλιό από την αύρα σας, και δεν χρειάζεται να ξέρετε ακριβώς τι είναι αυτό.

Θέλω να σας ζητήσω να πάρετε στα σοβαρά αυτό που θέλει να έρθει σ’ εσάς ως δώρο – η αγάπη – η αγάπη που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας, που ανοίγει τις πύλες σε ακόμη περισσότερη αγάπη «εκεί έξω»: η βοήθεια των οδηγών και των αγγέλων. Έχετε το κλειδί στο χέρι σας, γι αυτό νιώστε την σημασία του. Μ’ αυτό, μπορείτε να εκθέσετε τον εαυτό σας στο φως, όπου μπορείτε να συγχωρείτε και να παρηγορείτε και να ενθαρρύνετε τον εαυτό σας, όπου μπορείτε να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και να κατανοείτε πλήρως τους φόβους σας. Μ’ αυτόν τον τρόπο θέλουν οι άγγελοι να σας στηρίζουν, γι αυτό νιώθετε καλά για το ποιοι είστε, πού βρίσκεστε, και τι κάνετε. Αυτό είναι το μήνυμα τους για εσάς.

Η Μητέρα Μαρία 

Μέσω της Pamela Kribbe – Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.jeshua.netwww.UrantiaCenter.gr / Image by Comfreak from Pixabay