Χρονοταξιδιώτισσα περιγράφει το μέλλον της Γης και του Άρη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας ακόμη χρονοταξιδιώτης βγήκε στην δημοσιότητα. Αυτή τη φορά είναι γυναίκα. Τους ισχυρισμούς της προβάλει η έγγυρη και έγκριτη Express.co.uk, και εμείς πρέπει να αναρωτηθούμε, γιατί δίνεται τόσο μεγάλη έκταση σε αυτούς τους χρονοταξιδιώτες που ένας-ένας ξεφυτρώνουν καθημερινά σαν τα μανιτάρια, το τελευταί χρονικό διάστημα.

Μήπως, ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να ενημερώνεται για τα ταξίδια στον χρόνο; Άραγε έρχεται η ώρα όπου αυτά τα μηχανήματα θα αποκαλυφθούν και η ψυχολογία του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να είναι έτοιμη; Μήπως προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή μας από κάτι άλλο; Να μας παραπλανήσουν; Ας δούμε την ιστορία της:

Η Mary δήλωσε ότι είναι ένας χρονοταξιδιώτης και ότι ταξίδεψε εγκαίρως μέχρι το έτος 3812 και πήγε στον Άρη. Πρόσθεσε ότι τα ρομπότ ήταν παρόντα στον πλανήτη και ότι οι άνθρωποι “είχαν μετακινηθεί εκεί”. Η 37χρονη αφηγείται:

“Έτσι, εμφανίστηκα στον Άρη. Έμοιαζε με μια έρημο με πολλά κτίρια, πήρα αμέσως μια φωτογραφία. Μπορείτε να δείτε τα διαστημόπλοια στα οποία ήρθαμε, μπορείτε επίσης να δείτε τα κτίρια. Ο Άρης ήταν πολύ ενδιαφέρον και ταυτόχρονα πολύ τρομακτικός”.

Η «ταξιδιώτισαα του χρόνου» αναφέρει ότι όταν ήταν νεότερη ένας 60χρονος που κατονόμασε ως «Sir Benjamin Franklin» συναντήθηκε μαζί της και της έδειξε ένα «μεγάλο εργαστήριο» στο οποίο διεξήγαγε πειράματα.

“Μου είπε ότι στη δεκαετία του ’20 είχε μελετήσει και έκανε πειράματα στον τομέα της μη παραδοσιακής φυσικής. Μου είπε ότι είχε ένα μεγάλο εργαστήριο όπου έκανε τα πειράματά του. Νομίζω ότι πάντα ονειρευόμουν να βρεθώ σε ένα από τα γραφεία αυτού του εργαστηρίου. Μιλάω για μια μηχανή του χρόνου. Όταν το είπε αυτό ο Sir Benjamin, σοκαρίστηκα”.

Η Mary εξήγησε ότι ο Μπέντζαμιν της “πρότεινε” να ταξιδέψει μπροστά στο χρόνο, βάζοντάς την σε μια αποστολή για να φτάσει στον Κόκκινο Πλανήτη και να τραβήξει μια φωτογραφία ως απόδειξη. Η 37χρονη συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Πότε θα Εισβάλουν οι Εξωγήινοι και Ποιοί Είναι

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Ο Sir Benjamin μου πρότεινε να ταξιδέψω στο μέλλον. Ήταν το όνειρό μου. Οι φίλοι του από τον 38ο αιώνα έκαναν έγγραφα και για μένα. Είχα μια ειδική αποστολή … Έπρεπε να πετάξω στον Άρη και να φέρω μια φωτογραφία από εκεί. Πήγα στο έτος 3812, και θα έλεγα ότι ήταν πολύ οδυνηρό καθώς νιώθεις την ηλεκτρική ενέργεια να διαπερνά το κορμί σου (κατά την διάρκεια του ταξιδιού)”.

Διαβάστε επίσης: Για Πρώτη Φορά Αποκαλύπτει πως Έφτιαξε την Χρονομηχανή με την οποία Ταξιδεύει στον Χρόνο

Η χρονοταξιδιώτισσα Mary δήλωσε ότι στο μέλλον ο «ουρανός είχε διαφορετικό χρώμα» και ότι «ιπτάμενα μηχανήματα» πλοηγούσαν στον ουρανό. Πρόσθεσε επίσης ότι συναντήθηκε με ένα φίλο του Benjamin που ονόνομασε ως Sean, ο οποίος την πήρε σε ταξιδιωτικό γραφείο που ήταν υπεύθυνο για την μεταφορά της στον Άρη. Η Μαρία περιγράφει τι είδε στην Γη του 3812:

“Τα πάντα ήταν διαφορετικά στην εποχή τους, ο ουρανός είχε διαφορετικό χρώμα, υπήρχαν πράσινες τοποθεσίες σε αυτόν. Εμφανίστηκα τον 38ο αιώνα και δεν αναγνώρισα τον πλανήτη μου. Πολλές ιπτάμενες μηχανές περνούσαν από τον ουρανό. Υπήρχαν ρομπότ, γελούσαν, είχαν αισθήματα. Πέρασα από την πόλη όταν ήρθε ένας άνθρωπος σε μένα που φορούσε ένα μαύρο παλτό. Το όνομά του ήταν Sean, ήταν φίλος του Μπέντζαμιν και μου ζήτησε να τον ακολουθήσω. Πήγαμε στο αυτοκίνητό του. Δεν μπορούσα να ξεχάσω αυτό το συναίσθημα όταν πετούσα πάνω από τη μητρόπολη Θα με πήγαινε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο για τον Άρη”.

Όπως εξηγεί τα δικαιώματα για ένα τέτοιο ταξίδι είχαν μόνο Κινέζοι, οι οποίοι διέμεναν μόνιμα στον Άρη. Όλοι οι άλλοι ήταν επισκέπτες. Γύριζε περίπου δύο ώρες εκεί. Πήρε την φωτογραφία και επέστρεψε στην Γη 38ου αιώνα. Κάπου μαινόταν ένας διαστημικός πόλεμος, αλλά εντελώς διαφορετικός από αυτούς που ξέρουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας της εποχής μας. Γινόταν κατάληψη ενός Ανδρομέδιου πλανήτη, όπου άνθρωποι δούλευαν σαν σκλάβοι, της εξήγησε ο Sean.

Πόσο πραγματικά μπορεί να είναι όλα αυτά; Πάντως θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας την περίπτωση της παραπλάνησης και των ψευδών πληροφοριών καθώς ένας άλλος υποτιθέμενος χρονοταξιδιώτης αποκαλύπτει την ταυτότητά του και την μεγάλη απάτη που έχει στηθεί

Όπως και να έχει, μπορείτε να δείτε και το σχετικό video με την Mary να αφηγείται περισσότερες λεπτομέρειες και αφήστε μας την γνώμη σας, στα σχόλια παρακάτω:

Time Traveler Took This Picture on Mars in 3812 / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika /Image by Paul Winter from Pixabay