Η αλήθεια για τους Αγγέλους που λίγοι γνωρίζουν

Τι είναι οι Άγγελοι; Υπάρχουν πραγματικά; Κι αν ναι, ποια μπορεί να είναι η μορφή τους; Έχουν φτερά και εμφανίζονται σε λευκές φορεσιές, όπως συνήθως απεικονίζονται;

Διαβάστε στην συνέχεια μία διαφορετική οπτική που προέρχεται από τον “Κρύων” μέσω channeling του Lee Karol σε μετάφραση Χρήστου Κιτσινάμα:

Υπάρχει αγαπητοί μου ένα σύστημα αγαθοεργής βοήθειας για τον πλανήτη αυτό. Είναι τόσο πολύπλοκο που είναι πολύ δύσκολο να το συζητήσουμε μαζί σας, εφόσον είστε προκατειλημμένοι με όσα νομίζετε ότι ξέρετε. Πού βρίσκονται οι άγγελοι; Τι κάνουν; Πόσο συχνά… ποιοι είναι… από πού προέρχονται;

Θα σας δώσω πληροφορίες που σε μερικούς θ’ αρέσουν και σε άλλους, όχι.

Διαβάστε επίσης: Οι Φύλακες Άγγελοι και Πως Λειτουργούν

Φυσικές επισκέψεις… Οι άγγελοι εμφανίζονται όταν χρειάζονται κι έρχονται από την κεντρική πηγή.

Συμβαίνει σε διάφορα χρονικά σημεία, τόσο γενικά για την ανθρωπότητα, όσο και ατομικά. Κάθε φορά που εμφανίζονται, είναι φαντασμαγορικό. Ούτε ένας τους δεν έχει σωματική υπόσταση. Οι Άνθρωποι αποφάσισαν πάλι πως όταν τους επισκέπτεται μια αγγελική οντότητα, για να δώσουν στην επίσκεψη κύρος και εξήγηση, πρέπει να του βάλουν δέρμα και φτερά, και να του δώσουν όνομα.

Χρωματίζουν λευκή τη φορεσιά τους [που υποδηλώνει αγνότητα], ζωγραφίζουν εικόνες τους, βάζουν φωτοστέφανο και τους αναφέρουν στην πνευματική ιστορία. Όμως, δεν έχουν τέτοια εμφάνιση. Είναι πολυδιάστατα όντα, όχι ενσώματα.

Ίσως ο Μωυσής περιέγραψε την εμφάνιση αγγέλου με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, σαν φλεγόμενη βάτο. Φωτιά η οποία δεν αναλώνεται αφ’ εαυτού, ή στροβιλιζόμενη ιριδίζουσα σφαίρα, είναι καλή περιγραφή της αγγελικής ενέργειας. Πράγματι, η φλεγόμενη βάτος ήταν ένας άγγελος.

Το δραματικό με τις αγγελικές ενέργειες είναι ότι εμφανίζονται όταν δεν το περιμένετε, σαν μπάλα ενέργειας ερχόμενης προς εσάς. Ενίοτε εμφανίζονται διαπερνώντας έναν τοίχο! Είναι ιριδίζοντες, ορισμένοι με εμφάνιση σαν φωτιά, κι έχουν μια τάση να τρομοκρατούν τον Άνθρωπο!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κάθε αναφορά στις γραφές για επίσκεψη αγγέλου, αναφέρει ότι αμέσως εκείνος λέει: «Μη φοβάσαι!»

Γιατί λοιπόν να φοβόσαστε μια όμορφη γυναίκα με άσπρη φορεσιά και φωτοστέφανο; [γέλιο του Κρύων]. Οι άγγελοι το λένε αυτό επειδή δε μοιάζουν έτσι! Αγαπητοί μου, δεν είναι εδώ για να σας τρομάξουν, αλλά μάλλον για να παρουσιαστούν με όλη τους την ομορφιά και το μεγαλείο – τόσο σπουδαίοι που μερικοί δεν μπορούν καν να τους αντικρύσουν. Είναι μεγαλοπρεπείς.

Και τώρα κάτι που δεν περιμένατε:

Είναι μια συλλογική ενέργεια. Δεν υπάρχει ατομικός άγγελος. Μπορεί να τον βλέπετε σαν έναν άγγελο, όπως βλέπετε το σώμα σας σαν μια ατομική οντότητα, αλλά δεν γνωρίζετε τη σούπα της αγγελικής δύναμης. Οι άγγελοι μιλούν με πολλές φωνές, αλλά μιλούν μέσα στο κεφάλι σας, όχι εξωτερικά σαν ηχητικές δονήσεις. Μιλούν ξεχωριστά σ’ έναν Άνθρωπο, αλλά είναι η συλλογική φωνή των πολλών, που γίνεται αντιληπτή και «ακούγεται» σαν μία.

Το επόμενο είναι ακόμη δυσκολότερο να το καταλάβετε και δεν είναι όπως σας έχουν πει. Δεν υπάρχει ιεραρχία αγγέλων. Κανείς τους δεν είναι υπεράνω άλλων, σ’ ένα σύστημα του «ποιος είναι ισχυρότερος ή επικεφαλής». Αντιθέτως, αποτελούν μέρος της σούπας του Θεού και είναι όλοι το ίδιο μεγαλοπρεπείς. Είναι εδώ με σχεδιασμό και μεταδίδουν μηνύματα για να επιταχύνουν την αγαθοεργία και την αγάπη του Θεού, εντός της ανθρωπότητας.

Μάλλον ο άγγελος που μνημονεύεται πιο πολύ είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, τον οποίον αντιλαμβάνεστε σαν υψηλότερο των υψηλών. Ωστόσο, τεχνικά ο Μιχαήλ είναι ένα γκρουπ, μια ομάδα και δεν έχει κάποια ιεραρχική θέση.

Copyright ©www.UrantiaCenter.gr / Image by Stefan Keller from Pixabay