Ανέκδοτο: Κυρία πάει σουπερμάρκετ και βλέπει έναν με 10 πακέτα χαρτί τουαλέτας στα χέρια του

Πάει μία κυρία στο σουπερμάρκετ για να ψωνίσει.Έχει ήδη στηθεί στην ουρά, έξω από αυτό, εξ αιτίας των περιοριστικών μέτρων, λόγω κορονοϊού, που επιτρέπουν να μπαίνουν οι πελάτες μέσα λίγα-λίγα άτομα. Καθώς διέσχιζε τα ράφια, βλέπει έναν τύπο που κρατάει στα χέρια του πάνω από 10 πακέτα χαρτί υγείας.

Δεν κρατιέται και τον αρχίζει στο κήρυγμα:

— Καλέ μου άνθρωπε, δε χρειάζεται όλη αυτή η υπερβολή. Δε χρειάζεται να στοκάρεις 10 πακέτα χαρτί υγείας, λες και θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου στην τουαλέτα. Μία κρίση είναι. Θα περάσει. Αυτή η υπερβολή σπέρνει τον πανικό!

— Ξέρετε… προσπαθεί να της εξηγήσει.

Αλλά εκείνη συνεχίζει:

— Αυτή η πράξη σας δείχνει έλλειψη αλληλεγγύης. Πρέπει όλοι να πάρουμε. Δεν είστε ο μοναδικός που πάτε στην τουαλέτα. Πρέπει να σκεφτείτε και τους άλλους ανθρώπους. Ειδικά τους παππούδες και τις γιαγιάδες που μένουν μόνοι τους και δεν έχουν κανέναν να τους βοηθήσει και έρχονται στο σουπερμάρκετ, καταβάλλοντας κάθε δύναμη προκειμένου να έρθουν και τι βρίσκουν; Άδεια ράφια!

Αφού τελείωσε το κήρυγμα η κυρία, ο τύπος στράφηκε και της είπε:

— Πολύ ωραία όλα αυτά! Τώρα μπορείτε να με αφήσετε να γεμίσω τα ράφια με χαρτιά υγείας, ώστε να μπορέσετε και εσείς και οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ψωνίσετε;

Image by Alexas_Fotos from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.