Ασυνήθιστοι ήχοι και φώτα στον ουρανό που “θεραπεύουν” τον πλανήτη, ακούγονται σχεδόν παντού

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020: Ασυνήθιστα φώτα που συνοδεύονται από περίεργους ήχους έχουν παρατηρηθεί σχεδόν σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες και τα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα δεν σταματούν να αναφέρονται σε αυτά. Αναφερόμαστε στους πρώτους μήνες του 2020, της πρώτης καραντίνας και των lockdowns που τέθηκαν σε εφαρμογή σε σχεδόν παγκόσμια κλίμακα από πολλά κράτη, μετά την κήρυξη του νέου ιού, ως πανδημία.

Υπάρχουν ολοένα και περισσότερα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα που αναφέρονται ή/και προειδοποιούν για την ύπαρξη παράξενων φώτων και ήχων, κυρίως, κατά την αυγή. Εκείνοι που γράφουν αυτά τα μηνύματα έρχονται να συγκρίνουν αυτούς τους ήχους με αεροπλάνα, ελικόπτερα και κάθε άλλου είδους γήινης προέλευσης ιπτάμενων οχημάτων, τα οποία θα μπορούσαν να πετούν σε πολύ χαμηλά ύψη. Συγκρίνονται, επίσης, με εκείνους τους ανεξήγητης προέλευσης που ακούγονται κατά καιρούς σε διάφορες χώρες και τους έχουν ονομάσει “Τρομπέτες της Αποκάλυψης, ή “Μουγκρητά της Γης”, ενώ έχουν και άλλα ονόματα.

Η ιδιαιτερότητα σε αυτούς τους νέους ασυνήθιστους ήχους είναι ότι αυτοί οι νέοι ήχοι ακούγονται πάντα ταυτόχρονα, σε διάφορες χώρες, όπως η Αργεντινή, η Ισπανία, η Μεγάλη Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα κατοικίδια ζώα τρελαίνονται ακούγοντας αυτούς τους νέους παράξενους ήχους ενώ οι άνθρωποι ανταλλάσσουν διάφορες απόψεις σχετικά με την προέλευση και τον σκοπό αυτών των νέων ήχων, όπως φαίνεται να περιγράφουν στα δίκτυα και σε πολλά μέσα ενημέρωσης.

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι θα μπορούσαν να οφείλονται σε δεκάδες δεκάδων τεχνητών δορυφόρων και δορυφόρους εντοπισμού πλανητών, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν επιστημονικές εξηγήσεις που δείχνουν ότι θα μπορούσαν να ήταν κάποιου είδους φυσικό φυσικό φαινόμενο.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα φωτεινά σημεία αφορούν τεχνητούς δορυφόρους SpaceX, μια συνοδεία ιδιωτικών δορυφόρων Starlink, ή ότι μπορεί να είναι πλανήτες όπως η Αφροδίτη. Γεγονός πάντως είναι ότι στη θέα των φώτων αλλά και των νέων ήχων προκαλείται σύγχυση και σε αρκετές περιπτώσεις φόβος.

Διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα καταγράφουν – πέρα από τους νέους ήχους – εντυπωσιακά φώτα στον ουρανό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα περισσότερα από τα βίντεο έχουν εκδοθεί από ανθρώπους που ζουν στην Ισπανία, οι οποίοι είναι εξαιρετικά έκπληκτοι από τα περίεργα αξιοθέατα.

Ωστόσο, όχι μόνο τα φώτα τράβηξαν την προσοχή των χρηστών που τα ανέβασαν, αλλά και οι ήχοι που καταγράφηκαν, ενώ κάποιοι φαίνεται να δονούνται σε υψηλές συχνότητες οι οποίες διαταράσσουν εκείνους που καταφέρνουν να τις αντιληφθούν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτή η κατάσταση δεν συμβαίνει μόνο στην Ισπανία ή γενικότερα μόνο στην Ευρώπη, καθώς οι κάτοικοι της Αμερικής έχουν επίσης σχολιάσει ότι ακούνε παρόμοια βουητό και θόρυβο.

Ωστόσο, υπάρχουν εκτιμήσεις, χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο, πως οι περίεργοι ήχοι που συνοδεύουν αυτά τα ασυνήθιστα φώτα στους ουρανούς σε όλο τον κόσμο είναι παρόμοιοι με εκείνους που παράγονται από το φευγαλέο μουρμουρητό που ονομάζεται The Hum: Η Συχνότητα Ήχου που Τρελαίνει Κόσμο και Ακούει Αυτό που Κανείς Άλλος Δεν Μπορεί!

Διάφορες ψευδοεπιστημονικές θεωρίες έχουν αναδυθεί προκειμένου να εξηγήσουν το περίεργο φαινόμενο ήχων και φώτων. Η πιο ασυνήθιστη η οποία ξεχωρίζει από όλες – και μάλιστα με τα περισσότερα θετικά σχόλια – είναι η παρακάτω:

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι ήχοι είναι όπως εκείνοι από “γκονγκ” που ακούγονται συγχρονισμένοι σε διάφορα μήκη και πλάτη του πλανήτη, κυρίως σε πληγέντες περιοχές από τον νέο ιό, προκειμένου να τον «θεραπεύσουν».

Ένας από εκείνους που μίλησαν για τη δυνατότητα θεραπείας μέσω ηχητικών συχνοτήτων και κυματισμών ήταν ο Royal Raymond Rife.

Ο Rife ήταν ένας εφευρέτης που ισχυρίστηκε ότι βρήκε μια θεραπεία για πολλές ασθένειες μέσω μιας μηχανής η οποία, σύμφωνα με τις θεωρίες του, δούλευε μέσω μιας επαγόμενης συχνότητας που δονείται με τον συντονισμό του εν λόγω παθογόνου παράγοντα.

Η μεγάλη ανακάλυψη του Rife ήταν ότι όλοι οι ιοί, τα βακτηρίδια, τα παράσιτα και άλλα παθογόνα είναι ευαίσθητα σε μια συγκεκριμένη συχνότητα ήχου και μπορούν να καταστραφούν με την εντατικοποίηση αυτής της συχνότητας.

Έτσι, πολλοί χρήστες και σχολιαστές, υποκύπτουν σε αυτή την ελπιδοφόρα εκτίμηση, ασχέτως αν έχει επιστημονικό υπόβαθρο ή όχι, καθώς θέλουν να πιστεύουν ότι αυτές οι πρακτικές των νέων ήχων που ακούγονται σχεδόν παντού, χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για να θεραπεύσουν την ανθρωπότητα από τη μόλυνση που προκαλείται από τον ιό.

Και, φυσικά, τους ήχους αυτούς προκαλούν συντονισμένα κάποιοι εξωγήινοι προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της θεραπείας, σύμφωνα με τις προσδοκίες χιλιάδων ανθρώπων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ακούστε τους ήχους:

EL PLANETA ESTA SIENDO CURADO POR EXTRAÑOS SONIDOS

diadrastika / Image by simisi1 from Pixabay