Μεγάλα σμήνη ΑΤΙΑ φτάνουν στη Γη σε εικόνες που καταγράφηκαν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Μεγάλα σμήνη ΑΤΙΑ φτάνουν στη Γη σε εικόνες που καταγράφηκαν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι κάμερες της NASA στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχουν, για πολλοστή φορά, καταγράψει ένα πολύ περίεργο και αινιγματικό φαινόμενο στο διάστημα. Έτσι, οι ειδικοί των UFO παραδέχονται: “Μαζικοί στόλοι UFO κατευθύνονται προς τη Γη”. Από τον Ιανουάριο του 2020, το ανεξήγητο φαινόμενο, όπως αυτό που συνέβη στις 22 Ιανουαρίου, επαναλαμβανόταν συχνότερα.

Οι εικόνες προκάλεσαν έντονη συζήτηση σχετικά με την προέλευση των περίεργων δομών που μπορούμε να παρατηρήσουμε στο βίντεο παρακάτω. Τα στοιχεία είναι εδώ και βέβαια μέχρι σήμερα, η NASA δεν έχει σχολιάσει αυτό το γεγονός.

Τα ΑΤΙΑ φαίνεται να βρίσκονταν πάντα κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ) κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών της NASA και ακούστηκαν επίσης κουβέντες από αστροναύτες που σχολίασαν κάτι για την εξωγήινη ζωή. Ίσως να αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο πειστικές ενδείξεις για την παρουσία του φαινομένου των UFO στο κοντινό χώρο της Γης και ίσως αυτό είναι ένα από τα πιο σοβαρά στοιχεία που μπορεί να βρεθεί σε ένα επίσημο βίντεο της NASA.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μετά τις διάφορες καταγραφές UFOs που καταγράφηκαν μέσω του τηλεοπτικού καναλιού NASA Streaming, οι κυνηγοί των UFOs αυτή τη φορά υποθέτουν ότι γνωρίζουν πως τεράστια σμήνη μυστηριωδών αντικειμένων και σφαίρες φωτός κατευθύνονται προς τη Γη.

Το βίντεο που καταγράφηκε από έναν ερευνητή που ονομάζεται Adams στις 22 Ιανουαρίου του 2020 είναι ένα σαφές παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η NASA προσπαθεί να κρύψει την ύπαρξη των UFOs και άλλων άγνωστων αντικειμένων στο διάστημα, διακόπτοντας τη ζωντανή εκπομπή ενώ τα UFO περνούν κοντά στον ΔΔΣ.

Κάτι σαν ένα μεγάλο σχηματισμό φωτεινών αντικειμένων που κινείται μαζί με πρασινωπές ανωμαλίες είχαν επίσης καταγραφεί την 1η Φεβρουαρίου και 2 Φεβρουαρίου του 2020, δημιουργώντας παρεμβολές στις τηλεοπτικές εκπομπές της NASA.

Αλλά για άλλη μια φορά, έχουν παρατηρηθεί πρασινωπά αντικείμενα στην εφαρμογή της άμεσης ροής από τομ ΔΔΣ, στις 13 Φεβρουαρίου 2020. Στην πραγματικότητα, ο διαστημικός σταθμός, ο οποίος την εποχή εκείνη πετούσε πάνω από τη νοτιοαμερικανική ήπειρο, ακριβώς τη Χιλή και την Αργεντινή, είδε χιλιάδες σφαιρικά αντικείμενα και άλλα άγνωστα πράσινα αντικείμενα που φαινομενικά κατευθύνονται προς την Γη.

Όπως διαφαίνεται, αυτά τα αντικείμενα δεν είναι απολύτως κομμάτια αστεροειδών ή των συντριμμιών του διαστήματος, καθώς όπως λέγεται φαίνεται να πετούν στο διάστημα διατηρώντας μια τροχιά σε μια πτήση με έναν έξυπνο τρόπο, γεγονός που παραπέμπει τους θυαώτες των UFOs να πιστεύουν πως πρόκειται για πλοηγούμενα αντικείμενα και άρα εξωγήινα διαστημόπλοια. Ωστόσο, καμία επίσημη αρχή σχετικά με αυτά τα θέματα θα επιβεβαιώνει αλλά ούτε σχολιάζει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθήστε και τα σχετικά βιντεάκια και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Massive UFO Under The International Space Station

The Massive UFOs Under The International Space Station

diadrastika.com

loading...