Έχω δει ανθρώπους στον Άρη να περπατούν, ισχυρίζεται πρώην εργαζόμενος της NASA

Έχω δει ανθρώπους στον Άρη να περπατούν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως αυτό που ακολουθεί στο άρθρο δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα. Αν ήταν θα το είχαμε μάθει στις ειδήσεις. Ο κάθε σκεπτικιστής που σέβεται τον εαυτό του θα το απορρίψει πολύ εύκολα από την στιγμή που καμία επίσημη αρχή δεν το επιβεβαιώνει και δεν υπάρχουν χειροπιαστά αποδεικτικά στοιχεία. Για όλους τους υπόλοιπους μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα πιθανότητα κλειδωμένη σε έγγραφα μυστικών υπηρεσιών που δεν έχουν ακόμα αποχαρακτηριστεί.

Έχουν εντοπιστεί τόσα πολλά παράξενα και παράδοξα, τόσες πολλές ανωμαλίες, στον γειτονικό μας πλανήτη του Ηλιακού μας Συστήματος, που οι περισσότερες μοιάζουν να είναι εξωπραγματικές σε σύγκριση με όσα πιστεύουν οι επιστήμονες με βάση τα δεδομένα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους.

Και όλα αυτά έχουν να κάνουν με τον πλανήτη Άρη, γνωστό και ως Κόκκινο Πλανήτη. Το 99% των θεμάτων που προβληματίζουν είναι οι φαινομενικές ενδείξεις που έχουν εντοπιστεί εκεί, οι οποίες υποθετικά προδίδουν ότι υπήρξε ή υπάρχει ακόμα ζωή – και, μάλιστα, ευφυής – ενδεχομένως, ευφυέστερη της Γης.

Μπορεί να είναι δύσκολο για ορισμένους να πιστεύουν σε τέτοιες πιθανότητες, όμως σε άλλους είναι πολύ φυσικό και εύκολο να στηρίζουν πάνω σε τέτοιες υποθέσεις, ολόκληρα σενάρια.

Ωστόσο, φαίνεται πως αυτές τις πιθανότητες μελετούν και, ίσως, αξιοποιούν διάφορες υπηρεσίες πληροφοριών, μυστικών και φανερών. Παραδόξως, υπάρχουν αρκετά αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που δείχνουν την πιθανή ύπαρξη ευφυούς ζωής στον Άρη, κάποτε στο παρελθόν.

Μάλιστα, πριν από αρκετό καιρό ένας πρώην υπάλληλος της NASA ισχυρίστηκε ότι είδε ανθρώπινες μορφές ντυμένες σε ειδικά κοστούμια ή στολές να περπατούν κανονικά στην επιφάνεια του Άρη.

Ενώ εργάστηκε στη NASA, στα τέλη της δεκαετίας του 70, αυτή η γυναίκα καθώς και μερικοί από τους συναδέλφους της ισχυρίζονται ότι έχουν παρατηρήσει έναν μεγάλο αριθμό από σιλουέτες ανθρώπων στην επιφάνεια του Άρη, παρακολουθώντας παράλληλα την αποστολή Viking.

Για να προστατεύσει την ταυτότητά της, η πρώην εργαζόμενη αναφέρθηκε στον εαυτό της ως «Jackie», η οποία αποκάλυψε μια απίστευτη ιστορία μιλώντας σε έναν πρώην πιλότο της CIA και ουφολόγο, τον John Lear.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η Jackie, λοιπόν, μίλησε για ανθρώπους στον κόκκινο πλανήτη σε συνέντευξη που έδωσε στη διάσημη αμερικανική ραδιοφωνική εκπομπή «Coast-to-Coast AM», όπου, ανάμεσα σε άλλα, η Jackie διαβεβαιώνει ότι η NASA είναι υπεύθυνη για την απόκρυψη της αλήθειας που αφορά τους ανθρώπους στον Άρη.

Ισχυρίστηκε ακόμα, ότι οι μελλοντικές αποστολές στον Κόκκινο Πλανήτη είναι ένα μέτωπο για αυτό που κάνουν εδώ και δεκαετίες, αφού ο αμερικανικός διαστημικός οργανισμός έχει στην κατοχή του την εξωγήινη τεχνολογία που τους επιτρέπει να διεξάγουν αυτές τις μυστικές αποστολές για πολλά χρόνια.

Στη συνέντευξη αυτή, η πρώην εργαζόμενη δήλωσε τα εξής:

“Αυτός ο παλιός δρομολογητής Βίκινγκ ήταν εν κινήσει … έπειτα είδα να φαίνονται δύο άτομα σε ένα είδος κοστουμιού … δεν ήταν τα βαριά κοστούμια που (θα έπρεπε να) φορούσαν κανονικά, αλλά έμοιαζαν σαν (να παρέχουν) ένα είδος προστασίας. Ήρθαν πάνω από τον ορίζοντα και περπατούσαν προς το Viking. … Όταν συνειδητοποιήσαμε την παράξενη ανωμαλία, οι συνάδελφοί μου κι εγώ τρέξαμε στον επάνω όροφο, αλλά έκλεισαν την πόρτα και κλείδωσαν και έβαλαν μια ειδοποίηση στην πόρτα λέγοντας ότι δεν μπορούσαμε να περάσουμε, έτσι ώστε να μην μπορούμε να παρατηρήσουμε τίποτα”.

Από την άλλη πλευρά, ο John Lear, διαβεβαιώνει ότι η NASA ήταν στον Άρη τη δεκαετία του 1960. Δηλώνει επίσης ότι «τα κοστούμια δεν είναι απαραίτητα, αφού οι άνθρωποι μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να αναπνέουν την ατμόσφαιρα χαμηλού οξυγόνου του κόκκινου πλανήτη».

Επιπλέον, ορισμένοι ερευνητές είναι πεπεισμένοι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες παγκόσμιες δυνάμεις ταξιδεύουν στο διάστημα. Αυτά τα έθνη που έχουν διαστημικούς στόλους, έχουν δημιουργήσει ένα είδος ολογραφικής ασπίδας γύρω από τη Σελήνη για να μην επιτρέψουν σε κανέναν να δει τι είναι κρυμμένο στο διάστημα.

Άραγε, μπορεί να είναι αλήθειες όλα αυτά ή πρόκειται για μία παραπλανητική θεωρία συνωμοσίας που απλά το μόνο που κάνει είναι μας προσφέρει μία συναρπαστική νότα στη ζωή μας, αλλά χωρίς κάποιο ουσιαστικό υπόβαθρο και αλήθεια;

diadrastika.com

AMP code