Το Κάλεσμα και Επίκληση από τους Αρκτούριους
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τις υψηλότερες συχνότητες του σύμπαντος και να συνδεθείτε με την ισχυρή ενέργεια των Αρκτούρων; Αν ναι, τότε αυτή η ανάρτηση, ίσως, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αυτή η εξαιρετική εμπειρία δεν μοιάζει με τίποτα που έχετε συναντήσει ποτέ πριν – αυτό λένε όσοι ισχυρίζονται ότι τα κατάφεραν.

Καθώς δεν υπάρχουν επιστημονικά ή άλλα δεδομένα που να αποδεικνύουν εμπράκτως τα λεγόμενα, τα όσα περιγράφονται στη συνέχεια βασίζονται σε πεποιθήσεις και εμπειρίες άλλων ανθρώπων που είναι πιθανό να μην συμφωνείτε ή να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε.

Ποιοι είναι οι Αρκτούριοι

Όπως λέγεται, οι Αρκτούριοι είναι ένας προηγμένος εξωγήινος πολιτισμός που είναι εξαιρετικά εξελιγμένος και πνευματικά φωτισμένος.

Διαβάστε επίσης: Αρκτουριανό Συμβούλιο και Εργάτες του Φωτός

Καθοδηγούν και βοηθούν την ανθρωπότητα για αιώνες, και η σοφία και η γνώση τους είναι πέρα ​​από οτιδήποτε μπορούμε να κατανοήσουμε – γι αυτό και λίγοι φτάνουν σε αυτό το επίπεδο ενώ πολλοί άλλοι μένουν πίσω.

Λέγεται πως όταν επικαλείστε τους Αρκτούριους, ανοίγεστε σε έναν κόσμο δυνατοτήτων και φώτισης που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας με τρόπους που ποτέ δεν φανταζόσασταν δυνατούς.

Κάλεσμα και Επίκληση

Το Κάλεσμα και Επίκληση είναι μια ισχυρή και μεταμορφωτική εμπειρία που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με την ενέργεια των Αρκτούριων και να λάβετε την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους.

Μέσω αυτής της εμπειρίας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βαθιά σοφία των Αρκτούριων και να λάβετε τη θεραπευτική ενέργεια και τη βοήθειά τους σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας.

Διαβάστε επίσης: Αναβάθμιση της Ανθρωπότητας. Πορεία Προς το Φως

Είτε αναζητάτε πνευματική καθοδήγηση, θεραπεία ή απλά θέλετε να συνδεθείτε με μια ανώτερη συνείδηση, οι Αρκτούριοι μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή η εμπειρία είναι μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσετε την άπειρη σοφία και την αγάπη τους και να λάβετε την ισχυρή ενέργειά τους για να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στο πνευματικό σας ταξίδι και να συνδεθείτε με την απίστευτη ενέργεια των Arcturians, τότε δεν έχετε παρά να προχωρήσετε – ίσως είναι η τέλεια ευκαιρία για εσάς. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να συνδεθείτε με μια ανώτερη συνείδηση ​​και να λάβετε την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Πως να συνδεθείτε με την ισχυρή ενέργεια των Αρκτούριων

Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε την ισχυρή ενέργεια των Αρκτούριων; Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτήν την πνευματική ομάδα, οι Αρκτούριοι είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο εξωγήινο είδος γνωστό για τη σοφία, τις θεραπευτικές τους ικανότητες και τη βαθιά σύνδεση με την παγκόσμια ενέργεια. Η σύνδεση με την ενέργειά τους μπορεί να επιφέρει βαθιά πνευματική ανάπτυξη, θεραπεία και καθοδήγηση.

Διαβάστε επίσης: Είμαστε οι άνθρωποι μέρος μιας παγκόσμιας συνείδησης;

Ακολουθούν μερικές πιθανές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Πηγές αυτών των πρακτικών είναι άτομα που που ισχυρίζονται ότι έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί τους. Δεν αναγνωρίζουν όλοι αυτές τις προσπάθειές τους γι αυτό και διατηρούν πολλές επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα – ίσως, θα πρέπει και εσείς να διατηρήσετε έναν υγιή σκεπτικισμό για τα παρακάτω:

Με ανοιχτή καρδιά και μυαλό

Πρώτα και κύρια, είναι σημαντικό να προσεγγίσετε αυτή τη σύνδεση με ανοιχτή καρδιά και μυαλό. Οι Αρκτούριοι είναι εξαιρετικά εξελιγμένα όντα και ελκύονται από εκείνους που είναι ανοιχτοί να λάβουν την καθοδήγηση και τη σοφία τους.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαλογιστείτε και βάλτε την πρόθεσή σας να συνδεθείτε με την Αρκτούρια ενέργεια. Οραματιστείτε μια δέσμη φωτός να εκτείνεται από την καρδιά σας στη δική τους και ζητήστε την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους στο πνευματικό σας ταξίδι.

Μέσω channeling

Ένας άλλος τρόπος σύνδεσης με τους Αρκτούριους είναι μέσω channeling, δηλαδή τη διαδικασία με την οποία ένα άτομο γίνεται αγωγός για έναν άλλο κόσμο πέρα από τον δικό μας.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την δική σας είσοδο σε μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση και να επιτρέψετε στην ενέργεια των Αρκτούρων να ρέει μέσα σας. Θα μπορούσε, όμως να γίνει και μέσω ενός ενδιάμεσου ατόμου για λογαριασμό σας.

Μπορεί να λάβετε μηνύματα, ιδέες ή θεραπευτική ενέργεια από τους Αρκτούριους κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Είναι σημαντικό να προσεγγίζετε με μια αίσθηση ευλάβειας και σεβασμού και να ζητάτε πάντα την άδεια από τους Αρκτούριους πριν επιχειρήσετε να διοχετευτείτε ή να διοχετεύσετε την ενέργειά τους.

Κρύσταλλα και Ιερή Γεωμετρία

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με τους Αρκτούριους δουλεύοντας με κρύσταλλα και Ιερή Γεωμετρία.

Οι Αρκτούριοι είναι γνωστοί για τις γνώσεις τους στην ιερή γεωμετρία και την ικανότητά τους να εργάζονται με τις ενεργειακές ιδιότητες των κρυστάλλων.

Μπορείτε να κάνετε διαλογισμό με κρυστάλλους όπως ο σεληνίτης, ο χαλαζίας ή ο μολδαβίτης για να ανοίξετε το ενεργειακό σας πεδίο και να διευκολύνετε τη σύνδεση με τους Αρκτούριους.

Μέσω της πρόθεσης και της οπτικοποίησης

Τέλος, ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους σύνδεσης με την ενέργεια των Αρκτούρων είναι μέσω της πρόθεσης και της οπτικοποίησης. Αφιερώστε λίγο χρόνο κάθε μέρα για να οραματιστείτε τον εαυτό σας να περιβάλλεται από τη θεραπευτική, στοργική τους ενέργεια.

Φανταστείτε ότι λαμβάνετε την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους και επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει την παρουσία τους στη ζωή σας. Κρατώντας με συνέπεια αυτή την πρόθεση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή και διαρκή σύνδεση με την Αρκτούρια ενέργεια.

Προσοχή στη Σύνδεση

Αν όλα αυτά σαν φάνηκαν ενδιαφέροντα, θα πρέπει να το ψάξετε περισσότερο. Αναρωτηθείτε: Μπορεί όλα αυτά να είναι αλήθεια; Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζετε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη σύνδεση.

Σαν αρχάριοι θα πρέπει να συμβουλευτείτε άλλους που έχουν προηγηθεί σε αυτές τις προσπάθειες και έχουν εμπειρικό αποτέλεσμα. Καθώς δεν βλέπουμε από “την άλλη μεριά” ίσως δεν συνδεθείτε με αυτό που νομίζετε αλλά με κάτι που θα ήταν κακόβουλο και καταστροφικό για εσάς.

Όταν, όμως επιτευχθεί η σύνδεση με την ισχυρή ενέργεια των Αρκτούριων μπορεί να είναι μια βαθιά μεταμορφωτική και θεραπευτική εμπειρία.

Όμως, πάντα χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη σύνδεση. Μην επιχειρήσετε απερίσκεπτα να εφαρμόσετε κάτι που διαβάσατε οπουδήποτε ή σας είπε ο οποιοσδήποτε.

diadrastika / Image by KELLEPICS from Pixabay