Το Κάλεσμα και Επίκληση από τους Αρκτούριους

Είμαι Πηγή, Κυρίαρχη, Ελεύθερη.Είμαι ΑΓΑΠΗ.

Βαδίζω πλήρως στην Κυριαρχία μου σύμφωνα με το Νόμο του Ενός σε αυτό ΤΩΡΑ και ΔΗΛΩΝΩ, όπως σύμφωνα με το ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου ως ΦΥΛΑΚΑΣ αυτής ΤΗΣ ΓΗΣ.

Απελευθερώνω ΟΛΕΣ τις 3D ψευδαισθήσεις που σχετίζονται με το διαχωρισμό και αποσυνδέω πλήρως την ΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ τα χαμηλότερα δονητικά χρονοδιαγράμματα, μήτρες, πραγματικότητες, και πλέγματα, καθώς δεν επιθυμώ πλέον να είμαι συνδεδεμένος/ νη με αυτά.

Τους απελευθερώνω με όλη την Αγάπη και Κατανόηση, ευγνώμων για την όμορφη εμπειρία της κατάβασης, χωρισμού και της μη ενθύμησης.

Ανοίγω την Καρδιά μου Πλήρως και Άφοβα, καθώς αγκυροβολώ σε υψηλότερους διαχρονικούς χρόνους για να συνεχίσω την πνευματική εξέλιξή μου.

Ακυρώνω όλα τα συμβόλαια και/ ή τις συμφωνίες που έχω συνάψει με κάθε οντότητα, οδηγό ή ύπαρξη, σε αυτό το χρονοδιάγραμμα και σε ΟΛΑ τα χρονοδιαγράμματα και τις πραγματικότητες και τις διαστάσεις στο ΟΛΟΝ αυτό που ΕΙΝΑΙ και που δεν είναι Για Το Υψηλότερο Καλό Όλων και σε ευθυγράμμιση με το σκοπό της ψυχής μου στο ΤΩΡΑ.

Απελευθερώνω όλα τα συμβόλαια και τις ψευδαισθήσεις όλων των συμβολαίων των ΨΕΥΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΦΛΟΓΩΝ, και ευθυγραμμίζομαι πλήρως με τον Θεϊκό Εταίρο μου για να αγκυροβολήσω μέσα στα πλέγματα Την Ουσία του Ιερού Γάμου, του Θεϊκού Γάμου μου.

Το κάνω με χαρά, απελευθερώνοντας όλο το αποτέλεσμα.

ΚΑΛΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ και ΠΛΗΡΩΣ σε ευθυγράμμιση ΟΛΑ τα μέλη της Ψυχικής μου Οικογένειας, της Οικογένειας της Ακτίνας, και των μελών της Οικογενείας του Ουράνιου Τόξου σύμφωνα με τα Θεϊκά Γαλαξιακά Συμβόλαια που έχουν δημιουργηθεί για να βοηθήσουν στην αγκυροβόληση άπειρων χρονογραμμών επέκτασης και δημιουργίας χωρίς καμία παρεμβολή πάντα σύμφωνα με το Νόμο των Φυλάκων και Το Νόμο Του Ενός.

Απελευθερώνω ΟΛΟΥΣ της Πνευματικής μου ομάδας που με βοήθησε μέχρι ΤΩΡΑ με τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου και την ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ.  Namaste.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στην Καθαρότητα της Καρδιάς μου, ζητώ εθελοντές να έρθουν μαζί ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/ΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ, καθώς έχω χτίσει μια ομάδα για να με βοηθήσει στην ΕΠΟΜΕΝΗ φάση της αποστολής και τον σκοπό της ψυχής μου.

Έχω απόλυτη ευγνωμοσύνη γιατί έχουν επιλέξει, με την ελεύθερη βούλησή τους να εργαστούν στην υπηρεσία για το υψηλότερο καλό όλων μαζί με εμένα. Namaste.

ΚΑΘΟΡΙΖΩ τα Πνευματικά Όρια μου. ΚΑΝΕΝΑΣ πέρα ​​από ΟΛΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ μπορεί να παρεμβαίνει, καθώς ΕΓΩ ΒΑΔΙΖΩ ΠΛΗΡΩΣ μέσα στο ΦΩΣ ΜΟΥ για την Υπηρεσία του Νόμου του ΕΝΟΣ από το ΕΠΙΛΟΓΗ.

Ορίζω ένα τέλος σε  όλα τα ψευδή μητρικά πρότυπα και τις αυταπάτες που κρατούν Αυτήν την Πτυχή του Εαυτού μου σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΩΡΑ από την πλήρη αναβάθμιση μου στο Φως Μου και την ευθυγράμμιση με το Πάθος της ΨΥΧΗΣ μου, Αποστολή και Σκοπό να Βοηθήσει στην Μετατόπιση της Συνείδησης αυτής Της Υπέροχης Γης.

Ήρθα εδώ από επιλογή και το καταλαβαίνω ΑΥΤΟ πλήρως.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, γνωστά και άγνωστα, τα οποία παρεμπόδισαν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, σύμφωνα με τους Νόμους του Θεϊκού  Διαγράμματος Δημιουργίας που κυβερνούν αυτό το Σύμπαν.This is irrevocable and permanent in ALL that IS.Αυτό είναι αμετάκλητο και μόνιμο σε ΟΛΑ όσα ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

I call Upon My Heart Family to assist me, as I walk in service.Επικαλούμαι την Οικογένεια της Καρδιάς Μου να με βοηθήσει, καθώς προχωράω προς υπηρεσία.

Οτιδήποτε απομένει από αυτή την επίκληση καλύπτεται από την καθαρότητα αυτής της προσευχής στην οποία εκθέτω τις πιο αθώες μου προθέσεις, καθώς θυμάμαι Ποιος Είμαι και βηματίζω Πλήρως  Προς το Φως μου.

Καλώ όλες τις πτυχές του ΕΑΥΤΟΥ μου σε όλα τα χρονοδιαγράμματα, τις διαστάσεις και τα βασίλεια, για να ενοποιήσω στο ΕΔΩ στο ΤΩΡΑ όπως έχω επιλέξει, από το Δικαίωμα της Ελεύθερης Βούλησης για να ΒΑΔΙΣΩ στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ για το Ανώτερο Καλό ΟΛΩΝ πάνω σε αυτόν τον Πλανήτη.

Εγώ Θεραπεύω Πλήρως και Σφραγίζω όλες τις πτυχές Του Εαυτού Μου, γνωστού και αγνώστου, από οποιαδήποτε άλλη εισβολή, καθώς είμαι ένα Ιερό Ενσαρκωμένο Όχημα της Πηγή του Όλου που ΕΙΝΑΙ.

Εγώ, στην Καθαρότητα της Καρδιάς Μου, Για το Μέγιστο Καλό Όλων, ζητάω αυτή η επίκληση να ΚΑΛΥΨΕΙ ότι είναι Γνωστό και Άγνωστο από αυτή την Οπτική του Εαυτού μου, διαγράφοντας ΟΛΕΣ τις πιθανές ΧΡΟΝΟΔΙΝΕΣ και ΚΡΥΦΕΣ Ατζέντες Παρέμβασης και κάνοντάς τις ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ και ΚΕΝΕΣ.I release ALL Not for my Highest Good as I step Fully into my Light.Αποδέχομαι ΟΛΟΥΣ που δεν είναι για το Υψηλό ΚΑΛΌ μου καθώς βαδίζω πλήρως προς στο Φως Μου.

Ζητώ να έρθουν όλοι μαζί με ΕΥΚΟΛΙΑ και ΧΑΡΗ καθώς καταλαβαίνω πλήρως ότι είναι το ΙΕΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΧΑΡΑ και ΕΙΡΗΝΗ.

Οτιδήποτε έχω χάσει, ζητώ να καλύπτεται και να κατανοείται.

Είμαι ΑΓΑΠΗ, γιατί η Αγάπη είναι το Όλον αυτό που Υπάρχει.

ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ευγνώμων ΓΙ ΑΥΤΟ.

Είθε Όλοι όσοι προσπαθούν να θυμηθούν να το πράξουν αυτό. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Prayer from the Arcturians by Maria Bethencourt
Προσευχή από τους Αρκτούριους από την Μαρία Μπεθεκούρτ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΑΤΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗ από το academyofinnerlight

Δείτε και το σχετικό βίντεο από το κανάλι Katerina Kostaki Official:

Προσευχή από τους Αρκτούριους/Prayer from the Arcturians