Μήνυμα του 9Δ Αρκτουριανού Συμβουλίου προς τους Εργάτες του Φωτός

Απόδοση Σπύρος Μακρής

Γεια σας. Είμαστε από το Συμβούλιο του Αρκτούρου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε με όλους εσάς.

Έχουμε ένα τεράστιο σεβασμό για την ανθρωπότητα και γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχουν πολλά όντα όπως εμείς σε όλο τον γαλαξία που μοιράζονται το σεβασμό για όλους εσάς και αυτό που έχετε επιλέξει να κάνετε.

Όταν σας βλέπουμε θλιμμένους από την γενικότερη συμπεριφορά της ανθρώπινης φυλής, γνωρίζουμε ότι το συναίσθημα προέρχεται από ένα μέρος μέσα σας το οποίο γνωρίζει ότι μπορείτε να είστε πολύ καλύτεροι σαν φυλή. Μπορείτε να είστε πιο αγαπητοί, πιο συμπονετικοί, πιο κατανοητοί, πιο χρήσιμοι μεταξύ σας και σίγουρα μπορείτε να είστε πιο ευγενικοί.

Ωστόσο, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη πόσο μακριά έχει ήδη φτάσει η ανθρωπότητα. Είστε αρκετά προχωρημένοι για να έχετε έρθει ως αυτό το σημείο του ταξιδιού σας στην εξέλιξη.

Οι Εργάτες του Φωτός, επιλέξατε ένα μονοπάτι για τους εαυτούς σας, που σας “αναγκάζει” να αντιμετωπίσετε συναισθήματα και πτυχές του εαυτού σας που ποτέ δεν θα επιλέγατε να αντιμετωπίσετε ή να αναγνωρίσετε από την εγωιστική σας προοπτική. Αλλά εσείς το κάνετε, προσφέροντας έργο στον εαυτό σας.

Θα μπορούσατε να έχετε επιλέξει άλλα, ευκολότερα μονοπάτια προς την ανάληψη, αλλά προτιμήσατε το πραγματικά σκληρό και δύσκολο μονοπάτι, μαζί με όλες τις πολύ δύσκολες προκλήσεις επειδή, ακριβώς, θέλετε να ζήσετε μεγαλύτερη ανάπτυξη και εξέλιξη.

Όλοι πλέον γνωρίζετε το ποιοι είστε κι έτσι, τίποτα δεν είναι πλέον κρυμμένο. Γνωρίζετε όλο και περισσότερα. Έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που σας κάνουν να κοιτάτε πολύ μακρυά και βαθιά μέσα σας, στις πιο σκοτεινές γωνιές σας. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε κριτική στον εαυτό σας ή σε οποιονδήποτε άλλον.

Αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερη συμπόνια, περισσότερη κατανόηση, περισσότερη αγάπη άνευ όρων και σίγουρα περισσότερη συγχώρεση, και όσοι από εσάς είστε πραγματικά ξυπνητοί, το συνειδητοποιείτε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είστε αυτοί που μιλάμε. Είστε αυτοί που κρατάτε τη φλόγα εκεί στη Γη, αναμμένη, διατηρώντας το φως ενεργοποιημένο μπροστά σε όλο το σκοτάδι. Εκείνο που πραγματικά πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι να κρατάτε το φως και να το μεταδίδετε σε όσους επιθυμούν να το λάβουν – οι υπόλοιποι έχουν κάνει τις επιλογές τους.

Επίσης, θα θέλαμε να σας δούμε να αναγνωρίσετε ακόμα περισσότερο τους εαυτούς σας με τους τρόπους που κάνουμε κι εμείς και οι άλλοι σε όλο τον γαλαξία.

Είμαστε το Αρκτουριανό Συμβούλιο και απολαμβάνουμε τη σύνδεση μαζί σας.

diadrastika μέσω galacticconnection.com / Image by FelixMittermeier from Pixabay