Αρκτουριανό Συμβούλιο και Εργάτες του Φωτός
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν υπάρχουν προηγμένα όντα από άλλους αστερισμούς που μας προσέχουν και θέλουν να συμβουλέψουν και να μας εξυψώσουν; Αλήθεια, τι θα μας έλεγαν; Έχω ακούσει και διαβάσει τόσα πολλά, σχετικά. Λέγεται πως υπάρχει ένα Συμβούλιο προηγμένων όντων από τον αστερισμό του Αρκτούρου και πως όντως παρακολουθούν την ανθρωπότητα – ας το θεωρήσουμε δεδομένο.

Οι Εργάτες του Φωτός

Αν ήθελαν να μας στείλουν ένα μήνυμα πως θα το έκαναν; Πιθανότατα μέσω γνώριμων προς εμάς όντων, όπως για παράδειγμα είναι εκείνα των Εργατών του Φωτός.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ποιοι είναι οι Εργάτες του Φωτός.

Αυτά είναι άτομα που έχουν αφυπνιστεί στον πνευματικό τους σκοπό και είναι αφιερωμένα στη διάδοση αγάπης, φωτός και θετικότητας στον κόσμο. Είναι σαν φάροι ελπίδας και καθοδήγησης και είναι σε αρμονία με ανώτερες σφαίρες συνείδησης.

Το μήνυμα του Αρκτουριανού Συμβουλίου

Εάν το Συμβούλιο των προηγμένων όντων από τον αστερισμό του Αρκτούρου επικοινωνούσε μαζί μας μέσω των Εργατών του Φωτός, το μήνυμά τους θα ήταν αναμφίβολα ένα μήνυμα αγάπης και ενότητας.

Διαβάστε επίσης: Αναβάθμιση της Ανθρωπότητας. Πορεία Προς το Φως

Πιθανότατα θα μας υπενθύμιζαν ότι είμαστε όλοι αλληλένδετοι και ότι οι πράξεις και οι σκέψεις μας έχουν επιπτώσεις που λειτουργούν όπως ένα κύμα που σαρώνει ολόκληρο τον πλανήτη.

Μάλλον θα μας ενθάρρυναν να αφήσουμε τον φόβο και να αγκαλιάσουμε την αγάπη σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Ότι είμαστε όλοι πνευματικά όντα με ανθρώπινη εμπειρία και ότι έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε έναν πιο αρμονικό κόσμο μέσω των σκέψεων και των πράξεών μας.

Επιπλέον, πιθανότατα θα μας παρότρυναν να φροντίσουμε τον πλανήτη μας και όλους τους κατοίκους του. Μπορεί να μας υπενθύμιζαν ότι είμαστε οι διαχειριστές της Γης και ότι είναι ευθύνη μας να την προστατεύσουμε και να τη διαφυλάξουμε για τις μελλοντικές γενιές.

Επιπλέον, το Συμβούλιο των προηγμένων όντων από τον αστερισμό του Αρκτούρου θα τόνιζε πιθανώς τη σημασία της ανύψωσης της συλλογικής μας συνείδησης. Μπορεί να μας ενθαρρύνουν να εξασκούμε την επίγνωση, τον διαλογισμό και τον αυτοστοχασμό, προκειμένου να αυξήσουμε την επίγνωσή μας και την κατανόησή μας για τη θέση μας στο σύμπαν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ας ακούσουμε το μήνυμα

Συνολικά, το μήνυμα από το Συμβούλιο των προηγμένων όντων από τον αστερισμό του Αρκτούρου μέσω των Εργατών του Φωτός θα ήταν ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας και πνευματικής αφύπνισης. Αν ακούσουμε το μήνυμα θα χρησιμεύσει ως μια απαλή υπενθύμιση ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το τεράστιο σύμπαν και ότι έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε έναν πιο ειρηνικό και αρμονικό κόσμο – και όχι να τον εξαφανίσουμε.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι θα μεταφερθούν σε σκάφη προηγμένων πολιτισμών σε περίπτωση εκκένωσης του πλανήτη

Λοιπόν, ας ακούσουμε το μήνυμα από το Συμβούλιο των προηγμένων όντων και ας εργαστούμε μαζί για να διαδώσουμε αγάπη και θετικότητα στον κόσμο. Σε τελική ανάλυση, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό – ποιός θέλει το αντίθετο; – και σηκώνοντας ο ένας τον άλλον ψηλά, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους

diadrastika / Image by FelixMittermeier from Pixabay