Πώς να απαντήσουμε στο κάλεσμα. 3 τρόποι να θυμηθούμε γιατί η ψυχή μας διάλεξε τον τρόπο ζωής που κάνουμε

Πως θα αναγνωρίσετε και θα απαντήσετε στο κάλεσμα; Πως θα ανακαλύψετε γιατί η ψυχή σας διάλεξε αυτό τον τρόπο ζωής; Είναι απλό: πρέπει να καταλάβετε πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

“Ήρθατε εδώ με κάποιο σκοπό. Είστε μέρος της παγκόσμιας συνείδησης και δεν υπάρχουν ατυχήματα όσο αναφορά αυτό. Στην πραγματική σας ουσία- όχι στον ψεύτικο εαυτό, όχι στον εγωισμό που είναι μέρος σας, αλλά στην πραγματική ουσία αυτού που είστε- είστε απέραντοι και έχετε κάτι το πολύ βαθύ να ολοκληρώσετε για όσο θα είστε εδώ. Αλλιώς δε θα ήσασταν.

Βρείτε το. Δώστε προσοχή σε αυτό. Ακούστε το κάλεσμα. Βρείτε τα στοιχεία, τις υποδείξεις. Δείτε τις ευθυγραμμίσεις οποιεσδήποτε και αν είναι, ανεξάρτητα από το πόσο παράλογες ή παράξενες και να φαίνονται στους υπόλοιπους… αν έχετε κάποιο κάλεσμα εσωτερικά που να λέει πως υπάρχει και κάτι άλλο, μην το αγνοήσετε. Μην πεθάνετε με την μουσική μέσα σας. Μην πεθάνετε με το πεπρωμένο σας ανεκπλήρωτο. Μην πεθάνετε με την αίσθηση πως η ζωή σας πήγε λάθος. Μην αφήσετε να σας συμβεί αυτό. – Wayne Dyer

Πριν από την γέννηση, όπως ένας ζωγράφος επιλέγει ποια χρώματα θα μπουν στον κενό καμβά, οι ψυχές μας επιλέγονται σαν σύνολο χρωμάτων να δουλέψουν με τους καθορισμένους γονείς μας, την εθνικότητα, την χώρα γέννησης, κτλ. Επίσης, επιλέγουμε έναν αριθμό από πιθανά μονοπάτια που θα μας επιτρέψουν να βιώσουμε ορισμένες πτυχές της ύπαρξης μας.

Για παράδειγμα, αν το κουράγιο δεν είναι από τις πτυχές του εαυτού μας που επιθυμούμε να βιώσουμε θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με άλλες ψυχές στον φυσικό κόσμο σε συνθήκες που θα προέκυπταν στην ζωή μας στις οποίες θα πρέπει να επικαλεστούμε το θάρρος μέσα μας. Παρομοίως, επιλέγουμε μια συγκεκριμένη αποστολή, ή ένα κάλεσμα το οποίο μας επιτρέπει να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες μας σε αυτό το επίπεδο ζωής που ονομάζεται γη.

Προκειμένου να προχωρήσουμε πλήρως στο κάλεσμα με δύναμη και συνείδηση, πρέπει να επιλέξουμε να ξεχάσουμε την γέννηση, έτσι ώστε μετά από χρόνια και δεκαετίες και για κάποιους, μια ζωή αναζήτησης της ψυχής να φτάσουμε σε ένα σημείο στην ζωή μας που θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση να θυμηθούμε ποιοι πραγματικά είμαστε και σκόπιμα να καλέσουμε αυτό που μας δίνει την περισσότερη χαρά.

Προσωπικά, βλέπω τα πολλά χρόνια επίπονης αναζήτησης σαν τίποτα άλλο παρά από μια ιεροτελεστία διέλευσης με σχετικές εμπειρίες και θεϊκές συνθήκες που μας προετοιμάζουν πλήρως για να γίνουμε αυτοί που προοριζόμασταν να γίνουμε. Το δεύτερο που επανασυνδεόμαστε με το κάλεσμα της ψυχής, είναι το σύμπαν που καταγράφει την σοβαρότητα μας και συνειδητοποιούμε πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί στον δρόμο μας.

Αυτή τη στιγμή, όλοι οι φόβοι και τα εμπόδια αρχίζουν να ξεθωριάζουν και το μονοπάτι αποκαλύπτεται μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή θα μετακινήσουμε βουνά και θα διασχίσουμε ωκεανούς έτσι ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε ένα με την υψηλότερη πρόθεση μας και να δεσμευτούμε στην θεία αποστολή μας. Αυτή τη στιγμή, το σώμα, το μυαλό και η ψυχή μας ευθυγραμμίζονται με ένα μοναδικό σκοπό- να βιώσουμε τον εαυτό μας ως τη δική μας μεγαλοπρεπή δημιουργία σε αυτή τη ζωή.

Είναι αρκετά αστείο πως μόλις θυμηθούμε την αποστολή μας, συχνά συνειδητοποιούμε πως έχει πολύ λίγη σχέση με εμάς και όλα όσα συμβαίνουν με τους άλλους. Είναι μια αποστολή που μας επιτρέπει να εξυπηρετήσουμε την ανθρωπότητα και να φωτίσουμε τα μονοπάτια άλλων μέσω της εξυπηρέτησης, της θεραπείας, της έμπνευσης, της διδασκαλίας και της ενδυνάμωσης.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δεν είναι σύμπτωση πως για πολλούς ώστε να θυμηθούν αυτή την αποστολή, πρέπει πρώτα να βιώσουν τον πόνο και την αναταραχή στην ζωή έτσι ώστε αργότερα όχι μόνο να αποφασίσουν να υπερβούν αυτό που τους περιορίζει αλλά και να χρησιμοποιήσουν το ταξίδι της ζωής σαν εργαλείο ώστε να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο.

Να γνωρίζετε πως οπουδήποτε και αν είστε στην ζωή σας είναι ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είστε. Δεν είστε δεμένοι με καμιά μοίρα και έχετε την δύναμη να αλλάξετε και να δημιουργήσετε οτιδήποτε στην ζωή σας. Η ελπίδα μου είναι πως με το να μοιραστώ τις 3 ακόλουθες υπενθυμίσεις που είναι ενσωματωμένες στο προσχέδιο της ψυχής σας θα αρχίσετε να εκδηλώνετε το κάλεσμα σας.

Προσδιορίστε την υψηλότερη χαρά σας

Ως ενεργειακά όντα, εμείς οι ίδιοι είμαστε κυριολεκτικά τα δημιουργικά εργαλεία με τα οποία γεννηθήκαμε και το συναίσθημα μας είναι η ακριβής γραμμή επικοινωνίας με την ψυχή μας, ή τον υψηλότερο μας εαυτό. Οποιαδήποτε στιγμή οι σκέψεις, τα λόγια και οι πράξεις μας ευθυγραμμίζονται με την όραση της ψυχής, το ξέρουμε κατευθείαν με τον τρόπο που νιώθουμε που αναγνωρίζεται συνήθως ως αρμονία, εσωτερική γαλήνη, χαρά, ευγνωμοσύνη και αγάπη.

Όταν νιώθουμε καλά, η δόνηση μας γίνεται κατευθείαν υψηλότερη κάτι το οποίο εύκολα οδηγεί σε εμπνευσμένες πράξεις, και με το να δεσμεύουμε τον εαυτό μας σε αυτές τις πράξεις οδηγεί σε περισσότερη χαρά που επεκτείνει το αναπαραγωγικό έδαφος της πράξης. Όσο πιο κοντά ερχόμαστε με το συστατικό του να “νιώθουμε καλά” μέσα στον εαυτό μας και να το ακούμε, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εμάς να καθορίσουμε την αποστολή μας στην ζωή.

Για τον περισσότερο καιρό, δεν είχα κανένα στοιχείο για το ποιο θα ήταν το κάλεσμα μου και πέρασα το περισσότερο του χρόνου μου με παράπονα ευχόμενη να μπορούσα να κάνω κάτι άλλο με την ζωή μου διατηρώντας την πεποίθηση πως μια δουλειά και ένα έρωτας είναι αποκλειστικά αμοιβαία. Είχα αρκετούς έρωτες και μόλις ένιωσα μιζέρια στην δουλειά μου επιδόθηκα σε δραστηριότητες που μου άρεσαν κάθε φορά που είχα ελεύθερο χρόνο. Όντας πνευματικός αναζητητής από τη γέννηση, ένα από τα πάθη μου ήταν η εναλλακτική θεραπεία. Για πολλά χρόνια, άκουγα και διάβαζα για το Reiki και υπήρχε πάντα μια μικρή φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού μου που ψιθύριζε “ πήγαινε σε ένα μάθημα Reiki.“ Όπως πολλοί, έκανα στην άκρη τη φωνή με όσες περισσότερες δικαιολογίες μπορούσα να βρω αλλά τελικά η φωνή έγινε τόσο επίμονη οπότε αποφάσισα να το κάνω.

Σαν κάποια που είναι επίσης παθιασμένη με το να κάνει δέουσα επιμέλεια σε ότι και αν άρχιζα, αφιέρωσα ώρες ψάχνοντας για έναν έμπειρο δάσκαλο. Ήδη είχα γραφτεί σε μάθημα αλλού, όταν το πρώτο όνομα δάσκαλου Reiki που εμφανίστηκε στην αναζήτηση μου και για λόγους άγνωστους για εμένα εκείνη τη στιγμή το πήρα απόφαση τελευταία στιγμή και γράφτηκα σε αυτό το μάθημα.

Μέσα σε 2 μέρες προπόνησης, γνώρισα κάποιον που γίναμε φίλοι. Στα χρόνια αργότερα, μοιραζόμαστε ένα χώρο γραφείου στον οποίο κάνουμε θεραπευτική δουλειά στο Midtown Manhattan. Μέσα στον ίδιο χρόνο αργότερα της αρχικής εκπαίδευσης ο ίδιος φίλος με σύστησε σε έναν άλλον δάσκαλο Reiki ο οποίος είναι ο λόγος που τελικά έγινα προπονήτρια ανάκαμψης και ευεξίας σαν ένας δάσκαλος Reiki. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κάθε φορά που καθοδηγούμουν από την έμπνευση η ζωή με αντάμειβε με περισσότερους ανθρώπους, γεγονότα και καταστάσεις που με βοήθησαν να θυμηθώ την πραγματική μου ουσία και να εκπληρώσω την αποστολή μου.

Μην απελπιστείτε αν δε θυμηθείτε τον λόγο για τον οποίο είστε εδώ. Το μοναδικό σας καθήκον σε αυτή τη ζωή είναι να ακολουθείτε την υψηλότερη χαρά σας. Πιστέψτε με, είναι πολύ περισσότερο από μια κλισέ γραμμή που χρησιμοποιούμε ως αυτοκόλλητο προφυλακτήρα.

Μόλις ακολουθήσουμε την πρώτη εμπνευσμένη μας ιδέα, στέλνουμε έξω την ενέργεια με την πρόθεση του “είμαι η υψηλότερη μου χαρά αυτή τη δεδομένη στιγμή” στο σύμπαν το οποίο αργά εκτείνεται και μεγεθύνεται καθώς γινόμαστε πιο εξοικειωμένοι στο να τραγουδήσουμε το τραγούδι της καρδιάς μας. Αυτό που ξεκίνησε ως σπόρος του δίνονται περισσότερες ευκαιρίες να μεγαλώσει και να ανθίσει κάθε φορά που ακολουθούμε τα υψηλότερα συναισθήματα μας γιατί η ενέργεια πίσω από αυτή την πρόθεση κυριολεκτικά “χιονίζει” και δημιουργεί όλο και περισσότερες κινήσεις στο κβαντικό πεδίο για να μας φέρει αυτό που μας κάνει χαρούμενους.

Τι σας εμπνέει; Τι κάνει την καρδιά σας να τραγουδά; Ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που περιμένατε να κάνετε αλλά έχετε χάσει για πάντα;

Είναι ώρα.

Επιτρέψτε στο είναι σας να καθοδηγήσει τις πράξεις σας

Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα που κάνουμε στον εαυτό μας είναι ότι κολλάμε καθώς οραματιζόμαστε τα εκατομμύρια καθήκοντα που πρέπει να κάνουμε για να επιτύχουμε οτιδήποτε, αυτό μπορεί να είναι και το ίδιο πράγμα που μας εμποδίζει να προχωρήσουμε.

Η απάντηση στο κάλεσμα μας είναι μια διαδικασία σαν όλες τις άλλες. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην μοιάζει καθόλου με αυτό που ξεκινήσαμε ή με αυτό που σχεδιάσαμε αλλά αυτό είναι εντελώς εντάξει. Μερικές φορές αυτό που νομίζουμε πως θέλουμε εξυπηρετεί μόνο σαν σκαλοπάτι που μας οδηγεί πιο κοντά στο να εκπληρώσουμε την αποστολή μας. Το σύμπαν δεν νοιάζεται γι αυτό που μας κάνει να ακτινοβολούμε από χαρά, αυτό μπορεί να είναι να συμμετάσχουμε σε ένα μάθημα Reiki ή μαγειρικής, το να πηγαίνουμε διακοπές ή να καλούμε κάποιον παλιό φίλο που δεν έχουμε δει για χρόνια. Το σύμπαν νοιάζεται μόνο για την δονητική υπογραφή που δίνουμε όταν νιώθουμε αυτή τη χαρά.

Με το να βάζουμε τους εαυτούς μας στην εμπνευσμένη δράση, μπορεί να συναντήσουμε έναν δάσκαλο για μια ζωή που θα γίνει η πηγή της έμπνευσης μας, ή που θα καλωσορίσει μια νέα ευκαιρία που διαφορετικά δε θα υπήρχε αν δεν είχαμε επιλέξει να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και να φτάσουμε σε αυτή την ακριβή τοποθεσία και ώρα.

Η μόνη απόφαση που πρέπει να παίρνουμε σε καθημερινή βάση είναι να ξεκινήσουμε να ακολουθούμε πράγματα που μας δίνουν οποιαδήποτε ποσότητα χαράς από όλες τις διαθέσιμες καθημερινές δραστηριότητες που είναι μπροστά μας από το να καταλήξουμε σε ένα τεράστιο σχέδιο δράσης για να πάμε τον εαυτό μας από ένα σημείο Α στο Β επειδή “ είναι το σωστό” ή “ όλοι το κάνουν.”

Εάν οι μοναδικές σας καθημερινές δραστηριότητες αποτελούνται από μικροδουλειές όπως ο καθαρισμός του σπιτιού, τήρηση των προθεσμιών και μαγείρεμα για οικογένεια 6 μελών, τότε προσκαλέστε τον εαυτό σας να κάνει κάποια (ή και όλα) αυτά τα πράγματα με όση περισσότερη και χαρά και παρουσία μπορείτε και συμπιέσετε μικρές δραστηριότητες που σας φέρνουν γαλήνη και σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί. Μπορεί να είναι απλό όπως μια ήρεμη στιγμή για την ανάγνωση ενός βιβλίου για 15 λεπτά ή δουλεύοντας πάνω σε ένα χόμπι όταν οι υπόλοιποι κοιμούνται. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα βγει από αυτό!

Ποτέ μην υποτιμάτε την δύναμη πίσω από αυτές τις δραστηριότητες καθώς είναι αυτές που κάνουν την ενέργεια να συσσωρεύεται. Θυμηθείτε, πάντα είναι σχετικά με την ενέργεια του “ είμαι η υψηλότερη μου χαρά αυτή τη δεδομένη στιγμή” αντί να πλημμυρίζουμε τους εαυτούς μας με καθήκοντα και να τρέχουμε άσκοπα για τον απλό λόγο ότι δεν μπορούμε να βρούμε το κάλεσμα εκτός του εαυτού μας αλλά μπορούμε να το θυμηθούμε ή να το δημιουργήσουμε μέσα μας. Όση περισσότερη ενέργεια επιτρέπουμε να περάσει μέσα και από εμάς, τόσο το περισσότερο το σύμπαν μπορεί να μας φέρει όλα όσα αντηχούν στο ίδιο επίπεδο ενέργειας για να μας βοηθήσει να θυμηθούμε και να δημιουργήσουμε το πεπρωμένο μας.

Η πορεία του εαυτού μας είναι να θυμόμαστε και τελικά να ενσωματώνουμε το κάλεσμα πάντα γαλήνια; Η απάντηση είναι όχι. Είναι ένα ταξίδι το οποίο είναι φτιαγμένο από χιλιάδες μικρά βήματα μάθησης και επιλογής. Κατά τη διάρκεια του χτισίματος της πρακτικής θεραπείας μου ήμουν συνεχώς αποθαρρυμένη από την έλλειψη γνώσης και εργαλείων για τη διατήρηση μιας επιχείρησης καθώς και συγκλονισμένη από τα εκατομμύρια καθήκοντα που με βομβάρδιζαν συνεχώς.

Επένδυσα πολύ ενέργεια σε μαθήματα εξάσκησης από το να μάθω πώς να γράφω για τη σελίδα μου μέχρι πώς να διευρύνω το περιεχόμενο της σελίδας μου ώστε να μπορέσω να αναζητήσω ένα ευρύτερο κοινό. Όσο και αν προσπάθησα “τσιμπήσω” το γράψιμο μου ενώ δούλευα με επαγγελματίες προπονητές και ομοίους τους, δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στα πρότυπα τους χρησιμοποιώντας την “απλή και φιλική προς τον πελάτη” γλώσσα όπου θα μπορούσα να εξηγήσω τι κάνω σε δύο σειρές σε ένα οχτάχρονο.

Μια μέρα, ακριβώς ένα χρόνο από την μέρα που παραιτήθηκα από την τελευταία δουλειά μου, με χτύπησε. Ενώ πάντα θα παραμείνω ευγνώμων για την γνώση και την υποστήριξη που πήρα από το μαθήματα μου, η συγγραφή αντανακλά την αληθινή μου ουσία και το ποια είμαι στον πυρήνα είναι κάποια που σκέφτεται, νιώθει και μιλά σαν πνευματικός geek που είμαι περήφανη να είμαι. Με το να δώσω στον εαυτό μου ατελείωτα καθήκοντα που πρέπει να κάνω που δεν ευθυγραμμίζονται με τις εμπνευσμένες δράσεις μου- παραβλέπω για το ποια ήρθα εδώ για να γίνω- κάποια που βοηθά τους άλλους να θεραπευτούν, να αφυπνιστούν και να δημιουργήσουν μέσω της πνευματικής γραφής, θεραπείας και εκπαίδευσης.

Στην πραγματικότητα, αυτό το άρθρο ήταν εντελώς εμπνευσμένο από ώρες κοιτάγματος ανεπίσημων εγγράφων αξίας για το σπίτι από το τελευταίο μάθημα μου με την ξαφνική συνειδητοποίηση πως το περιεχόμενο της σελίδας μου, μπορεί να μην μπορέσει ποτέ να απευθυνθεί σε όλους και αυτό είναι απολύτως εντάξει. Ήρθα αντιμέτωπη με δύο επιλογές, να συνεχίσω να κάνω το δύσκολο έργο και να ακούγομαι σαν κάποια που δεν είμαι ή να είμαι βυθισμένη στη χαρά της συγγραφής. Τη στιγμή που επέλεξα το τελευταίο, ένα ρεύμα έμπνευσης χύθηκε και γεννήθηκαν αυτά τα λόγια.

Στο τέλος της ημέρας δεν έχει να κάνει με το τι κάνουμε, πως το κάνουμε, ποιοι είναι οι τίτλοι μας, πως φτιάξαμε το παρουσιαστικό της σελίδας μας, πόσα διαπιστευτήρια εμφανίζονται στα βιογραφικά μας και πόσα βραβευμένα βιβλία έχουμε δημοσιεύσει. Έχει να κάνει με το αν μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να προχωρήσουμε σε αυτό που πραγματικά είμαστε και με τόλμη και αγάπη να δηλώσουμε την αυθεντικότητα μας στον κόσμο. Καμία δόνηση στο σύμπαν δεν είναι τόσο δυνατή όσο η ενέργεια μας όταν γίνεται επέκταση του θείου καλέσματος μας.

Ποια είναι κάποια από τα πράγματα που έχετε στην καθημερινή λίστα υποχρεώσεων σας; Ποια από αυτά σας δίνουν ποσότητα χαράς; Πως μπορείτε να εισάγετε περισσότερες δραστηριότητες που σας “κάνουν να νιώθετε καλά” στην ζωή σας; Πως μπορείτε να αντικαταστήσετε τα άσκοπα “που πρέπει να κάνετε” με περισσότερες εμπνευσμένες πράξεις;

Το κάλεσμα είναι δικό σας δημιούργημα

Οι ψυχές μας έχουν επιλέξει μια συγκεκριμένη αποστολή πριν από την γέννηση μας, αλλά τη στιγμή που γινόμαστε πλήρης συνειδητοποιημένοι για το ποιοι είμαστε και έχουμε αφυπνίσει τον δημιουργό μέσα μας, δεν είμαστε πια δεμένοι σε οποιοδήποτε προκαθορισμένο μονοπάτι που οδηγήσαμε τον εαυτό μας πριν έρθουμε σε αυτό το φυσικό σώμα.

Όσο περισσότερο είμαστε ενημερωμένοι για την πραγματική μας ουσία και την σύνδεση μας με την θεϊκή πηγή τόσο θα ενδυναμωθούμε και τόσο περισσότερο μπορούμε να διεκδικήσουμε το δώρο της ελεύθερης θέλησης η οποία μας επιτρέπει ολοκληρωτικά να ασκήσουμε το δικαίωμα μας ως συνειδητοί δημιουργοί που είμαστε, κάνουμε και έχουμε ότι επιθυμεί η ψυχή μας.

Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει πρώτα να ελευθερώσουμε τους εαυτούς μας από αυτά που μας περιορίζουν. Οι περιορισμοί μπορούν να πάρουν την μορφή φόβου όπως τον φόβο της αβεβαιότητας/αλλαγής, τον φόβο της έλλειψης, ή ακόμα και τον φόβο της επιτυχίας. Οι περιορισμοί μπορούν επίσης να εκδηλωθούν ως ατελείωτες δικαιολογίες που κυμαίνονται από “ έχω μια πολύωρη δουλειά χωρίς ελεύθερο χρόνο και χρήματα” έως “είμαι πολύ μεγάλος για να το κάνω αυτό.” Σε αυτή την περίπτωση, οι περιορισμοί εμφανίζονται ως αποδυναμωτικές πεποιθήσεις συμπεριλαμβανομένου του “δε φτάνει για όλους” ή “δεν είμαι αρκετά ξεχωριστός.”

Δεν υπάρχει μόνο ένας μονόδρομος γι αυτό το ταξίδι της απελευθέρωσης, υπάρχει μόνο ότι δουλεύει για εσάς. Προσωπικά έχω βρει πνευματικές πρακτικές όπως η ενεργειακή θεραπεία, η γιόγκα Kundalini, ο διαλογισμός, η συνεργασία με πνευματικούς δασκάλους, το να βρίσκομαι στη φύση, τα ταξίδια και η ανάγνωση εμπνευσμένων βιβλίων πως σπουδαίοι τρόποι για να αφυπνιστείτε.

Συνήθιζα να είμαι η βασίλισσα του “Και-αν;” “Και αν αποτύχω;” . “Και αν τα χάσω όλα;”, “Και αν γελοιoποιηθώ;” Μια μέρα, κουράστηκα από τα αρνητικά μου Και-Αν και αποφάσισα να κάνω το εντελώς αντίθετο. “Και αν πετύχω;” , “ Και αν μάθω κάτι από αυτό;” “Και αν μπορώ να βοηθήσω τους άλλους ;” Από ένα σημείο το έκανα αυτό κάθε μέρα για μήνες και έγινε αξιοθαύμαστη η διαφορά στην ικανότητα μου να εξασκώ την ελεύθερη μου θέληση.

Πριν την αξιοποίηση του πραγματικού ρόλου του δημιουργού, πολλοί από εμάς νιώθουν σαν ανίσχυρα θύματα που δέχονται οτιδήποτε τους πετά η ζωή. Μπορεί να είμαστε παθιασμένοι με το να απαντήσουμε στο κάλεσμα σαν καλλιτέχνες και να καταλήξουμε να δουλεύουμε σε τράπεζα επειδή φοβόμαστε πως δε θα τα βγάλουμε πέρα. Νιώθουμε περιορισμένοι, ακόμα και υποδουλωμένοι στις συνθήκες της ζωής μας. Υποβάλλουμε τους εαυτούς μας στη λεγόμενη μοίρα και λέμε ιστορίες πως δεν είμαστε αρκετά τυχεροί για να είμαστε σαν αυτούς που τα έχουν όλα.

Όταν αφυπνιστούμε, ενημερωνόμαστε πως εμείς είμαστε αυτοί που λέμε ποιοι είμαστε και αυτό που μας δημιουργεί όπως επιθυμούμε να ζήσουμε τα πάντα στην ζωή μας εξαρτάται από μόνο ένα πράγμα-την επιλογή μας.

Το κάλεσμα είναι κάτι που η ψυχή σας επιλέγει στην άμορφη σφαίρα πριν αποκτήσετε σώμα και μπορείτε να επιλέξετε ξανά οποιαδήποτε στιγμή σε αυτή τη ζωή γιατί η αλήθεια είναι πως, η ψυχή σας παραμένει έτσι όπως είστε ενώ το μυαλό και το σώμα σας είναι απλώς πρόσθετα εργαλεία για να πετύχετε την αποστολή σας ώστε να μπορέσετε να βιώσετε τα δικά σας δημιουργήματα φυσικά σε αυτό τον 3D κόσμο και στη διαστημική διάσταση. Αυτή η δύναμη της επιλογής δεν σας άφησε ποτέ. Μόλις αποφασίσετε, επιτρέψτε στο σύμπαν να σας φέρει τους υπόλοιπους συν-δημιουργούς για να συμβεί αυτό.

Είναι καιρός να απελευθερώσετε την ελεύθερη θέληση σας και να γράψετε το δικό σας πεπρωμένο. Δεν είναι τίποτα γραμμένο στα αστέρια που να προοιωνίζει το ποιοι είστε και το τι μπορείτε να γίνετε. Όταν κάθε κομμάτι και κάθε κύτταρο μέσα σας ευθυγραμμιστεί με την εσωτερική γνώση, θα έχετε αφυπνιστεί στην θεϊκή δύναμη της δημιουργικότητας που έχετε κληρονομήσει. Αυτή η δύναμη ζει μέσα σας και περιμένει υπομονετικά να την καλέσετε.

Δεν είστε το παρελθόν σας, οι συνθήκες γέννησης σας, οι ρόλοι σας, τα επιτεύγματα σας, τα διαπιστευτήρια, οι ανταμοιβές, οι λογαριασμοί, οι τραπεζικές σας δηλώσεις, η οχτάωρη δουλειά σας που σας κάνει να κολακεύεστε κάθε πρωί όταν ξυπνάτε ούτε το σώμα, το μυαλό, τα πιστεύω, οι σκέψεις, οι αποσκευές, οι περιορισμοί, οι πρώην σχέσεις σας, ακόμα και το συμβόλαιο της ψυχής σας. Βαθιά μέσα σας ξέρετε πως είστε δυνατοί πέρα από την φαντασία σας. Μόλις τα θυμηθείτε όλα αυτά, η ιερή σας ικανότητα να δημιουργείτε ότι επιθυμείτε και η χαρούμενη σας δόνηση θα κάνει τον κόσμο λίγο φωτεινότερο.

Δεν πειράζει καθόλου αν δεν γνωρίζετε το κάλεσμα σας. Αν θα μπορούσατε να ξεκινήσετε από ένα κενό πεδίο και να δημιουργούσατε ότι θέλατε στην ζωή χωρίς περιορισμούς από αυτή τη στιγμή ποιος θα ήσασταν; Τι θα δημιουργούσατε;

Τι και αν αυτό το μικρό βήμα που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι αυτό;

Ακολουθήστε την καρδιά σας. Ακολουθήστε το κάλεσμα σας.

awakengr.com και conspiracyfeeds