Τεράστιο αντικείμενο 10πλάσιο της Γης που κινείται σε άλματα, φωτογραφίζει το ηλιακό παρατηρητήριο Mauna Loa της Χαβάης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020: Μυστηριώδες αντικείμενο φωτογραφήθηκε κοντά στον Ήλιο, από το Παρατηρητήριο Mauna Loa Solar (MLSO). Είναι τεράστιο, έχει το μέγεθος ενός πλανήτη, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται να έχει διάμετρο γύρω στα 120 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Ένα ακόμα παράδοξο γεγονός που φαίνεται να παρατηρήθηκε σε αυτό το σφαιρικό μυστήριο είναι πως δίνει την εντύπωση ότι δεν κινείται φυσιολογικά σε τροχιά, αλλά σε άλματα, από το ένα μέρος στο άλλο, όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει ο Scott C. Waring, συχνά με υψηλή ταχύτητα, αφήνοντας μερικές φορές ίχνος στην κάμερα.

Διακρίνεται επίσης σαν να πλησιάζει τον Ήλιο, να στέκεται για λίγο και μετά να “πήδηξε” προς την κατεύθυνση από την οποία προήλθε και στην συνέχεια να εξαφανίζεται με τεράστια ταχύτητα στο διάστημα.

Οι ερευνητές των UFOs που μελέτησαν τις εικόνες που έχουν καταγραφεί από το Παρατηρητηρίο Mauna Loa της Χαβάης, μιλούν για έναν τεράστιο πλανήτη θεωρητικά παρόμοιο με τον Nibiru, ή το Death Star της ταινίας Star Wars, καθώς φαίνεται να διαθέτει μια μικρή ανωμαλία στο κεντρικό του τμήμα, σαν ένα σημείο παρόμοιο με αυτό της ταινίας, αλλά και του πλανήτη Δία.

Για τον Ιταλό ουφολόγο Massimo Fratini, αυτό το ουράνιο σώμα τεράστιων διαστάσεων θα μπορούσε επίσης να είναι ένας πλανήτης που λειτουργεί ως διαστημόπλοιο το οποίο κινείται ταχύτατα στο διάστημα, δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι αλλά μόνο με ορισμένα οπτικά μέσα όπως οι ακτίνες Χ ή οι υπέρυθρες.

Το αντικείμενο παρατηρήθηκε από το MLSO στις 9/4/2020.

Δείτε το παράξενο αυτό συμβάν που καταγράφηκε στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να έχει περίπου το δεκαπλάσιο μέγεθος της Γης, δεδομένου ότι ο πλανήτης μας έχει διάμετρο 12.742 χλμ., ενώ εκείνου υπολογίζεται περίπου στα 120.000 χιλιόμετρα:

Mile Long UFO Near Sun On NASA Satellite, Video! UFO Sighting News.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Giant UFO Near Earths Sun Stops For 22 Min Then Moves at Light Speed!

diadrastika / Image by gene1970 from Pixabay