Καλλιτεχνική απεικόνιση φρακταλ από Pete Linforth στο Pixabay

Ανοίγουν Πύλες Άλλων Διαστάσεων με το νέο Πείραμα της Φιλαδέλφειας

Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Εισαγωγικά θα πρέπει να αναφέρουμε πως έχουν γραφτεί αρκετά βιβλία που αναφέρουν το περιστατικό του Πειράματος της Φιλαδέλφειας. Εκατοντάδες άρθρα σε έντυπα περιοδικά αλλά και στο διαδίκτυο υποστηρίζουν την ύπαρξη ενός προγράμματος που έκανε ή προσπάθησε να κάνει αόρατο το Αμερικανικό USS Eldridge DE173 και ότι πέρασε ή προσπάθησε να περάσει σε άλλη διάσταση, χωρίς επιτυχία. Πολύ αργότερα, το πλοίο παραχωρήθηκε στην Ελλάδα σαν μέρος της αμερικανικής στρατιωτικής βοηθείας και μετονομάστηκε σε Λέων D54.

Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και αρκετοί σκεπτικιστές που υποστηρίζουν πως το περίφημο πείραμα δεν έλαβε ποτέ χώρα. Μαζί τους συμφωνούν και διαδικτυακά κέντρα καταπολέμησης της παραπληροφόρησης, όπως το ellinikahoaxes.gr, που με βάση τα επίσημα αρχεία που αναφέρει, συνοψίζοντας λέει: “Στη πραγματικότητα όμως, δεν υπάρχει η παραμικρή χειροπιαστή απόδειξη. Δυστυχώς το Α/Τ Λέων, έγινε παλιοσίδερα το 1999. Εάν αυτό το πλοίο είχε μετατραπεί σε πλωτό μουσείο, θα αποτελούσε σήμερα κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο για τη χώρα μας, δεδομένης της φήμης που το συνοδεύει.” Μετά από την προαναφερθείσα διαβεβαίωση, πλέον, όλα αυτά μοιάζουν να έχουν βγει μέσα από ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, όπως ακριβώς και η παρακάτω:

Σημαντικές αποκαλύψεις φαίνεται πως βγαίνουν στο φως, συνδέοντας πολλά πράγματα μαζί. Η γνωστή ελβετίδα δημοσιογράφος Karoline Zuppinger, έκανε μία βαθιά έρευνα γύρω από το πολύ γνωστό Πείραμα της Φιλαδέλφειας και την εξωτική τεχνολογία αορατότητας που λέγεται ότι αναπτύχθηκε από το αμερικάνικο Πολεμικό Ναυτικό και υποτίθεται ότι έλαβε χώρα στις 28/10/1943.

Το μονοπάτι αυτής της έρευνας, την οδήγησε σε ένα ερευνητικό εργαστήριο που έμεινε γνωστό ως The Montauk Project, στο σταθμό Montauk της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Long Island της Νέας Υόρκης. Το πρόγραμμα Montauk πιστεύεται ότι είναι μια επέκταση ή ακόμη και συνέχιση του λεγόμενου Πειράματος της Φιλαδέλφειας, το οποίο επίσημα αμφισβητείται και διαψεύδεται.

Σύμφωνα με την Karolline, το Montauk Project έχει να κάνει με παράξενες ιστορίες που αφορούν Ταξίδια στο Χωροχρόνο, Χειραγώγηση Ενέργειας, Χειραγώγηση Ψυχικής Συνείδησης, Αστρικά Ταξίδια, Απομακρυσμένη Προβολή και άλλα πολλά. Επιπλέον, εκείνο που φαίνεται σαν η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη από όλα, είναι πως υπάρχουν δεσμοί ανάμεσα στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας, το Πρόγραμμα Montauk, την τεχνολογία των UFO και το ERCN*.

*[Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνει μια διευκρίνυση: To ERCN σημαίνει European Research Centre for N-dimensional space (Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας για τον Ν-διάστατο χώρο). Αρχικά, οι λέξεις ήταν με διαφορετική σειρά αλλά επειδή το ακρονύμιο θύμιζε πολύ το γνωστό σε όλους CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire), για να μην μπερδεύεται ο κόσμος, τις άλλαξαν. Και να ξεκαθαρίσουμε πως οι δύο αυτοί οργανισμοί δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Το CERN είναι κέντρο πυρηνικών ερευνών και σωματιδιακής φυσικής, ενώ το ERCN είναι κέντρο ερευνών του Ν-διάστατου / πολυδιάστατου χώρου, των πολλαπλών διαστάσεων και του πολυσύμπαντος, multiverse.]

Η έρευνα της δημοσιογράφου Karoline Zuppinger καταλλήγει στο ότι το ERCN αποτελεί ουσιαστικά μία τεχνολογική συνέχεια και εξέλιξη των προηγούμενων, προκειμένου να αναπτυχθεί ένα σύστημα ανταλλαγής με εναλλακτικές διαστάσεις και το αποκαλεί νέο Πείραμα της Φιλαδέλφειας. Όλο αυτό, παραδόξως, φαίνεται να τα συνδέει και με μυστικά στρατιωτικά προγράμματα, πειράματα και δοκιμές που γίνονται πάνω σε ανθρώπους. Από την άλλη, ούτε για όλα αυτά υπάρχουν οι σχετικές χειροπιαστές αποδείξεις, οπότε είναι πολύ εύκολο ο καθένας να διαψεύσει το θέμα και τα λεγόμενα της Karoline. Ωστόσο, ακολουθεί το δημοσίευμά της σε ελβετική εφημερίδα, σύμφωνα με αυτά που διερεύνησε και έμαθε.

«Μερικοί επιστήμονες που επίσημα δίνουν τα φώτα τους στο ERCN, αλλά ανεπίστημα εργάζονται πάνω σε μυστικά πειράματα, σε κρυφές αίθουσες, αποφάσισαν να καταγγείλουν δημόσια πως σε μία από αυτές υπάρχει μηχανισμός που χειρίζεται μαγνητικά πεδία σε πλανητική κλίμακα και ότι, φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με τη γνωστή φυσική, αλλά ούτε και με επίσημους προϋπολογισμούς. Το θέμα άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, αλλά η παγκόσμια δημοσιογραφία δεν έγραψε ούτε λέξη. Λίγα πράγματα έγιναν γνωστά από παρευρισκόμενους πολίτες – κι αυτά μόνο μέσα στις δικαστικές αίθουσες, μέχρι που η δίκη συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών.

»Σύμφωνα με διάφορες αξιόπιστες πηγές αλλά και πληροφορίες, όπως κυκλοφόρησαν από στόμα σε στόμα, υπήρξαν μάρτυρες που στην κατάθεσή τους ισχυρίστηκαν ότι ο ουσιαστικός αλλά ανεπίσημος ρόλος του ERCN ήταν να ενώσει το Montauk Project με εκείνο από το λεγόμενο Πείραμα της Φιλαδέλφειας, με σκοπό μια σειρά πειραμάτων που σχετίζονταν με την τηλεμεταφορά, τα ταξίδια στον χρόνο και άνοιγμα πυλών σε άλλες διαστάσεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

»Ένας μάρτυρας κατέθεσε: “Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της υπόθεσης του Montauk είναι η λεγόμενη ψυχική καρέκλα – αποσπασμένη από έναν ιπτάμενο δίσκο που είχε συντριβή και αποθηκεύτηκε στην Περιοχή 51 – η οποία δημιουργούσε γύρω της ένα ενεργειακό πεδίο για ψυχική χαλάρωση και ενίσχυση της αστρικής προβολής. Η σύνδεσή της με μηχανισμούς που επιβίωσαν κρυφά από το Πείραμα της Φιλαδέλφειας και συνδέθηκαν με αντίστοιχους του ERCN, προκάλεσε τεράστιο πανικό σε όλο το προσωπικό, σε όλα τα τμήματα, όπου κι αν εργάζονταν. Όλα τα συστήματα ασφαλείας άρχισαν να ουρλιάζουν ταυτόχρονα – ακόμα και εκείνα για πυρκαγιά, χωρίς να υπάρχει πουθενά φωτιά.”

»”Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι ξέρω τι ακριβώς κάνουν στο ERCN”, είπε ένας άλλος μάρτυρας, “αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι ένας από τους κρυφούς σκοπούς του είναι να επικοινωνεί με άλλες διαστάσεις. Αυτός που κάθισε στην ψυχική καρέκλα, εξαφανίστηκε. Δεν τον ξαναείδαμε ποτέ. Δεν ξέρουμε που πήγε – αν πήγε κάπου.”

»Ένας άλλος μάρτυρας είπε: “Ύστερα από τροποποιήσεις στην ψυχική καρέκλα και τις συνδέσεις της με τους υπόλοιπους μηχανισμούς, άρχισαν να τοποθετούν αντικείμενα, κυρίως μέταλλα, όπως χρυσό, ασήμι, ατσάλι. Εξαφανίζονταν και αυτά. Αλλά ξέραμε που πήγαιναν: εκεί που βρέθηκε ο πρώτος άτυχος άντρας που κάθισε στην πολυθρόνα. Αυτό που συνέβαινε ήταν μία ικανοποιητική μεταφορά αντικειμένων σε άλλη διάσταση, σε άψογη κατάσταση. Δυστυχώς, έμψυχο υλικό, πειραματόζωα, δεν μπορούσε να επιζήσει.”

»Η δίκη συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να μαθευτεί ποτέ πως ήξεραν που ακριβώς πήγαιναν τα αντικείμενα, πως το παρακολουθούσαν και αν μπορούσαν να τα πάρουν πίσω, να γίνει δηλαδή μία αντίστροφη μεταφορά. Πολλοί ψίθυροι κυκλοφόρησαν αργότερα, κυρίως, από το ακροατήριο που πρόλαβε να παρακολουθήσει τη δίκη, μέχρι ενός σημείου. Λεγόταν πως η ψυχική καρέκλα βελτιώθηκε τόσο πολύ που μετατράπηκε σε ολόκληρο δωμάτιο. Από εκεί άρχισαν να μεταφέρουν – ουσιαστικά έκρυβαν – χρυσό και βαρύ οπλισμό, σε μία εναλλακτική διάσταση. Η μεταφορά ανθρώπων είχε βελτιωθεί και αυτή, σε σημείο που να μην υπάρχουν σπουδαίες παρενέργειες.

»”Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι ο βασικός σκοπός;” ρώτησε κάποιος, σε ένα πηγαδάκι που γινόταν έξω από το δικαστικό μέγαρο. Κανείς δεν απάντησε, οπότε ο ίδιος αποκρίθηκε: “Η πολύ γρήγορη μεταφορά/μετακόμιση της Ελίτ σε άλλους κόσμους, εκτός Γης. Είναι μία σύγχρονη εκδοχή της Εναλλακτικής Λύσης 3.”»

diadrastika / Image by Pete Linforth from Pixabay