Το Ελληνικό Κύτταρο Ξυπνάει

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Την περασμένη δεκαετία η δημοσιογράφος Patricia Resch, είχε πάρει μία συνέντευξη από την γιατρό-ολιστική θεραπεύτρια του κέντρου Avalon Wellness στο όρος Shasta, στην Καλιφόρνια, Berrenda Fox η οποία μέσω εργαστηριακών αναλύσεων του αίματος αποδείκνυε πως στην πραγματικότητα υπάρχει ανάπτυξη νέων ελίκων στο DNA των ανθρώπων.

Το ίδιο επιβεβαίωναν και γενετιστές σε ένα συνέδριό τους στο Μεξικό από όλο τον κόσμο με θέμα «Η αλλαγή του DNA».

Πιο συγκεκριμένα:

«Ο καθένας από εμάς έχει μια διπλή έλικα DNA. Εκείνο το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει είναι πως σχηματίζονται και άλλες έλικες. Στη διπλή έλικα υπάρχουν δύο αλυσίδες ή νήματα σε σχήμα σπείρας. Εκείνο που κατανοώ είναι πως θα αναπτυχθούν 12 έλικες.

Αυτό το φαινόμενο φαίνεται πως άρχισε πριν 5-10 χρόνια. Όντως μεταλλασσόμαστε. Αλλάζουμε. Αυτή είναι η επιστημονική εξήγηση! Πρόκειται για μια μετάλλαξη-αλλαγή του είδους μας προς κάτι που ακόμα μας είναι άγνωστο. Οι αλλαγές αυτές ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί γιατί ή επιστημονική κοινότητα πιστεύει πως αυτό θα τάραζε τον πληθυσμό. Παρομοίως αλλάζουν και τα κύτταρα μας. Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή εργάζομαι με τρία παιδιά που έχουν 3 έλικες στο DNA τους.

Ήδη πολλές θρησκείες έχουν μιλήσει γι’ αυτές τις αλλαγές και γνωρίζουμε πώς αυτό θα γίνει κατά κάποιον τρόπο. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια θετική μετάλλαξη – αλλαγή, τόσο σωματική όσο και νοητική και συναισθηματική αλλ’ αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί και να προκαλέσει ακόμη και ανησυχία».

Αλλά αυτή η αλλαγή δεν συμβαίνει μόνο σε παιδιά: «Μερικοί ενήλικες που εξέτασα και μελέτησα έχουν αρχίσει να σχηματίζουν μια νέα έλικα, άλλοι έχουν ήδη την τρίτη. Αυτά τα άτομα ζουν πολλές αλλαγές στο σώμα τους και στην συνειδητότητά τους […]»

Ορισμένοι κάτοικοι της Γης, λοιπόν, ανεβάζουν τη δόνησή τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει κυτταρική αλλαγή. Θα «μετατραπούμε» σε νέες υπάρξεις. Αυτό, κατά την εκτίμηση της Fox συμβαίνει «μέσω ενός ιού. Συνεπώς οι ιοί δεν είναι πάντα κακοί. Οι ιοί ζουν πάνω σ’ ένα ζωντανό ιστό, είναι οι επονομαζόμενοι ιοί DNA, όπως ο ιός Epstein Barr και ο ιός Herpes 6».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πλησιάζουμε στην εποχή της αλλαγής του DNA;

Βασιζόμενοι στην επιστημονική γνώση της κυρίας Fox, συνδυάζουμε το γεγονός της «μετάλλαξης» του DNA, με την αλλαγή εποχής που προέβλεψαν οι Μάγια, οι Χόπι (και άλλοι πολιτισμοί), οι οποίοι μέσα από την βαθιά γνώση τους αναμένουν ένα «τέλος εποχής» και την αρχή μίας «πνευματικής». Υποθέτουμε ότι, ίσως, αναφέρονταν σε αυτή την «μετάλλαξη» του DNA.

Επίσης, η αλλαγή της ζωδιακής εποχής, από τους Ιχθύες στον Υδροχόο-Γανυμήδη, ενδεχομένως, επισημαίνει την ίδια «μετάλλαξη».

Η κατεύθυνση της Γης στον γαλαξία μας (μέσω όλου του ηλιακού συστήματος) και η ευθυγράμμισή της με το κέντρο του (μία θεωρία που καθημερινά κερδίζει έδαφος), ίσως, να υπονοεί την ίδια «μετάλλαξη».

Μία άλλη θεωρία, εκείνη του Έτους Συγχώνευσης,  θέλει να περνάει μέσα από το Σύμπαν μας, ένα άλλο Σύμπαν, παράλληλο. Η «ένωση» των δύο Συμπάντων θα επιφέρει αλλαγές και στον άνθρωπο και αλλαγές στο DNA.
Κατά ένα περίεργο τρόπο, όλες αυτές οι θεωρίες μοιάζουν να περιγράφουν το κατώφλι που βρισκόμαστε, με ορόσημο το 2012. Μήπως η «μετάλλαξη» έχει ήδη ξεκινήσει και κορυφώνεται μέσα μας, “εν αγνοία” μας, αλλά όταν φτάσει η κατάλληλη ώρα θα ανοίξουν οι κατάλληλες πύλες, οπότε και θα το αντιληφθούμε;..

Ωστόσο, οι όποιες αλλαγές θα είναι εντονότερες ή και μοναδικές, μόνον σε όσους φέρουν μέσα τους κάτι ξεχωριστό:

Το γονίδιο του Έλληνα

Κατ’ αρχάς είναι σημαντικό να τονίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι το DNA του Έλληνα δεν μοιάζει με κανενός άλλου. Τελευταία, Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στο DNA των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς.Από το πανεπιστήμιο Stanford στις ΗΠΑ και Pavia στην Ιταλία, μαθαίνουμε πως ο σύγχρονος Έλληνας έχει το ίδιο ακριβώς DNA με τον αρχαίο προγονό του, εντελώς καθαρό από κάθε είδους πρόσμιξη, παρά τα τόσα χρόνια σκλαβιάς (κυρίως από τους Τούρκους). Αντίθετα το μετέδωσε σε Ευρώπη, Τουρκία και αλλού.

Εκείνο που κάνει το DNA του Έλληνα ξεχωριστό, είναι ο τόπος καταγωγής του. Πέρα από τις διάφορες θεωρίες που την θέλουν από τα άστρα, τον Σείριο, τους Ανδρομέδιους κλπ, υπάρχει και το αυτονόητο: Όλα αυτά που αποτελούν τον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, όπως τον αντιλαμβανόμαστε σήμερα, αλλά, κυρίως, μέσα από πληροφορίες που παίρνουμε για την αρχαία Ελλάδα στην οποία γεννήθηκαν οι προγονοί μας και από τους οποίους καταγόμαστε.

Το κλίμα της Ελλάδος –κυρίως λόγω θέσης– είναι καλύτερο και σχετικά αυτόνομο, σε σύγκριση με το κλίμα της ευρύτερης περιοχής. Ενδεχομένως, να είναι το καλύτερο παγκοσμίως. Η Αττική, μέχρι και πριν μερικά χρόνια, είχε το καλύτερο κλίμα από όλη την Ελλάδα! Ο Αριστείδης, μάλιστα, έφτανε να πει πως το κλίμα της Αττικής απομάκρυνε κάθε τι βλαβερό και μετείχε σε κάθε τι αγαθό για τον τόπο. Το κλίμα μας είχε και έχει, αν το προσέξουμε, σπάνια, μοναδικά και ανεκτίμητα προτερήματα.

Η ατμόσφαιρα της Ελλάδος ήταν και είναι διαυγέστερη, καθαρότερη, ελαφρότερη και ελαστικότερη από κάθε άλλη χώρα του ημισφαιρίου μας, μέρα και νύχτα. Καθαρός και γαλήνιος αέρας.

Αιθήρ αντανακλάται στο λαμπρό χρώμα του ελληνικού αρχιπελάγους και ο ουρανός εισβάλει στην καρδιά όλων, σύμφωνα με τον Πίνδαρο. Πως να μην συμβάλλει στην ανύψωση της καρδιάς των Ελλήνων και την βελτίωση του DNA του!

Η χώρα μας, ορεινή και πετρώδης, χωρίς πολλά νερά, «δημιούργησε» πολλές δυσκολίες στην καλλιέργεια και την παραγωγή φυσικών προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών διαβίωσης των κατοίκων της. Οι δυσκολίες αυτές, «ανάγκασαν» τους πρώτους κατοίκους της, τους Έλληνες, να σκεφτούν για να τις ξεπεράσουν. Οι πρώτοι Έλληνες  υπέβαλλαν τους εαυτούς τους σε συνεχή και τακτική εργασία κάτι που δημιούργησε την κύρια αιτία για την ανάπτυξη της φυσικής ευφυΐας, της αξεπέραστης λογικής, της ασύλληπτης –ακόμα και στις μέρες μας– εφευρετικότητας και κατ’ επέκταση την τελειοποίηση της επιστήμης και της φιλοσοφίας.

Αυτή η «προίκα» των πρώτων γενεών Ελλήνων κληρονομείται μέσα στο DNA του κάθε απόγονου.

Γιατί θα αφυπνιστεί μόνο το DNA του Έλληνα;

Διότι, ακριβώς, ξεχωρίζει.

Διαβάστε επίσης: Έχουμε το “γονίδιο Ε” που δεν υπάρχει σε άλλο λαό

Είναι μερικά «πατώματα» πάνω από τα υπόλοιπα. Αυτά είναι που θα «προσεγγίσει» πρώτα η «μετάλλαξη», όπως το ηλιακό φως εισέρχεται πρώτα (ή μόνο) στους ψηλότερους ορόφους ενός κτιρίου, αφήνοντας –ή και μην προλαβαίνοντας διόλου– τους χαμηλότερους στην σκιά. Πόσο μάλλον τα υπόγεια!

Σημείωση: Σχετικά με την Berrenda Fox, υπάρχει και η άλλη πλευρά, που θέλει την ίδια και την έρευνά της να είναι απάτες, και πως η κλινική της έκλεισε επειδή αυτές ξεσκεπάστηκαν. Δεν είναι σαφές αν η συγκεκριμένη επίθεση εναντίον της είναι δυσφημιστική λάσπη.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΞΥΠΝΑΕΙ
diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay