πατέρας και κόρη στην εποχή του 1940
Image by AI generator from canva

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μπορεί να φαντάζει εξωφρενικό ή ακόμα και τρομακτικό, ωστόσο κυκλοφορεί μία παράξενη ιστορία στο διαδίκτυο, ήδη από τον Αύγουστο του 2007, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι η γνωστή, πλέον, Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ είναι κόρη του Αδόλφου Χίτλερ.

Προφανώς έχει να κάνει με μία θεωρία συνωμοσίας η οποία χρησιμοποιεί πληροφορίες και στοιχεία που ταιριάζουν, οπότε και η όλη ιστορία μοιάζει να έχει μια αληθοφάνεια.

Εάν οι επικαλούμενες πηγές ήταν αληθείς, τότε, η εν λόγω πληροφορία, η παρακάτω ιστορία θα μπορούσε να αποκτήσει τελείως διαφορετικές διαστάσεις στις μέρες που πέρασαν και σε εκείνες που θα έρθουν. Μπορούμε να τις συνδυάσουμε με πάρα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας στην Ευρώπη και, κατ’ επέκταση, στον πλανήτη μας. Γεγονότα που δεν πρέπει να παγώσουν τις σκέψη μας και που, σίγουρα, δεν πρέπει να μας καθησυχάζουν.

Επίσημα, η Angela Merkel γεννήθηκε στις17/7/1954 στην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας (Ανατολική Γερμανία) -το Κομμουνιστικό μέρος της Γερμανίας. Κόρη ενός Λουθηρανού υπουργού υπό την Ανατολικογερμανική Εκκλησία.

Ωστόσο, αρχεία από την Σοβιετική KGB τα οποία προέρχονται από την Stasi (την μυστική αστυνομία της Ανατολικής Γερμανίας) αποκαλύπτουν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με αυτά, η καγκελάριος γεννήθηκε στις 20 Απριλίου1954.

Οι λεπτομέρειες της γέννησής της συμπεριλήφθηκαν στα αρχεία του Γερμανού δρ. Carl Clauberg, ο οποίος ήταν ένας Ναζί «γιατρός του θανάτου» ή «άγγελος του θανάτου», ο οποίος είχε καταδικαστεί από τα σοβιετικά δικαστήρια και φυλακίστηκε. Όταν αργότερα ο δρ. Clauberg αναγνωρίστηκε ως ένας λαμπρός επιστήμονας, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από επτά χρόνια και αναγνωρίστηκε ως ο πατέρας της τεχνητής γονιμοποίησης.

Οι Σοβιετικοί κεντρίστηκαν ακόμα περισσότερο όταν ανακάλυψαν ότι ο dr. Clauberg είχε διατηρήσει κατεψυγμένα δείγματα του σπέρματος του Αδόλφου Χίτλερ.

Κάποιοι, λοιπόν, υψηλά ιστάμενοι σε σκοτεινές θέσεις αποφάσισαν να προσπαθήσουν να «παράγουν» παιδί από το σπέρμα του Χίτλερ, προφανώς για αποκρυφισμό ή και για άλλους απώτερους σκοπούς.

Όταν ο dr. Clauberg αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στην Δυτική Γερμανία, ύστερα από ανταλλαγή Σοβιετικών και Δυτικογερμανών, βρήκε την νεότερη αδελφή της Εύα Μπράουν (σύζυγο του Χίτλερ), της οποίας το όνομα ήταν Gretl, οπότε και την υπέβαλε στην διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης. Το αποτέλεσμα του πειράματος ήταν ένα βιολογικό παιδί του Χίτλερ –όχι αγόρι, αλλά μία κόρη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Φυσικά, το μόνο που μπορεί να ταυτίσει την πρώτου βαθμού συγγένεια μεταξύ του Χίτλερ και της Μέρκελ είναι ένα test DNA. Αν και, κάτι τέτοιο, θεωρητικά είναι αδύνατο, υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις αυτής της συγγένειας:

Ο Αδόλφος Χίτλερ γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1889. Η Angela Merkel γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1954, σύμφωνα πάντα με τα επικαλούμενα αρχεία της KGB και Stasi. Μπορεί αυτό να αποτελεί σύμπτωση;

Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η καγκελάριος Angela Merkel έχει μία ασυνήθιστη εμμονή με τα έργα του συνθέτη και αποκρυφιστή Richard Wagner, ο οποίος θεωρείται και Σατανιστής. Έκανε την εμμονή της γνωστή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung τον Ιούλιο του 2005. Ο Wagner έγραψε την περίφημη σύνθεση «Parsifal», που θεωρείται πλήρως αποκρυφιστική και δαιμονική. Ο «Parsifal» ήταν ένα από τα αγαπημένα του Αδόλφου Χίτλερ, καθώς και ο Χίτλερ είχε δηλώσει ότι η μουσική του Βάγκνερ «κατείχε το μυαλό» του. Η Angela Μέρκελ, όπως και ο Αδόλφος Χίτλερ, είναι βαθιά γοητευμένη με τις «Βαλκυρίες» του συνθέτη Wagner.

Επίσης, είναι εμφανής η ομοιότητα των ματιών και του βλέμματος της καγκελαρίου Angela Merkel με τον Ηίτλερ. Εντυπωσιακή είναι και η γενικότερη ομοιότητα.

Ακόμα κι αν τα παραπάνω αποτελούν διαβολική σύμπτωση ή δεν πείθουν, υπάρχουν κάποια άλλα που σίγουρα δεν είναι τυχαία και προδικάζουν ένα δυσοίωνο μέλλον και αποτελούν σκυτάλη από ένα σκοτεινό παρελθόν, είτε είναι η Μέρκελ κόρη του Χίτλερ είτε όχι:

Η Merkel έγινε φύλακας-επιστάτης της Καθολικής Εκκλησίας μέσω των διασυνδέσεών της με την Ανατολικογερμανική Λουθηρανή Εκκλησία. Έτσι:

Στις 20 Απριλίου 2005 (εκλέχθηκε στις 19/4), ο Γερμανός Joseph Ratzinger έγινε ο Πάπας Βενέδικτος XVI, (16ος), ακριβώς στο116ο έτος της ηλικίας του Αδόλφου Χίτλερ. Σημειώστε πως ο Joseph Ratzinger ήταν μέλος της νεολαίας του Χίτλερ –αλλά όχι από προσωπική επιλογή, όπως δήλωσε.

Στη συνέχεια, στις 22 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, η Angela Merkel εξελέγη καγκελάριος της Γερμανίας. Τυχαία, ή έπαιξαν ρόλο οι προαναφερθείσες διασυνδέσεις της;

Η μέρα της εκλογής της, 22 Νοεμβρίου, ήταν η επέτειος της έκδοσης του Δαρβίνου «Προέλευση των Ειδών», το οποίο αρνείται τον Δημιουργό του Σύμπαντος και, κατά μία άποψη, θεωρείται κατά του Θεού.

Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του Χίτλερ, ήταν ένας νόθος γιος μίας ερωμένης του Rothschild.

Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Angela Merkel, όπως και ο πατέρας(;) της ήρθε από την αφάνεια και βρέθηκε ξαφνικά στην εξουσία ως καγκελάριος της Γερμανίας. Επιπλέον η Merkel έγινε και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επικεφαλής των
ισχυρών G-8.

diadrastika / Image by AI generator from canva