Ενδείξεις πως ο άντρας σας μπορεί να είναι gay

Γιατί, τη σήμερον ημέρα που όλοι είμαστε κάπως μπερδεμένοι και λιγότερο ευθείς από ποτέ, δεν είναι καθόλου απίθανο. Τον παντρευτήκατε και είχατε μεγάλες προσδοκίες από αυτόν. Περιμένατε πως θα φτιάξετε μια μεγάλη οικογένεια και πως αυτός θα είναι ο προστάτης σας.

Τώρα όμως που ζείτε μαζί του και τον βλέπετε συνέχεια, υπάρχουν κάποια πράγματα που κάπως δεν σας κολλάνε και πολύ καλά… «Μήπως είναι gay;» αναρωτιέστε. Εμείς είμαστε εδώ για να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτό το μαρτύριο, προσφέροντάς σας οκτώ ενδείξεις ότι ο σύζυγός σας είναι gay.

1. Έχει ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο αλλά απολύτως κανένα ενδιαφέρον για τα σπορ γενικά. Οι gay άνδρες χρησιμοποιούν πολύ συχνά το γυμναστήριο ως έναν τόπο όπου μπορούν να κοινωνικοποιηθούν και να ελκύουν. Αν ο σύζυγός σας γυρίσει από το γυμναστήριο υπερβολικά κουρασμένος για να σας μιλήσει ή για να κάνετε σεξ, μάλλον αυτό σημαίνει ότι κουράστηκε πολύ στ’ αποδυτήρια.

2. Τρελαίνεται να επιδεικνύει το γυμνό του στήθος δημοσίως. Κυκλοφορεί χωρίς το πουκάμισό του στην αυλή σας ή γενικά όπου έχει άλλους άνδρες τριγύρω; Φοράει κολάν στην παραλία; Σας φαίνεται να επιδεικνύει το σφιχτό του κορμί και να προετοιμάζεται για κάθε είδους ερωτήσεις σχετικά με αυτό; Μάλλον δεν είναι απλά ψώνιο, αλλά τα θέλει, καθώς αυτό είναι μια καθαρά γυναικεία, φιλάρεσκη συμπεριφορά.

3. Φοράει ρούχα που είναι υπερβολικά στενά ή υπερβολικά trendy. Οι gay άνδρες δεν χρειάζονται λόγια για να επικοινωνήσουν την διαθεσιμότητά τους για σεξ. Δημοσιοποιούν τα νέα μέσω του σφιχτού τους κορμιού και των ρούχων από διάσημους σχεδιαστές τα οποία επιλέγουν να φορέσουν.

4. Είναι αγενής, σαρκαστικός και ειρωνικός όταν είναι με τους φίλους του. Ο άνδρας αυτός, όταν είναι σε ασφαλές περιβάλλον, επιδεικνύει γυναικεία χαρακτηριστικά και συμπεριφέρεται σαν κατίνα.

5. Όταν παρακολουθείτε πορνό, ενδιαφέρεται περισσότερο για τους άνδρες, παρά για τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι τον βλέπετε να «ενθουσιάζεται» περισσότερο στην όψη ενός αρσενικού κορμιού, παρά ενός γυναικείου.

6. Ανησυχεί υπερβολικά για την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς και για το σπίτι. Οι άνδρες γενικά ιδρώνουν, μυρίζουν και είναι κάπως απεριποίητοι. Οι gay άνδρες όμως βρίσκουν τον τρόπο να απομακρύνουν αυτές τις ενοχλητικές μυρωδιές από πάνω τους, ενώ δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον και για το σπίτι τους. Επιθυμούν να είναι μονίμως πεντακάθαρο και μυρωδάτο, το φροντίζουν και το περιποιούνται.

7. Λατρεύει την Pop Culture, καθώς και τις σειρές «Glee» και «Τα Χρυσά Κορίτσια». Είναι τελείως διαφορετικό να εκτιμά ένας άνδρας κάποια πράγματα και τελείως διαφορετικό ο σύζυγός σας να λατρεύει ορισμένα τελείως γυναικεία πράγματα, όπως αυτές τις σειρές.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

8. Κάνει συχνά επαγγελματικά ταξίδια στην Ασία. Ειδικά αν μιλάμε για την Ταϋλάνδη, τότε πρόκειται για κραυγαλέα περίπτωση και απορούμε πως δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό! Οποιαδήποτε άλλη πόλη ή χώρα είναι απλά αρκετά μακριά από εσάς, ώστε να μπορέσει να επιδοθεί σε κάθε είδους δραστηριότητες χωρίς να μάθετε απολύτως τίποτα.
Μήπως ο άνδρας σας βγάζει τα φρύδια του, ξυρίζει ή κουρεύει κάποιες από τις τρίχες του σώματός του, βάζει ενυδατική κρέμα και κάνει μάσκα ομορφιάς; Καιρός να κάνετε μια κουβεντούλα…

gkourou.com μέσω technova.gr

Δείτε και μερικά πιθανά στοιχεία ακόμα

Μερικές φορές μια γυναίκα μπορεί να είναι σε ένα γάμο ή σε μια ετερόφυλη σχέση για πολλά χρόνια και ακόμη να αισθάνεται ότι κάτι είναι κατά κάποιο τρόπο «περίεργο» σε σημείο να αναρωτιέται «μήπως ο άντρας μου είναι ομοφυλόφιλος;» Σύμφωνα με τη καθηγήτρια Bonnie Kaye, ειδική στις γυναίκες που είναι παντρεμένες με gay άνδρες, εκτιμάται ότι 4 εκατομμύρια γυναίκες ήταν, ή είναι, παντρεμένες με ομοφυλόφιλους συζύγους.

Μήπως ο άντρας μου είναι ομοφυλόφιλος;

Ο σαφέστερος τρόπος για να μάθεις εάν ο σύζυγός σου είναι ομοφυλόφιλος είναι να σου το πει, εάν φυσικά είναι τόσο ειλικρινής μαζί σου όσο και με τον εαυτό του, όταν δηλαδή μπορεί πραγματικά να ξέρει ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Δυστυχώς, υπολογίζεται ότι το 50% των ομοφυλόφιλων συζύγων κρύβουν την ομοφυλοφιλία τους από τις συζύγους τους και δεν δείχνουν τέτοια ειλικρίνεια.

Σε πολλές περιπτώσεις, η σύζυγος, η οποία αφού υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά, προσεγγίζει τον ομοφυλόφιλο σύζυγο της έχοντας στοιχεία στα χέρια της και μόνο τότε μπορεί να επιτευχθεί η ειλικρίνεια μεταξύ τους. Αλλά αν αναρωτιέσαι μήπως ο άντρας σου είναι ομοφυλόφιλος, να ξέρεις πως υπάρχουν ενδείξεις που μπορούν να σε κάνουν να αντιληφθείς αν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι. Η Kaye έχει αναπτύξει την επίσημη Λίστα Ελέγχου για τον ομοφυλόφιλο σύζυγο, για να βοηθήσει τις γυναίκες να μάθουν αν οι σύζυγοί τους είναι ομοφυλόφιλοι.

Ενδείξεις ότι ο άνδρας σου μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος

Μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας από πολύ νωρίς στο γάμο σας που δεν ανακάμπτει ποτέ. Προσπαθεί να σε πείσει ότι όλες οι σχέσεις έχουν μια μείωση στο σεξ, ακόμη και όταν είστε μαζί μόλις λίγα χρόνια.

Τον απωθεί η φυσιολογική σεξουαλική δραστηριότητα και σε κατηγορεί ότι έχεις υπερβολική σεξουαλική επιθυμία, ότι είσαι επιθετική, ή νυμφομανής όταν έχεις φυσιολογικές σεξουαλικές ανάγκες.

Η σεξουαλική απόδοσή του είναι πιο μηχανική παρά παθιασμένη με έλλειψη ικανοποιητικών προκαταρκτικών.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει «κατάθλιψη» και θα κατηγορήσει την κατάθλιψη ή τη φαρμακευτική αγωγή για την κατάθλιψη του, σε σχέση με την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας του για εσένα.

Σου λέει ότι θέλει να χρησιμοποιήσεις ερωτικά παιχνίδια σε αυτόν.

Διαγράφει το ιστορικό του υπολογιστή του, σε τακτική βάση.

Μπορεί εκεί που κάθεσαι τον υπολογιστή του, να πεταχτούν ξαφνικά pop-up διαφημίσεις γκέι πορνογραφίας στον υπολογιστή του. Αυτό σημαίνει πως έχει μπει σε κάποια ανάλογη σελίδα και ο υπολογιστής, έχει κρατήσει στη μνήμη του τα cookies επομένως «λαμβάνει» την εντολή να στοχεύει ανάλογες διαφημίσεις στο χρήστη που θεωρεί ότι ενδιαφέρεται γι΄αυτές.

Περνάει υπερβολικό χρόνο στέλνοντας γραπτά μηνύματα σε ακανόνιστες ώρες.
Αρχίζει να περνά περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο και να δουλεύει πάνω στην αλλαγή της εμφάνισής του.

Ισχυρίζεται ότι νιώθει «παγιδευμένος» στο γάμο και δεν εξηγεί το γιατί.
Ταξιδεύει πολύ για επαγγελματικούς λόγους και δεν μπορείς να παρακολουθείς τις δραστηριότητές του.

Λέει ότι υποφέρει από την «κρίση της μέσης ηλικίας» και γίνεται κακόκεφος και έχει κατάθλιψη.

Παραδέχεται ότι είχε μια ομοφυλοφιλική σεξουαλική συνάντηση στο παρελθόν.
Χρησιμοποιεί τη λέξη «αμφιφυλόφιλος».

Επισκέπτεται γκέι μπαρ ισχυριζόμενος ότι είναι εκεί μόνο για να κάνει παρέα με γκέι φίλους του.

Παρακολουθεί ταινίες πορνό με γκέι σκηνές.

Στις συζητήσεις του, κάνει συνεχώς ομοφοβικά σχόλια ή το αντίθετο, δηλαδή αναφέρεται υπερβολικά συχνά στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Φαίνεται να κολακεύεται από φιλοφρονήσεις από ομοφυλόφιλους άνδρες.

Οι παραπάνω ενδείξεις φυσικά μπορεί να σημαίνουν και κάτι άλλο και σίγουρα δεν είναι οριστικές. Ένας σύζυγος μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος και να μην εμφανίζει κανένα από αυτά τα σημάδια ή ένας άντρας μπορεί να τα εμφανίζει αλλά να μην είναι ομοφυλόφιλος. Αυτή η λίστα έχει σχεδιαστεί ως ένα σημείο εκκίνησης και πέρα από αυτή, η Kaye συμβουλεύει τις γυναίκες πάνω απ’ όλα «ν’ ακολουθούν το ένστικτό τους».

Και αν ο άντρας μου είναι γκέι;

Αν αποδειχθεί ότι ο σύζυγος είναι, στην πραγματικότητα, ομοφυλόφιλος, οι συνέπειες μπορεί να είναι δύσκολα διαχειρίσιμες, ιδιαίτερα για την ετερόφυλη σύζυγο. Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται πολύ να δεχτούν ότι ο σύζυγός τους τις εγκαταλείπει για έναν άλλο άνδρα και όχι για μια άλλη γυναίκα. Η γυναίκα μπορεί να εμφανίσει:

Ενοχή
Πόνο και ακόμη και οργή επειδή έχει προδοθεί
Μοναξιά
Ντροπή
Ευθύνη
Απέχθεια

ενώ μπορεί να αναρωτιέται αν υπήρξε τίποτα πραγματικό στον σύντροφο της τον οποίο νόμιζε ότι ήξερε τόσο καλά.

Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάσαι, είναι ότι η ομοφυλοφιλία του συζύγου είναι εξ ολοκλήρου ευθύνη δική του και δεν έχει να κάνει με τη γυναίκα του. Η σύζυγος δεν υπήρξε ανεπαρκής με κανένα τρόπο και είναι πιθανό ο ομοφυλόφιλος άντρας της να την παντρεύτηκε γιατί πραγματικά νοιαζόταν γι ‘αυτήν. Μερικοί ομοφυλόφιλοι άνδρες πιστεύουν ότι το να παντρευτούν μπορεί να τους απαλλάξει από την ομοφυλοφιλία τους, χωρίς φυσικά αυτό να είναι αλήθεια. Το να νιώθεις σεξουαλική έλξη για το ίδιο σου το φύλο δεν είναι λάθος κανενός!

healthyplace.com και singleparent.gr / Image by Omar Medina Films from Pixabay