4 ζώδια που θα σε «πουλήσουν» πολύ εύκολα

Δεν είναι να βασίζεσαι και πολύ πάνω σε αυτά τα ζώδια. Η αλήθεια είναι ότι έχουν ένα… θεματάκι με το να κρατούν το λόγο τους και να τηρούν τις υποσχέσεις τους.

Μερικοί το κάνουν επειδή είναι ψεύτες από φυσικού τους κι άλλοι επειδή απλά την ώρα που δίνου τον λόγο τους, δεν σκέφτονται ότι υπάρχει πιθανότητα να μην τον κρατήσουν. Υπάρχουν, λοιπόν, μερικά ζώδια που είναι επιρρεπή στο να μη «θυμούνται» όλα αυτά που έχουν τάξει.

Παρακάτω θα βρεις τα τέσσερα ζώδια που δύσκολα θα τηρήσουν ό,τι σου υποσχέθηκαν!

ΖΥΓΟΣ

Εάν ένας Ζυγός σου έχει υποσχεθεί κάτι που δεν μπορεί να καταφέρει, το πιο πιθανό είναι να έχει δεσμευτεί για περισσότερα από όσα μπορεί να κάνει. Δεν φταίει εκείνος, του αρέσει να βάζει τον εαυτό του στη διαδικασία να προσπαθεί για κάτι περισσότερο, ακόμη κι αν, τελικά, δεν τα βγάζει σε πέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δε θα σου πει ψέματα!Απλώς, πάνω στον ενθουσιασμό και την τούρλα, μπορεί να σου τάξει διάφορα, να είναι παραπάνω και από πρόθυμος να σε στηρίξει ή να σε βοηθήσει για κάτι, μετά όμως θα του έχει φύγει η όρεξη ή κάτι άλλο θα τραβήξει την προσοχή του και το πιο πιθανό είναι να ξεχάσει τι είχε υποσχεθεί, ίσως να σε αφήσει και ξεκρέμαστο/η. Γι’ αυτό δεν πρέπει να του κρατάς κακία, σίγουρα όμως δεν πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς τα όσα λέει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θέλει να τους κρατήσει όλους χαρούμενους κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του. Προσπαθεί στα αλήθεια να κάνει τη διαφορά στις ζωές των άλλων, απλώς δεν τα καταφέρνει πάντα. Δεν χρειάζεται να του κρατήσεις κακία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς σκέφτεται πρώτα τους άλλους και ύστερα τον εαυτό του, απλώς μερικές φορές δεν σκέφτεται και τίποτα. Πράγμα που σημαίνει πως όταν σου υποσχέθηκε κάτι, το μυαλό του ταξίδεψε σε ένα άλλο… σύμπαν, χωρίς να σκεφτεί, αν μπορεί να τα καταφέρει. Δεν το κάνει επίτηδες, αλλά καλό είναι να μη στηρίζεσαι πάνω του.

astrology.gr / Image by Mylene2401 from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.